Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 13 Νοεμβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-τρίτη-13-νοεμ-733298

Προσοχή στα συναισθηματικά ξεσπάσματα, την προκλητικότητα και την έλλειψη ψυχραιμίας σήμερα! Η Σελήνη στον Υδροχόο Τετράγωνο με τον Ουρανό, ίσως φέρει αναπάντεχες εντάσεις σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αντιστρέφεται σήμερα, Κριέ, το κλίμα που είχε δημιουργηθεί τελευταία και σε είχε κάνει να χάσεις την αυτοπεποίθησή σου. Η αισιοδοξία σου επιστρέφει και ψάχνεις τρόπους να διορθώσεις σφάλματα που είχαν γίνει στο παρελθόν. Είχες υποτιμήσει λίγο τον εαυτό σου κι αυτό ουσιαστικά ήταν που σου είχε δημιουργήσει προβλήματα σε υποθέσεις, τις οποίες ήθελες να τελειώσεις. Η δυναμική σου πλευρά δείχνει πλέον να έχει επιστρέψει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Κριέ μου, να μειώσεις τα νεύρα που έχεις και να μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο. Προσπάθησε να έρθεις περισσότερο κοντά του για να ξεπεράσετε κάποια μικρά προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα στα επαγγελματικά σου, Κριέ, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Θέλεις να βελτιώσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η κούραση, Ταύρε μου, σε κάνει να γίνεσαι διστακτικός και να οπισθοδρομείς. Δεν παίρνεις εύκολα απόφαση να κάνεις αλλαγές κι έτσι μένεις στάσιμος. Το ευτύχημα για σένα είναι, ότι ένα φιλικό σου πρόσωπο δε σε αφήνει σε ησυχία και θα προσπαθήσει να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά που έχεις βρεθεί. Κατανοείς επιτέλους ότι για να πετύχεις, θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις και να ρισκάρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μη σκέφτεσαι αρνητικά, Ταύρε, κάποιες καταστάσεις που έχουν γίνει στη σχέση σου. Με τη συζήτηση που σήμερα θα κάνεις με το ταίρι σου, θα τακτοποιηθούν πολλά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ταύρε, οι προτάσεις που θα έρθουν, αλλά κι οι υπάρχουσες συνθήκες, θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις πάντως αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει γρήγορα να καλύψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ό,τι θεωρούσες δεδομένο, Δίδυμέ μου, σήμερα δείχνει πως αρχίζει να γίνεται ζητούμενο. Η εμπιστοσύνη που έδειξες στο παρελθόν σε φιλικό σου άτομο, θα χρειαστεί να αναθεωρηθεί. Φαίνεσαι πάντως, πως αποφεύγεις τον πανικό και τελικά καταφέρνεις να βρεις λύσεις που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Το οικογενειακό σου περιβάλλον είναι έτοιμο να σου προσφέρει στιγμές, που θα σε κάνουν να αισθανθείς σιγουριά και ασφάλεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην κάνεις το ίδιο λάθος για άλλη μια φορά, Δίδυμε, δηλαδή να φορτώσεις το ταίρι σου με τα προβλήματα και το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα. Τρυφερότητα κι ερωτισμό διαθέτεις, οπότε εξωτερίκευσέ τα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί σήμερα να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, Δίδυμε, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά, δε θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Θα υπάρξουν σήμερα, Καρκίνε, κάποια μικρά προβλήματα από τον κοινωνικό σου περίγυρο. Στην πραγματικότητα, άλλα θ’ ακούς και άλλα θα συμβαίνουν. Φρόντισε να ξεχάσεις τη συναισθηματικότητά σου και να δεις τα πράγματα αντικειμενικά. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση ή να σου δημιουργήσουν πρόβλημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, Καρκίνε, και να του πεις αυτά που σ’ εκφράζουν και θέλεις, ώστε να περάσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε σήμερα, Καρκίνε, να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στα επαγγελματικά σου, διαφορετικά ίσως να κάνεις κινήσεις, τις οποίες στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να έχουν κάποια ισορροπία και μπορείς να ρυθμίσεις χρέη του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα, Λέων, οι κινήσεις σου πρέπει να είναι πολύ μετρημένες, επειδή ένας καινούργιος κύκλος ανοίγει στη ζωή σου. Θέλεις, λοιπόν, οι χειρισμοί σου να είναι αυτοί που θα φέρουν ισορροπία, πληρότητα και ικανοποίηση. Θα τα καταφέρεις όλα περίφημα κι οι επιλογές σου θα είναι οι καλύτερες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλό είναι, Λέων, σήμερα ν’ αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν γίνει και τελειώσανε, ώστε να δεις το μέλλον της σχέσης σου με περισσότερη αισιοδοξία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Λέων, σήμερα θα τα καταφέρεις αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, μην αμελήσεις το παραμικρό και προπάντων μην αφήσεις οτιδήποτε για αύριο. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις σχετικές συζητήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Παρθένε μου, θα συμπεριφερθείς με απροσεξία σε κάποιες καταστάσεις. Φρόντισε, λοιπόν, να είσαι σε εγρήγορση. Ένα φιλικό σου πρόσωπο θα προσπαθήσει να σε προειδοποιήσει, επειδή μερικές εξελίξεις μπορεί ν’ αποδειχθούν βλαβερές για σένα. Το καλό είναι, ότι το ίδιο άτομο θα σταθεί κι ως συμπαραστάτης σου και στο τέλος θα έχεις θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Παρθένε, να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, αφού την τελευταία περίοδο για ακόμη μια φορά έχεις απορροφηθεί από άλλα θέματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου, Παρθένε, πηγαίνει πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις που σε απασχολούν από το παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, η μέρα είναι κατάλληλη για συζητήσεις και υπογραφή συμβολαίων.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σ’ ενθουσιάζει η ιδέα ενός ταξιδιού, Ζυγέ, ακόμη κι η μετακόμιση σε άλλο τόπο. Η περιπέτεια κυλά στο αίμα σου, αλλά ακόμη δεν έχεις σταθμίσει όλους τους παράγοντες. Η οικογένειά σου μπορεί να δει αντικειμενικά τα πράγματα και να σε βάλει να σκεφτείς πιο πρακτικά. Τελικά, καταφέρνεις να περάσεις όμορφα, μοιραζόμενος ευχάριστες στιγμές με φιλικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το καλύτερο με το παρόν πλανητικό σκηνικό, Ζυγέ, είναι να φροντίσεις να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα με το ταίρι σου, αποφεύγοντας το να… γκρινιάζεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που υπήρχαν στον χώρο της δουλειάς, σταδιακά ξεπερνιούνται. Στα οικονομικά σου, απόφυγε τις σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Θέλεις να κάνεις αλλαγές, Σκορπιέ, και το συζητάς με άτομα του κοινωνικού σου περίγυρου. Καλό όμως είναι να μην ανοίγεσαι και να εμπιστεύεσαι μόνο πολύ δικά σου πρόσωπα, καθώς μερικοί δε θέλουν να εξυπηρετήσουν τα δικά σου όνειρα. Δώσε λίγο χρόνο στις επιλογές σου και θα δεις, ότι αργότερα θα κινηθείς με καθαρότερο μυαλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις μερικά πράγματα στη θέση τους, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της σχέσης σας και να νιώσετε καλά κι οι δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, Σκορπιέ, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να ετοιμάσεις ένα πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες και χρέη του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Το ενδιαφέρον που θα δείξει ένα φιλικό σου πρόσωπο, Τοξότη, θα επηρεάσει τις απόψεις σου για κάποια θέματα κι ιδιαίτερα για μία κατάσταση που σε καταπιέζει και δεν ξέρεις πώς ακριβώς να χειριστείς. Αυτό και μαζί η δυναμικότητα που θα έχεις σήμερα, θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Θα διεκδικήσεις την ηρεμία σου και θα βάλεις στην άκρη τοξικούς ανθρώπους, που με τα προβλήματά τους έφερναν πίσω τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προβλήματα που είχες στη σχέση σου, Τοξότη, αρχίζουν να ξεπερνιούνται και σήμερα έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου, Τοξότη, σήμερα θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις, επειδή θα έχεις τάσεις να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Είσαι άτομο πάρα πολύ ευγενικό, Αιγόκερε, αλλά μερικές φορές αντιμετωπίζεις κάποιες καταστάσεις με υπεροψία και θέλεις να γίνεται το δικό σου. Καλά γενικώς κάνεις, αλλά πρέπει να ξέρεις που ακριβώς κινείσαι. Έχεις το δικό σου τρόπο σκέψης κι αυτό σε βοηθά συνήθως να βγαίνεις από το αδιέξοδο. Σήμερα, πρέπει να δράσεις με πρακτικότητα, για ν’ αντιμετωπίσεις καταστάσεις, που μπορεί να είναι λίγο δύσκολες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, Αιγόκερέ μου, και να του εξηγήσεις γιατί έχεις αυτή τη συμπεριφορά απέναντί του. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, αρχίζουν να πηγαίνουν αρκετά καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου, παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν αξιοπρόσεκτα έσοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Είσαι άτομο ξεχωριστό, Υδροχόε, και τραβάς τη ζήλια πολλών ανθρώπων. Σήμερα, θα μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς πώς να χειριστείς μερικές ανάλογες καταστάσεις και να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Το ένστικτό σου θα σε οδηγήσει σε σωστό δρόμο, για να είσαι κερδισμένος σε αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Υδροχόε, μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας ή την επισημοποίησή της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου, Υδροχόε, αλλά σήμερα καλό είναι, να μην προσπαθήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά σχετικά θέματα, απαιτεί προσεκτικό χειρισμό.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα, Ιχθύ, η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και θα δείξεις δυναμισμό, για να λύσεις θέματα, τα οποία σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είσαι ένα άτομο πάρα πολύ φιλικό κι αυτό θα σου ανοίξει τον κοινωνικό σου περίγυρο. Μετά από αρκετή αναζήτηση, θα βρεις το σωστό τρόπο να πράξεις. Σήμερα, θα καταφέρεις να πάρεις αναγνώριση, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες υποχωρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ρομαντισμός κι ο ερωτισμός σου, Ιχθύ, σήμερα θα είναι στα ύψη τους. Φρόντισε να προγραμματίσεις τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, ώστε αργότερα να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις κι επαφές στη δουλειά σου, Ιχθύ. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δε θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Θα σου κάνουν πάντως προτάσεις που μπορεί να βοηθήσουν τα έσοδά σου.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook