Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 10 Νοεμβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-τετάρτη-10-νο-1183464

Η σημερινή σύνοδος του Ερμή με τον Άρη και το Τετράγωνο του με τον Κρόνο, θα φέρουν δυσάρεστες ειδήσεις, περιορισμούς και σκληρότητα στα λόγια και τις αποφάσεις μας! Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και στις μετακινήσεις μας!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα κάποια εμπόδια και δυσκολίες, θα σε επιβαρύνουν ψυχολογικά. Επικεντρώνεσαι στις βαθιές επιθυμίες σου και τα ουσιαστικά σου συναισθήματα, αλλά και κάποιους σκοπούς, που εδώ και καιρό, θες να εκπληρώσεις! Δυστυχώς ορισμένες δυσάρεστες εξελίξεις, φρενάρουν την προσπάθεια σου να υλοποιήσεις τα σχέδια σου! Επιπλέον, με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο, θα υπάρξουν και αρνητικές αποκαλύψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς συνεχώς να χειραγωγείς το ταίρι σου και οπωσδήποτε, πρέπει να αποφύγεις ξεσπάσματα ζήλιας! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε τοξικούς και προβληματικούς έρωτες, λόγω ασυγκράτητου πάθους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα πρέπει, να τακτοποιήσεις οφειλές και χρέη και εκκρεμότητες! Επαγγελματικά, θα υπάρξουν εντάσεις με κάποιον συνάδελφο ή συνεργάτη!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο, αναγκάζεσαι να αλλάξεις συμπεριφορά και να γίνεις πιο σοβαρός, έντιμος, ψύχραιμος, ώριμος και ολιγαρκής! Καλό θα ήταν, να πεις όχι σε σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις, που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, διότι ενδεχομένως να απογοητευτείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κράτησε χαμηλούς τους τόνους με το άλλο σου μισό, αν δεν θες ισχυρές ρήξεις μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σε νέα ξεκινήματα και σε σοβαρές αποφάσεις όσον αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα! Αν σε ενδιαφέρει κάποιο άτομο ήδη, μην κάνεις σήμερα κάποια κίνηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, πρέπει να παραμείνεις σοβαρός, ψύχραιμος, ταπεινός και έντιμος! Οικονομικά, δεν είναι η ιδανική ημέρα για σημαντικές δράσεις ή αγορές!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις προβλήματα και εμπόδια στην καθημερινότητα σου! Οφείλεις να κάνεις ώριμες, έξυπνες και εποικοδομητικές κινήσεις, ώστε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες να διεκπεραιωθούν άμεσα! Επίσης, μακριά από καταχρήσεις και κακές συνήθειες, που σε βλάπτουν, σήμερα με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην δίνεις λαβές για σχόλια, επειδή αποφάσισες να φλερτάρεις με κάποιο πρόσωπο, μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, απογοητεύεις το άλλο σου μισό, με την απόμακρη, επικριτική και ψυχρή συμπεριφορά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα έρθουν αρκετές αναποδιές και δυσκολίες! Οικονομικά, θα υπάρξουν αρκετά έξοδα, κυρίως για να κλείσουν υποχρεώσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, σήμερα δεν πρέπει να ξεχάσεις την ωριμότητα και την σοβαρότητα σου! Πες όχι σε επιπόλαιες και ανώριμες συμπεριφορές, καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, εγωισμό και έπαρση με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο, διότι θα προσγειωθείς απότομα και θα χαλάσεις την καλή σου φήμη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος πες ναι στις παθιασμένες, αλλά όχι στον εγωκεντρισμό και την απαιτητικότητα, προς το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ και κατακτήσεις, αλλά πρέπει να αποφύγεις επιπολαιότητες και γκάφες, για να μην εκτεθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, πες όχι σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές! Οικονομικά, πρέπει να αποφύγεις σπατάλες και ρίσκο!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, επικεντρώνεσαι σήμερα στο σπίτι και την οικογένεια, αφού θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα και αναποδιές! Πιθανόν να δυσκολέψουν σοβαρά κάποιες οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο! Πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος και συγκρατημένος, ώστε να μην δημιουργείς ισχυρές ρήξεις χωρίς ουσιαστικός λόγος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να συζητάς ώριμα και ψύχραιμα με το ταίρι σου για τα προβλήματα που έχετε, χωρίς γκρίνια, ξεσπάσματα και μουρμούρα! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να σε απασχολήσει σήμερα, ένας παρελθοντικό έρωτας από το παρελθόν, αλλά καλό θα ήταν να το αποφύγεις, για να μην πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, θα υπάρξουν παρεξηγήσεις με συναδέλφους ή συνεργάτες! Οικονομικά, να αναμένεις ξαφνικές οικονομικές υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο σήμερα, πλήττονται με ποικίλους τρόπους, οι κοινωνικές επαφές και συναναστροφές σου, οι επικοινωνίες σου, τα νέα ξεκινήματα, οι μετακινήσεις σου και οι σχέσεις σου με αδέλφια, συγγενείς και γείτονες! Μην εμπιστεύεσαι τουλάχιστον την σημερινή ημέρα, νέες γνωριμίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε ανούσια ξεσπάσματα, προς το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύσεις σε νέες επιφανειακές σχέσεις και γνωριμίες και το ανούσιο φλερτ! Να παραμείνεις ώριμος, σοφός και σοβαρός, αν θες να βρεις κάτι αξιόλογο στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, θα πρέπει να προστατέψεις με κάθε τρόπο, σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες! Οικονομικά, πρέπει να αποφύγεις συμβόλαια, συμφωνίες και υπογραφές!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, σήμερα οφείλεις να είσαι επιφυλακτικός και να μην το παρατραβάς με απαιτήσεις, ξεροκεφαλιά και ισχυρογνωμοσύνη! Πρέπει να παραμείνεις έντιμος, ολιγαρκής, ήρεμος και ώριμος στις διαπροσωπικές σου επαφές, συναναστροφές και σχέσεις, αφού με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο, παρασύρεσαι σε λάθη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει άμεσα να αποφύγεις ζήλια, πείσμα και κτητικότητα, διότι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ρήξεις με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις στα αισθηματικά σου ζητήματα, γεγονός που θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, οι αργοί σου ρυθμοί, θα μειώσουν την απόδοση σου! Στα οικονομικά, πες όχι στις υπερβολικές σπατάλες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα, με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο, οφείλεις να σοβαρευτείς και να μην είσαι επιρρεπής σε σοβαρά λάθη που είναι ανεπανόρθωτα! Πρέπει οπωσδήποτε να παραμείνεις ψύχραιμος, λογικός και ώριμος απέναντι σε προσωπικούς στόχους, σκοπούς, σχέδια, αλλά και διαπροσωπικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις μία δυσάρεστη είδηση, που αφορά το άλλο σου μισό και θα δημιουργήσει αβεβαιότητα, για την σιγουριά και την ασφάλεια που επιθυμούσες να επιδιώξεις στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, επιπολαιότητα, εγωισμό και παρορμητικότητα, θα φέρουν αρνητικές συνέπειες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν, σε δυσκολεύουν πολύ την σημερινή ημέρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, επικεντρώσου σήμερα, με σύνεση και ωριμότητα, στο τι βαθιά επιθυμείς και έχεις πραγματικά ανάγκη, για να είσαι ήρεμος, ικανοποιημένος και ευτυχισμένος! Κάποιες σκέψεις σε βαραίνουν ακόμα και τώρα εντείνονται με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο! Ωστόσο αν κινηθείς παρασκηνιακά, ώριμα, προσεκτικά και με σοβαρότητα, θα δεις πως πολλοί από τους στόχους σου, θα πραγματοποιηθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην επιτρέψεις στο πάθος σου να σε οδηγήσει σε έναν παράνομο και απαγορευμένο έρωτα, γιατί κινδυνεύεις από επικίνδυνες αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην στηρίζεσαι σε εξιδανικεύεις, γιατί θα απογοητευτείς και θα απομυθοποιήσεις, πρόσωπα και καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα έχεις αρκετά προβλήματα και άγχος σήμερα. Οικονομικά, βρες άμεσα λύσεις σε προβλήματα που ήδη έχεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και συγκρατημένος στον φιλικό τομέα! Οι φίλοι σου, μπορούν να σου προσφέρουν βοήθεια και συμβουλές, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις μεγάλος στόχους, σκοπούς και όνειρα! Για το λόγο αυτό, οφείλεις να μην παρασύρεσαι σε εγωιστικές συμπεριφορές, απαιτητικότητα και επιθετικότητα, απέναντί τους, σήμερα με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει άμεσα να περιορίσεις την προκλητική συμπεριφορά απέναντι στο άλλο σου, για να αποφύγεις καυγάδες! Αν είσαι ελεύθερος, σε καμία περίπτωση, μην μπερδέψεις φιλία με έρωτα! Τα πράγματα δεν θα πάνε, όπως περιμένεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, αλλά και στον οικονομικό τομέα, πρέπει άμεσα να αποφύγεις συνεργασίες και συμφωνίες σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, σήμερα με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο, θα υπάρξουν αρκετές δυσάρεστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και τις σημαντικές για εσένα διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Φρόντισε να μην καταστρέφεις την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, επειδή είσαι επιρρεπής γκάφες και παρορμητικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και ανούσιο φλερτ σήμερα, γιατί μάλλον δεν έχεις σωστή κρίση! Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και το ταίρι σου, ασχολείστε μόνο με πρακτικά θέματα και παραμερίζετε το συναίσθημα και το πάθος, μεταξύ σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα έχεις αναπάντεχες αναποδιές! Οικονομικά, πες όχι τις σπατάλες, γιατί αργά ή γρήγορα θα το μετανιώσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, σήμερα αρκετές καταστάσεις και εξελίξεις, που θα έρθουν μέσα από επικοινωνίες, συζητήσεις, συναναστροφές, επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σε προβληματίσουν πολύ, με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο! Οφείλεις να αποφύγεις ανωριμότητα, επιπολαιότητα και βιασύνη σε συνομιλίες, αλλά και στην οδήγηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να αξιοποιήσεις ορθά και ώριμα τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, πριν εμπιστευτείς τυφλά, νέες γνωριμίες και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, την σημερινή ημέρα, να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, μην κάνεις συμφωνίες και μην βάλεις υπογραφές σήμερα! Οικονομικά, περιόρισε τα περιττά και επιπόλαια έξοδα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook