Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 31 Ιουλίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-τετάρτη-31-ιο-711522

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα, τελευταία ημέρα του μήνα, είμαστε πιο συναισθηματικοί, τρυφεροί, προστατευτικοί, διαισθητικοί, νοσταλγικοί αλλά και ιδιαίτερα ανασφαλείς, γκρινιάρηδες και κυκλοθυμικοί!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Κριέ, μία και μόνο ματιά αρκεί, για να καταλάβεις αν το άτομο που έχεις απέναντί σου είναι ειλικρινής, έμπιστος και αληθινός! Γνωρίζεις από την πρώτη στιγμή αν μία διαπροσωπική επαφή θα έχει θετική εξέλιξη και αν μπορεί να σε ωφελήσει ή να σου δημιουργήσει πρόβλημα! Η διαίσθηση και η διορατικότητα σου είναι οι απόλυτοι σύμμαχοι σου, σε κάθε σου δραστηριότητα, απόφαση και κίνηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος και βρίσκεσαι μέσα σε μία ερωτική σχέση παρασκηνιακή ή κρυφή, τότε σήμερα είναι η ημέρα σου! Μαζί με αυτό το πρόσωπο, θα ζήσετε ένα ειδύλλιο έτσι όπως το φαντάζεσαι και το θες, γεμάτο πάθος και συναίσθημα! Αν είσαι δεσμευμένος, προσοχή σήμερα στις εξιδανικεύσεις και στις ψευδαισθήσεις σου, απέναντι στο ταίρι σου, διότι μπορεί να προκύψουν απογοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα αρνείσαι να δουλέψεις σκληρά, γεγονός που θα φέρει πολλές εκκρεμότητες αργότερα! Οικονομικά, έφτασε η ημέρα που θα μετανιώσεις για κάποια παρελθοντικά ανούσια έξοδα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Ταύρε, μην διστάσεις να πάρεις το ρόλο του κυνηγού για να κατακτήσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου! Να έχεις αυτοπεποίθηση, αλλά όχι υπερβολική έπαρση! Πες ναι στην περιπέτεια, την προσωπική προβολή και την διαφορετική εμπειρία της ζωής! Παραδόξως, δεν φοβάσαι να πάρεις τα ρίσκα σου και να ζήσεις με πάθος και ένταση την κάθε στιγμή! Προσοχή όμως! Μην ενθουσιάζεσαι τόσο εύκολα, διότι θα έρθουν απογοητεύσεις, ιδίως μέσα από επικοινωνίες και επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, ιδίως αν το διεκδικήσεις με πάθος και πείσμα! Γοητεύεις τους πάντες με όλο αυτό τον δυναμισμό που εκπέμπεις και είναι δύσκολο κάποιος να καταφέρει να αντισταθεί στην ακαταμάχητη γοητεία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για καυτές στιγμές με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δίνεις όλη σου την ενέργεια στην καριέρα και φυσικά η επιτυχία είναι σίγουρη! Οικονομικά θα υπάρξουν λάθη στην διαχείριση λόγω παρορμητικότητας!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα πες ναι στην επιμονή, αλλά όχι στο πείσμα και την ανούσια ξεροκεφαλιά! Αποφασίζεις να δείξεις την σταθερή πλευρά του χαρακτήρα σου και καταφέρνεις κανείς να μην μπορεί να αμφισβητήσει την τιμιότητα, την αξιοπιστία και την σοβαρότητα σου, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Προσοχή μόνο, στις απαιτήσεις σου, οι οποίες είναι ομολογουμένως μεγάλες και υπερβολικές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος αποφασίζεις να αλλάξεις την στρατηγική, με την οποία αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σου σχέσεις! Πλέον προσπαθείς βάση της λογικής σου να βρεις το άλλο σου μισό, το οποίο θα έχει όλες τις προϋποθέσεις των ονείρων σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, διαπιστώνει πως όταν εσύ πραγματικά αγαπάς, δίνεσαι ολοκληρωτικά και δεν έχεις μάτια για άλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέτα, αναγνωρίζεται η αξιοπιστία και η τιμιότητα σου! Οικονομικά, απολαμβάνεις από το πουθενά, επιπλέον έσοδα!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, σήμερα με την Σελήνη στο ζώδιο σου, καταφέρνεις και γυρνάς εύκολα σελίδα, όταν αντιλαμβάνεσαι πως μία διαπροσωπική σχέση έχει φτάσει στο τέλος της και δεν φοβάσαι να το κάνεις αμέσως αυτό! Σίγουρα δεν μπορείς να θεωρηθείς το άτομο που βαριέται εύκολα και γρήγορα, αλλά σήμερα, θες να κάνεις αλλαγές και να περάσεις όμορφα! Ιδανικοί σύμμαχοι σου, είναι φυσικά οι φίλοι σου, που θα σταθούν δίπλα σου σε κάθε σου δραστηριότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έχεις έναν ξεχωριστό τρόπο να φλερτάρεις και σίγουρα προκαλείς θαυμασμό σε όποιον σε γνωρίζει! Σήμερα, ο έρωτας αποδεικνύεται για εσένα, ένα υπέροχο, διασκεδαστικό παιχνίδι που σου δίνει ζωντάνια και χαρά! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζεις την σχέση σου με σοβαρότητα, όμως την σημερινή ημέρα θα κερδίσει η ανάλαφρη διάθεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές φιλοδοξίες και στόχοι εκπληρώνονται σήμερα, με μεγάλη ευκολία! Οικονομικά θα υπάρξει εύνοια, αφού σήμερα βρίσκεις λύσεις σε χρόνια προβλήματα!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα δείχνεις μεγάλη κατανόηση στα συναισθήματα του άλλου και αυτό θα ανταμειφτεί σίγουρα κατά την διάρκεια της ημέρας, από τους ανθρώπους που θα έχεις δίπλα σου! Παρόλο που κλείνεσαι στον εαυτό σου, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάς! Καταφέρνεις και δένεσαι πολύ γρήγορα με όλες διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά κυρίως ενδυναμώνεις τις οικογενειακές και συγγενικές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική σου σχέση σήμερα, θα είναι γεμάτη από ρομαντισμό, τρυφερότητα αλλά και συναισθηματικές υπερβολές! Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις πως δεν σου αρέσει πια να αλλάζεις ερωτικούς συντρόφους, θέλεις να βρεις στη ζωή σου κάτι σταθερό που να έχει ευτυχή και σταθερή κατάληξη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έρχεται επαγγελματική εύνοια αφού δείχνεις πλήρη αφοσίωση στις υποχρεώσεις σου και δεν αφήνεις καμία εκκρεμότητα! Οικονομικά, κάποια ξαφνικά έξοδα θα προκύψουν, που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή την οικογένεια!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Παρθένε, έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, αλλά αν κάποιος αδιαφορήσει για σένα γίνεσαι υπερβολικά εύθικτος, αφού σήμερα έχεις την τάση να δραματοποιείς τις καταστάσεις και να εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου με τρόπο υπερβολικό! Μπορεί κάποιες εξελίξεις να είναι επεισοδιακές, εκκεντρικές και ίσως υπερβολικές, αλλά δεν θα σε πειράξει καθόλου, αφού παραδόξως έχεις την ανάγκη την σημερινή ημέρα να ζεις στο έπακρο την κάθε στιγμή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος θα αισθανθείς πως όλοι σε θέλουν ή αισθάνονται ερωτευμένοι μαζί σου και σε διεκδικούν για να σε κατακτήσουν, γεγονός που σε χαροποιεί ιδιαίτερα! Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις σήμερα ερωτικό πάθος και φλογερά συναισθήματα και στιγμές στην σχέση σου. Ο σύντροφος σου, θα σε κακομάθει και θα σου προσφέρει παθιασμένες συγκινήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ορισμένες καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα, βελτιώνονται, κυρίως λόγω της αυξημένης σου δημιουργικότητας! Οικονομικά οι δυσκολίες επιτέλους αποχωρούν!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση για σένα και θα δεις πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και ιδίως για καλοπέραση ή ανεμελιά! Οφείλεις να είσαι αρκετά συγκρατημένος και να μην παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου, αφού θα βάλεις προτεραιότητα πρακτικά θέματα καθημερινότητας! Παρ’όλ’αυτά, οφείλεις να βρεις και χρόνο για την ξεκούραση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος δεν αφήνεσαι συναισθηματικά και ο σύντροφος θα νιώσει δυσαρεστημένος από την συμπεριφορά σου! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις αρχίσει και βλέπεις λίγο πιο σοβαρά το κεφάλαιο έρωτας σήμερα και η επιλογή του ιδανικού συντρόφου είναι μία εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία, αφού είσαι ιδιαίτερα επιλεκτικός και αναζητάς το τέλειο και το ιδανικό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το οξυδερκές μυαλό σου, οι ικανότητες σου αλλά και την ωριμότητά σου, θα φέρουν επαγγελματική βελτίωση! Οικονομικά, πιθανόν σήμερα να ξοδέψεις αρκετά για τους ανθρώπους που αγαπάς, διότι νιώθεις υπεύθυνος για αυτούς!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, η ημέρα θα έχει πολλές στιγμές διασκέδασης και κοινωνικοποίησης, ωστόσο η τάση σου να αργείς να παίρνεις αποφάσεις ή να αποφεύγεις να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις και κυρίως ευθύνες, θα σου φέρει αρκετές δυσκολίες! Ωστόσο, σε χαρακτηρίζει χάρη, γοητεία, γλυκύτητα και ένα ξεχωριστό ταμπεραμέντο και έτσι πολλές θα είναι οι επαφές και οι νέες γνωριμίες που θα έχεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ είναι βέβαιο σήμερα! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, να γνωρίσεις ένα άτομο που θα καταφέρει να σε γοητεύσει με την εμφάνισή του, αλλά και με απολαυστικές στιγμές, γεμάτες γέλιο, χαρά και καλοπέραση! Αν είσαι δεσμευμένος, ορισμένα διλήμματα, αναποφασιστικότητα αλλά και συμπεριφορά ψυχρότητας από μέρους σου, θα φέρουν αρνητικότητα στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα είναι αρκετά τα λάθη σου σε επάγγελμα και χρήμα, αν δεν σταματήσεις τις υπερβολές και τις επιπολαιότητες έγκαιρα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα πιθανόν θα σε πιάσουν οι καχυποψίες σου σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές και ίσως προτιμήσεις την μοναξιά σου ή έστω, θα θες να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που εμπιστεύεσαι πραγματικά! Επιπλέον, μία σημερινή αποκάλυψη, που ρίχνει κάποιες «μάσκες» ατόμων που σε περιβάλλουν, να σε κάνει να συνειδητοποιείς πως δεν αξίζουν όλοι οι άνθρωποι την εμπιστοσύνη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις αφοσίωση και αποκλειστικότητα από τον σύντροφο σου, αλλά και καυτές στιγμές πάθους μαζί του! Γενικά, η σημερινή ημέρα, κάνει την ερωτική σου ζωή ιδιαίτερα εκρηκτική, φλογερή και παθιασμένη! Αν είσαι ελεύθερος, επιστράτευσε διορατικότητα, η οποία θα σου δείξει πως ακριβώς πρέπει να κινηθείς προς το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, πετυχαίνεις πολλά, μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, κυρίως λόγω της διορατικότητας σου! Οικονομικά, έρχονται νέες πηγές εσόδων και μάλιστα απρόσμενα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, είσαι κεφάτος, κοινωνικός, ενθουσιώδης και αισιόδοξος! Η ημέρα θα σου φέρει δίπλα σου ανθρώπους, με τους οποίους θα ζήσεις ανεπανάληπτες στιγμές γεμάτες ένταση, εμπειρίες και περιπέτεια! Είναι η κατάλληλη ημέρα για εξόδους ψυχαγωγίας ή οργάνωση ενός ταξιδιού ή εκδρομής!! Προσοχή μόνο χρειάζεται η τάση σου για ανούσια επανάσταση και εμμονή πως όλοι περιορίζουν την ελευθερία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία νέα γνωριμία με ένα άτομο, που θα μοιράζεται μαζί σου τα ίδια ενδιαφέροντα και σίγουρα μπορεί να σε κάνει να περάσεις όμορφα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να περιορίσεις την οξυθυμία σου και ιδίως τις στιγμές που νομίζεις πως ο σύντροφος προσπαθεί να σου επιβληθεί θέτοντας σου τους όρους του, ενώ απλά εκείνος σου εκφράζει κάποιες επιθυμίες του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, θα είναι αρκετές οι προκλήσεις και οι αναποδιές στην εργασία, αλλά εσένα σου αρέσουν τα δύσκολα και πάντα ανταπεξέρχεσαι! Τα οικονομικά σου, μπορεί να είναι φαινομενικά εντάξει, αλλά όλα μπορούν να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή, αν κάνεις παρορμητικά λάθη!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, σήμερα θα καταφέρεις να κερδίσεις το ουσιαστικό ενδιαφέρον των γύρων σου, την προσοχή τους, τον σεβασμό τους αλλά και τον θαυμασμό τους! Αυτή η ξαφνική συντηρητική σου στάση, θα βελτιώσει κατά πολύ την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Ενδεχομένως, να δείχνεις πως είσαι πιο απρόσιτος, απ’ότι συνήθως και αυτό γιατί δεν θες κάποιος, να μπορεί εύκολα να κατανοήσει τις προθέσεις σου και τα συναισθήματά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, δεν σε καλύπτουν πια επιπόλαιες ερωτικές επαφές και γνωριμίες! Ετοιμάσου λοιπόν, για αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες, που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε ένα νέο ουσιαστικό ερωτικό ξεκίνημα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και κάνεις ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφο σου, όπως και πραγματικότητα, πολλές από τις ουσιαστικές σου επιθυμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αξιοποιείς όπως πρέπει κάθε νέα ευκαιρία που προκύπτει και φυσικά πετυχαίνεις! Οικονομικά, να θυμάσαι πως κάποιες στιγμές θα πρέπει να ξοδεύεις και για απολαύσεις και όχι μόνο για υποχρεώσεις!

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Ιχθύ, ο τομέας που είναι φανερά ευνοημένος, είναι εκείνος της φιλίας! Οι φίλοι είναι αυτοί που σου δίνουν λύσεις και σε βοηθούν έμπρακτα, σε ό,τι πρόβλημα ή δυσκολία χρειαστεί να αντιμετωπίσεις! Κράτα κοντά λοιπόν, τους καλούς σου φίλους και μην επιτρέπεις να ενταχθεί ο καθένας στη ζωή σου, ενώ δεν σε συγκινεί πνευματικά και ουσιαστικά! Επίσης, ετοιμάσου για ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές, σε όλους τους τομείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην μπερδεύεις φιλία και έρωτα, ιδίως αν δεν έχεις διαλευκάνεις και σιγουρέψει ότι τα συναισθήματα του άλλου είναι αμοιβαία! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ευκαιρία σου να κάνεις την ανατροπή, να φέρεις θετικές αλλαγές και ανανέωση στην σχέση σου με τον σύντροφο σου, αν τελευταία είχατε «βαλτώσει»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Γνωρίζεις να διαχειρίζεσαι σήμερα άψογα τα χρήματά σου, αλλά και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις! Η επιτυχία είναι στο χέρι σου!

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook