Τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-τη-δευτέρα-12-φεβρου-1503915

Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, σκοτεινιάζει τις διαθέσεις μας, ενώ διάχυτη είναι η ανάγκη σήμερα για απομόνωση, συλλογισμό και ανασκόπηση, τα παράπονα δεν λείπουν ενώ οι συνθήκες μας κάνουν να νιώθουμε ανικανοποίητοι!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου, σήμερα η διάθεσή σου μεταβάλλεται θετικά όσο κυλάει η ημέρα, χάρη στην Σελήνη που από το μεσημέρι και μετά θα περάσει στο δικό σου ζώδιο και θα σε ενεργοποιήσει θετικά! Έτσι, είναι πολύ λογικό να ξυπνήσεις με τη βαριά διάθεση μίας κλασσικής Δευτέρας, αλλά αυτό να αλλάξει ολοκληρωτικά φτάνοντας στο μεσημεράκι που παίρνεις επιτέλους τα πάνω σου. Κατά τις απογευματινές ώρες επικεντρώνεσαι στις ανάγκες του εαυτού σου, γίνεσαι πιο συναισθηματικός κι εξωστρεφής, όμως οι συναισθηματικές εξάρσεις δεν λείπουν από το πρόγραμμα! Προσπάθησε να μετριάσεις το ανταγωνιστικό πνεύμα μέσα σου, ώστε να αποφύγεις περιττές αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προτίμησε απογευματινές ή βραδινές ώρες αν σκοπεύεις να κάνεις μία σημαντική αισθηματική προσέγγιση στα αισθηματικά. Οι πρωινές ώρες ευνοούν καλύτερα για να ξεκαθαρίσεις τις βαθιές σου ανάγκες αναφορικά με τα ερωτικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά ξεκίνησε αρχικά να μελετάς τις κινήσεις σου ήδη από το πρωί, αφού ο ενθουσιασμός σου μετά τις μεσημεριανές ώρες θα είναι ασυγκράτητος. Μπορείς να κάνεις μία καλή και δυναμική εντύπωση σε πελάτες και συναδέλφους, αλλά χρειάζεσαι πειθαρχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου, η Δευτέρα σου κρύβει εναλλαγές στη διάθεσή σου, μιας και ξυπνάς πολύ πιο εξωστρεφής συγκριτικά με το πώς… θα κλείσεις εντέλει την ημέρα σου! Σήμερα η Σελήνη από το φιλικό προς το δικό σου ζώδιο των Ιχθύων, προχωρά σε εκείνο του Κριού από το μεσημέρι κι έπειτα. Άρα, όσο κυλάει η ημέρα νιώθεις την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου και να κάνεις μία γενικότερη ενδοσκόπηση. Κινείσαι στο παρασκήνιο στη δουλειά και τα προσωπικά σου, αποτρέποντας οποιονδήποτε κρυφό εχθρό να σου επηρεάσει τα σχέδια. Κατανοείς τις βαθιές σου ανάγκες και κινείσαι με βάση το ένστικτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, από το μεσημέρι κι έπειτα μπορείς να επιδιώξεις κρυφές συναντήσεις ή μία επανασύνδεση. Αν έχεις δεσμό, μπορείς να συζητήσεις για ‘ψαγμένα’ θέματα μαζί του και να συνδεθείτε σε πιο ουσιαστικό επίπεδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου ευνοούνται περισσότερο κατά τις πρωινές ώρες. Όσο περνάει η ημέρα, θα προτιμήσεις να εργαστείς μοναχικά, αποφεύγοντας την παρέμβαση τρίτων στις αποφάσεις και το γενικότερο έργο σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, ήρθε η Δευτέρα όπου η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων προχωρά σε εκείνο του Κριού όπου για εσένα αυτή η μετάβαση έρχεται… ‘κουτί’! Ξεκινάς αρκετά φιλόδοξα την ημέρα σου, ενώ από το μεσημέρι και μετά κατανοείς ότι η συνεργατικότητα είναι από τα καλύτερα μέσα για να καταφέρεις τους πιο σημαντικούς σου στόχους. Γίνεσαι πιο αυθόρμητος, διεκδικείς όλα όσα πιστεύεις ότι σου αξίζουν και τα φιλαράκια σου παίζουν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από το μεσημέρι και μετά, μπορείς να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία κοινωνικοποίησης, αν είσαι μόνος, για να έρθεις σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Χαρούμενη ημέρα είναι και για εσένα δεσμευμένε, που περνάς όμορφα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά ευνοείσαι περισσότερο αν χρησιμοποιήσεις τις πρωινές ώρες για σημαντικές συναντήσεις. Μετά το μεσημέρι μπορείς να αναζητήσεις τρόπους ώστε να υλοποιήσεις κάποιους στόχους σου, είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου, η Δευτέρα σου αναμένεται να έχει μία έντονη φιλόδοξη νότα, ιδίως από το μεσημέρι κι έπειτα. Η ημέρα σου ξεκινά με δύναμη κι αισιοδοξία, αφού η Σελήνη βρίσκεται το πρωί στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο των Ιχθύων. Έπειτα, εισέρχεται στον Κριό, κάνοντάς σε πιο εξωστρεφή, αυθόρμητο, τολμηρό και διεκδικητικό σε οτιδήποτε, με μεγαλύτερη έμφαση, βέβαια, στα επαγγελματικά σου. Πρόσεξε, όμως, γιατί τείνεις κατά στιγμές να γίνεσαι και απερίσκεπτος, καταφεύγοντας σε ρίσκο που αργότερα θα μετανιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πρωινές ώρες είναι καλύτερες για να αναζητήσεις νέες επαφές στα αισθηματικά. Από το μεσημέρι και μετά, στρέφεις την ενέργειά σου σε θέματα καριέρας, αλλά ο αυθορμητισμός σου δεν αποκλείει τη δημιουργία ενός ειδυλλίου στη δουλειά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εφόσον μπεις στη διαδικασία να ζυγίσεις τους ενδεχόμενους κινδύνους από κάθε απόφασή σου, τότε έχεις κάθε δυνατότητα να κινηθείς σωστά. Αν επιδιώκεις μία επαγγελματική συνάντηση ή άνοιγμα, προτίμησε απογευματινές ώρες.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπημένε Λέοντα, σήμερα η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων προχωρά σε ένα πιο φιλικό προς το δικό σου, εκείνο του Κριού. Συνεπώς, για εσένα, ήρθε μία Δευτέρα όπου μπορεί να ξεκινά με ‘βαριά’ τη διάθεσή σου, όμως φτιάχνει καθώς η μέρα προχωρά. Από το μεσημέρι και έπειτα ανακτάς τον δυναμισμό και την αισιοδοξία σου και δε διστάζεις να τολμήσεις πράγματα που σε τρόμαζαν υπό διαφορετικές συνθήκες! Προσπάθησε να μετριάσεις την άγνοια κινδύνου που σε χαρακτηρίζει σε προσωπικά κι επαγγελματικά και θα τα πας περίφημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον έρωτα δρας τολμηρά και διεκδικείς τον αγαπημένο σου άνθρωπο, είτε αν βρίσκεσαι σε σχέση, είτε αν είσαι ελεύθερος. Η λίμπιντό σου είναι ανεβασμένη και χαρακτηρίζεσαι από πολλή ενέργεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επενδύσεις λίγο χρόνο για να οργανώσεις τα οικονομικά σου, τις πρωινές ώρες. Παράλληλα, από το μεσημέρι κι έπειτα ευνοείσαι λίγο παραπάνω σε τυχόν επεκτατικές ενέργειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα Δευτέρα σταματάς λίγο – λίγο να θέτεις ως προτεραιότητα τους άλλους, μιας και η Σελήνη παύει να βρίσκεται στο απέναντι του δικού σου ζωδίου, τους Ιχθείς, από το μεσημέρι κι έπειτα. Η μετάβασή της στον Κριό ανεβάζει τη λίμπιντό σου, ενώ γίνεσαι πολύ πιο διεκδικητικός αναφορικά με τα οικονομικά σου. Μπορείς να ζητήσεις χρήματα που τυχόν σου χρωστούν, να αναζητήσεις οικονομική υποστήριξη από τρίτους ή να τακτοποιήσεις θέματα κληρονομικών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον έρωτα είναι ολοφάνερο ότι μαγνητίζεις με μεγάλη ευκολία τον στόχο σου. Εντυπωσιάζεις τον αγαπημένο σου άνθρωπο στο κρεβάτι και δεν περιορίζεσαι μόνο στις επιφανειακές απολαύσεις. Σήμερα, αναζητάς βαθύτερη σύνδεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, μπορούν να ευνοηθούν μέσα από κάποια συνεργασία ή έναν σημαντικό άνθρωπο από τον περίγυρό σου. Μετά το μεσημέρι ευνοείσαι περισσότερο για οικονομικές ενέργειες, τύπου διεκδίκησης χρωστούμενων ή αναζήτησης εξωτερικής χρηματοδότησης για το έργο σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων, σήμερα, περνά κατά το μεσημεράκι στο απέναντί σου, εκείνο του Κριού. Συνεπώς, η Δευτέρα σου ξεκινάει βαρετά, μα δεν τελειώνει με τον ίδιο τρόπο! Το πρωί τακτοποιείς οποιαδήποτε υποχρέωση είχες αφήσει στην μέση και από τις μεσημεριανές ώρες και μετά κοινωνικοποιείσαι και προτιμάς να περάσεις χρόνο με τους σημαντικότερους ανθρώπους από τον περίγυρό σου. Σημαντικές συναντήσεις συναντούν τύχη μετά το μεσημέρι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά ευνοείσαι κατά τις απογευματινές ώρες περισσότερο. Έρχεσαι σε επαφή με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες και ο αυθορμητισμός σου, σού αυξάνει τη γοητεία. Πρόσεξε μην αποκτήσεις απότομη προσέγγιση στον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είσαι αρκετά τολμηρός κι επιδιώκεις σημαντικές συνεργασίες. Αν θέλεις να κανονίσεις μία κρίσιμη συνάντηση, καλό θα είναι να επιλέξεις απογευματινές έως και βραδινές ώρες. Σκέφτεσαι πρωτοποριακά κι αυτό σε βοηθά να ξεχωρίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου, σήμερα η Σελήνη από το φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, προχωρά σε ένα όχι και τόσο, εκείνο του Κριού. Άρα η παιχνιδιάρικη διάθεση που ξυπνάς κατά τη Δευτέρα, σβήνει από το μεσημέρι κι έπειτα. Είναι λογικό, διότι οι καθημερινές υποχρεώσεις σου πολλαπλασιάζονται κι εσύ στέκεσαι στο ύψος των καταστάσεων, προσπαθώντας να τις τακτοποιήσεις. Ευτυχώς, διακρίνεσαι από έντονη κινητικότητα κι αρκετή ενέργεια, οπότε μπορείς εύκολα να ανταπεξέλθεις σε οτιδήποτε σε ‘βαραίνει’.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου ευνοούνται πιο πολύ κατά τις πρωινές ώρες, μιας και η ενέργειά σου στρέφεται στα εργασιακά περισσότερο, όσο η ημέρα κυλάει. Μπορείς, βέβαια, να τακτοποιήσεις καθημερινές υποχρεώσεις με το ταίρι σου ή να ξεκινήσει ένα ειδύλλιο στη δουλειά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα εργασιακά η ημέρα ενδείκνυται περισσότερο για την διευθέτηση υποχρεώσεων. Είναι καλή στιγμή να ανανεώσεις το βιογραφικό σου και να κάνεις αιτήσεις για εύρεση μίας νέας εργασίας. Αν έχεις επιχείρηση, μπορείς να αναζητήσεις προσωπικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπημένε Τοξότη, σήμερα Δευτέρα, αλλά η διάθεσή σου δεν έχει καμία σχέση με τη βαρεμάρα που επικρατεί στους περισσότερους κατά την αρχή της εβδομάδας. Σήμερα, η Σελήνη είναι στους Ιχθείς κατά τις πρωινές ώρες, που σε ωθεί να κάνεις σκέψεις για το παρελθόν, αλλά και για εκκρεμότητες που έχεις στην ζωή σου, βλέποντας κάποιες καταστάσεις παραπάνω συναισθηματικά από όσο θα έπρεπε. Από την άλλη, η είσοδό της Σελήνης στο φιλικό προς το δικό σου, ζώδιο του Κριού, από το μεσημέρι κι έπειτα, σε κινητοποιεί να γίνεις δημιουργικός, εξωστρεφής και να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον έρωτα ευνοείσαι περισσότερο από ποτέ, γιατί η εσωτερική σου αισιοδοξία και δύναμη σε κάνουν να λάμψεις και να ξεχωρίσεις από το πλήθος, κατακτώντας κάθε στόχο σου. Πρόσεξε όμως, μην γίνεις πολύ ‘ωμός’ στην προσέγγισή σου στα αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σκέφτεσαι πολύ πρωτότυπα και μπορείς να βρεις διέξοδο σε κάποια προβλήματα μέσα από τις νέες ιδέες σου. Είναι μία καλή στιγμή για εσένα που επιθυμείς να πραγματοποιήσεις ένα επιχειρηματικό σου σχέδιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερέ μου, η Δευτέρα σου μπορεί να ξεκινά με έντονη κινητικότητα, αλλά τελειώνει αρκετά ήρεμα. Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων, προχωρά σε εκείνο του Κριού κατά το μεσημέρι, μεταβάλλοντας αισθητά τη διάθεσή σου και τις ανάγκες σου. Το πρωί υπάρχει επιθυμία για ζωηρή επικοινωνία κι έκφραση συναισθημάτων, όσο το απόγευμα προτιμάς να περάσεις την ημέρα σου σπίτι, χωρίς, βέβαια, να παραμένεις αδρανής. Διακρίνεσαι από εσωτερική ενέργεια που καλό θα είναι να διοχετεύσεις σωστά για να μη δράσει διασπαστικά με τα συγγενικά σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αισθηματικός σου κόσμος βρίσκεσαι σε σύγχυση, αφού το πρωί μπορείς κι εκφράζεις όσα αισθάνεσαι, όσο κατά το βραδάκι μοιάζει σα να ήπιες ‘το αμίλητο νερό’. Η ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια είναι έντονη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου ευνοούνται πιο πολύ κατά τις πρωινές ώρες, όπου είσαι αρκετά πιο ευέλικτος προς τον τρόπο διαπραγμάτευσης. Κάνεις σημαντικές συναντήσεις ή συμφωνίες ή ανανεώνεις το βιογραφικό σου σημείωμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, η Δευτέρα σου παρουσιάζει απίστευτο ενδιαφέρον, διότι η διάθεσή σου αλλάζει εμφανώς, μετακινούμενη από την ανάγκη για σταθερότητα κι αποκτήματα προς μία έντονη επιθυμία για εξερεύνηση, μάθηση κι επικοινωνία. Η Σελήνη από τον Ιχθύ, προχωρά προς το ζώδιο του Κριού, το οποίο είναι πολύ πιο φιλικό προς το δικό σου. Καλό θα είναι να προσέξεις μην πατάς πολύ το… γκάζι όσο οδηγείς και να φροντίζεις πέρα από καλός ομιλητής να είσαι και ακροατής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, προκύπτουν κάποια φλερτ ή ενδιαφέρουσες συζητήσεις με το άλλο σου μισό. Από την άλλη, ο λόγος σου είναι λιγάκι απότομος και ψυχρός, οπότε χρειάζεσαι πιο λεπτή μεταχείριση και προσεκτική προσέγγιση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλή κατάσταση, χάρη στην εξωστρέφεια, φιλοδοξία και τόλμη που σε χαρακτηρίζουν. Μπορείς να διαπραγματευτείς με θάρρος ισότιμους όρους σε μία καινούρια συμφωνία σου ή να τολμήσεις να κάνεις συζητήσεις με άτομα ισχύος.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου, η Δευτέρα που ήρθε κρύβει αρκετό ενδιαφέρον, γιατί η Σελήνη το μεσημέρι αποχωρεί από το δικό σου ζώδιο, συνεπώς κι εσύ αφήνεις πίσω τυχόν εγωκεντρικές τάσεις σου. Βέβαια, η μετάβασή της στον Κριό σε κάνει λίγο απρόσεκτο με τα χρήματα, επιλέγοντας να κάνεις αγορές ‘άχρηστων’ αγαθών, κάνοντας κακό στον τρέχοντα προϋπολογισμό των χρημάτων σου. Είσαι βέβαια ικανός να έλξεις οικονομικές ευκαιρίες, χάρη στον πρωτοποριακό τρόπο σκέψης σου και την ικανότητά σου να εντοπίσεις νέες πηγές εσόδων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, η ενέργειά σου μπορεί να στρέφεται πιο πολύ σε ζητήματα ασφάλειας, οπότε να επιλέγεις συντρόφους με γνώμονα τη σταθερότητα που σου εμπνέουν. Από την άλλη, εσύ που έχεις δεσμό, πρόσεχε μην μαλώσεις με το σύντροφό σου για χρήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός σου κόσμος, σήμερα, γίνεται πολύ σημαντικός. Κάνεις οτιδήποτε περνά από το χέρι σου προκειμένου να εξασφαλίσεις καλύτερα οικονομικά. Χρησιμοποιείς το δυνατό ένστικτό σου και λαμβάνεις σωστές αποφάσεις.

oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook