Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 1 Μαΐου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-τετάρτη-1-μα-728123

Μπορεί σήμερα ο Ερμής με τον Άρη να συνεργάζονται και να μας βοηθούν να πετύχουμε στόχους, αλλά το Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, μας υπενθυμίζει πως ό,τι δεν λύνεται… κόβεται! Επιστράτευση λογικής και ψυχραιμίας λοιπόν, κυρίως για τους Παρορμητικούς του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, η τύχη είναι μαζί σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου και μάλιστα με τον πιο δυναμικό τρόπο. Τα καλά ωστόσο που έρχονται τώρα, θα πρέπει να τα προστατέψεις με όλες σου τις δυνάμεις, για να μείνουν, γιατί το Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, σε καθιστά επιρρεπή σε λάθη! Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί τώρα και κάνε τις μεγάλες σου επιθυμίες και τα όνειρα σου πραγματικότητα, μένοντας όμως λογικός και ώριμος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις το παιχνίδι του έρωτα, αλλά θα είσαι ιδιαίτερα επιλεκτικός! Πολύ πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία σήμερα, που πολύ πιθανόν αργότερα να εξελιχθεί σε μία σταθερή, ουσιαστική σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο, που θα σου δώσει την σιγουριά και την ασφάλεια που ήθελες, αρκεί και εσύ απέναντι του να παραμείνεις αφοσιωμένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν, βρίσκουν επιτέλους την λύση τους!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα κάνεις μια θετική, δυναμική και εποικοδομητική ενδοσκόπηση! Ανακαλύπτεις, τι πραγματικά επιθυμείς για να είσαι ευτυχισμένος και τι έχεις ανάγκη στην ζωή σου, ώστε να νιώσεις ξανά δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά! Μπορεί κάποια προβλήματα να σε βαραίνουν ακόμα, λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου, όμως αν κινηθείς παρασκηνιακά, ιδίως σε θέματα επικοινωνίας και θα δεις ότι πολλοί από τους στόχους σου, θα πραγματοποιηθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να σταματήσεις να στηρίζεσαι σε ψευδαισθήσεις που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει και να δεις κατάματα επιτέλους την αλήθεια, όσο κι αυτή δεν σου αρέσει! Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος σου σε οδηγεί σε ένα παράνομο απαγορευμένο έρωτα, αλλά θα πρέπει να αντισταθείς, γιατί κινδυνεύεις από σοβαρές αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, είναι αρκετά τα σκαμπανεβάσματα και αγχώνεσαι κάπως σήμερα. Οικονομικά, βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα, αφού τώρα έχεις εύνοια!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Σήμερα έρχονται θετικά και δυναμικά γεγονότα, εξελίξεις και ανανεωτικές καταστάσεις, κυρίως στο φιλικό σου περιβάλλον, με το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Άρη! Οι φίλοι σου σε στηρίζουν με κάθε τρόπο και σε βοηθούν κυρίως έμπρακτα! Μπορούν να σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τους μεγαλεπήβολους στόχους σου, αρκεί εσύ να μην παρασυρθείς σε εγωιστικές συμπεριφορές, λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου, θα σου δώσουν πολύτιμες συμβουλές που σε βοηθούν, ώστε να πετύχεις πράγματα στον ερωτικό τομέα, ιδίως με το άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει και θες να κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και βελτιώνεις ουσιαστικά την σχέση σου, αφού αλλάζεις με ποικίλους τρόπους τον δεσμό σου και τον βελτιώνεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, αλλά και στον οικονομικό τομέα, πετυχαίνεις μέσα από επαφές και συμφωνίες, μεγαλεπήβολους στόχους, αρκεί να προσέξεις τα… «μικρά γράμματα»!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα απολαύσεις θετικές και κυρίως δυναμικές εξελίξεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Έτσι θα καταφέρεις, να βελτιώσεις και να διορθώσεις την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, που ίσως είχες πλήξει με κάποια λάθη, λόγω της ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου! Αν αγωνιστείς, ανταμείβεσαι σήμερα για τις προσπάθειες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις σπουδαίους στόχους με τον σύντροφο σου, ωστόσο μην ασχολείστε μόνο με πρακτικά θέματα, παραγκωνίζοντας το συναίσθημα! Αν είσαι ελεύθερος, βάζεις προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση και έτσι δίνεις τέλος στο ανούσιο φλερτ, έχοντας με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία, να έρθει μία σπουδαία γνωριμία τώρα, που υπόσχεται μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, τα πράγματα εξελίσσονται άψογα και αν παραμείνεις προσγειωμένος και ώριμος, σίγουρα ένας στόχος υψηλός θα πραγματοποιηθείς! Οικονομικά, πρέπει να «μαζευτείς» και θα δεις πως αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σου!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Καλό μήνα, φίλε Λέοντα! Σήμερα, το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα σου δώσει ουσιαστική τύχη και εύνοια, σε ό,τι κι αν κάνεις ή επιδιώξεις! Παρόλο που κάποιες συγκυρίες και γεγονότα, που θα έρθουν μέσα από επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σε προβληματίσουν λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου, στο τέλος θα σου δώσουν πολλές σπουδαίες ευκαιρίες να πετύχεις τους υψηλούς σου στόχους σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχετε σήμερα την ευκαιρία με τον σύντροφο να κάνετε μία έξοδο ή μετακίνηση, που θα ανανεώσει ή θα ενδυναμώσει την σχέση σας! Αν έχεις σχέση από απόσταση, οι συνέπειες της σημερινής σας επικοινωνίας, θα είναι σίγουρα ευχάριστες! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα, ραντεβού και φλερτ! Φρόντισε μόνο να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έρχεται μία ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, που υπόσχεται επιτυχία! Οικονομικά, πετυχαίνεις έναν υψηλό στόχο, αρκεί να κόψεις τα περιττά έξοδα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Καλό μήνα, αγαπητέ Παρθένε! Η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου, κυρίως όσον αφορά τις βαθιές σου επιθυμίες και συναισθήματα, αλλά και κάποιους στόχους που θες να εκπληρώσεις εδώ και καιρό! Το Εξάγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί, να χρησιμοποιήσεις την διορατικότητα και την πειθώ σου σε επαφές και επικοινωνίες, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδια σου! Προσοχή μόνο, στην καχυποψία, που θα σου προκαλέσει το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σε χαρακτηρίζει ακαταμάχητη γοητεία, γεγονός που σε βοηθά να σαγηνεύσεις με ευκολία, το άτομο που σε ενδιαφέρει, εδώ και καρό! Αν είσαι δεσμευμένος, κερδίσεις τον έλεγχο στην σχέση σου και απολαμβάνετε με το ταίρι σου πάθος και καυτές στιγμές! Ωστόσο μην προσπαθείς συνεχώς να χειραγωγείς τον σύντροφο σου, γιατί θα τον απογοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα καταφέρνεις και τακτοποιείς οφειλές και οικονομικές εκκρεμότητες! Επαγγελματικά, αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, που αφορούν τις συναδελφικές σου σχέσεις!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Καλό μήνα, αγαπητέ Ζυγέ, το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα σε ωθήσει σήμερα, σε κάποιες δυναμικές και ωφέλιμες αποφάσεις, που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, γεγονός που θα βελτιώσει πολύ την πορεία της ζωής σου, αφού μέσα από αυτές θα πετύχεις προσωπικούς στόχους και σκοπούς! Το ταυτόχρονο βέβαια Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, θα σε αναγκάσει μέσα από κάποιες αλήθειες που θα ακούσεις, να αλλάξεις συμπεριφορά και να γίνεις πιο σοβαρός και ολιγαρκής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται σίγουρα νέες σπουδαίες γνωριμίες και αν ήδη σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο άτομο, ενδεχομένως να κάνει κίνηση μέσα από ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα, για να σε προσεγγίσει! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να περιμένεις σήμερα την πλήρη παθιασμένη ανανέωση στην σχέση σου με τον σύντροφο, η οποία βελτιώνεται σημαντικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, στηρίζεσαι στο επικοινωνιακό σου ταλέντο και έτσι πετυχαίνεις άψογη συνεργασία και στόχους, αρκεί να παραμείνεις σοβαρός! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη ημέρα για σημαντικές αποφάσεις, αλλά όχι για υπογραφές!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Καλό μήνα, Σκορπιέ! Το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα σου φέρει ουσιαστική και δυναμική επιτυχία και σαφώς εύνοια στην καθημερινότητα σου! Θα κάνεις τώρα, θετικές και εποικοδομητικές κινήσεις και έτσι, όλες οι υποχρεώσεις σου και οι δουλειές σου θα διεκπεραιωθούν! Αν κόψεις κάποιες κακές συνήθειες και λάθη, που σε ωθεί να κάνεις το Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, θα πετύχεις στόχους, αλλά και την ψυχική σου ηρεμία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε την τάση σου για απόμακρη και ψυχρή συμπεριφορά προς τον σύντροφο, διότι θα σας απομακρύνει συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να τον κάνεις να αμφιβάλλει για το αν όντως τον αγαπάς! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολήσου με εκείνο το άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, αρκεί να μην γίνουν λάθη και εκτεθείτε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να πετύχεις ότι επιθυμείς σήμερα, γι’αυτό άρπαξε κάθε ευκαιρία με ωριμότητα και σοβαρότητα! Οικονομικά, τα προβλήματα λαμβάνουν επιτέλους τέλος, όπως και το άγχος σου!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Καλό μήνα, Τοξότη! Σήμερα, το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, σου υπόσχεται, μία ημέρα γεμάτη απολαύσεις! Αν αρπάξεις την ευκαιρία, θα έχεις καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, δημιουργική απασχόληση και γοητευτική λάμψη! Είσαι απόλυτα τυχερός και κατακτάς κάθε σου υψηλό στόχο και επιθυμία, αρκεί να μην παρασυρθείς σε επικοινωνιακή έπαρση, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου! Προστάτεψε την καλή σου φήμη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου με συναίσθημα, ρομαντισμό και πάθος και περνάτε υπέροχα μαζί με τον σύντροφο σου, γι’αυτό απέφυγε την απαιτητικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι απόλυτα γοητευτικός, με έντονη ερωτική διάθεση, παθιασμένη ξεχωριστή προσωπικότητα και μπορείς να κατακτήσεις εύκολα νέους θαυμαστές, αλλά και το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, απολαμβάνεις επαίνους, εκπλήρωση επιθυμιών και επιτυχίες! Οικονομικά, ξοδεύεις πολλά και χωρίς ουσία, γι’αυτό προσοχή!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Καλό μήνα, φίλε Αιγόκερε, σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, καταφέρνεις και υλοποιείς με απόλυτη αποτελεσματικότητα, επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια! Φρόντισε τώρα που έχεις την ευκαιρία, να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις που είναι προβληματικές, λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου! Η τύχη σίγουρα σε βοηθά να λύσεις σημαντικά προβλήματα, αρκεί να παραμείνεις ήρεμος και λογικός!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να σε απασχολήσει σήμερα, ένας έρωτας από το παρελθόν και ενδεχομένως, να καταφέρετε, μετά από σοβαρή συζήτηση, να προχωρήσετε σε επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα, για να συζητήσεις ώριμα με τον σύντροφο, το ενδεχόμενο της συμβίωσης, αλλά και για να επιλύσετε παλαιά προβλήματα που υπήρχαν στην σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις με ότι κι αν καταπιαστείς και αυτό αναγνωρίζεται από τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σου! Οικονομικά, κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι, προκύπτουν ξαφνικά!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Καλό μήνα, αγαπητέ Υδροχόε! Σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, ευνοούνται ιδιαίτερα οι επαφές σου, οι επικοινωνίες σου, τα νέα ξεκινήματα, οι μετακινήσεις σου και οι σχέσεις σου με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες! Θα έχεις πολλές και αξιόλογες ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες, αλλά και πολύ ωφέλιμες γνωριμίες! Εσύ το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η τάση σου για αγένεια και κουτσομπολιό, λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σήμερα και αναλώνεσαι σε σχέσεις πιο επιφανειακές, απλά και μόνο για την το φλερτ! Επικεντρώσου σε ένα αξιόλογο πρόσωπο και προσπάθησε ώριμα να το κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις συναισθηματική και ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφο και με ευκολία, την πετυχαίνεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, οι εξελίξεις είναι αρκετά θετικές, κυρίως όσον αφορά σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες! Οικονομικά, πετυχαίνεις συμφωνίες, συμβόλαια και υπογραφές, που είχαν καθυστερήσει για κάποιο λόγο!

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Καλό μήνα, φίλε Ιχθύ! Σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, ξεχωρίζεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση, την ανακτημένη αυτοεκτίμηση σου, όπως και την ενισχυμένη σου γοητεία! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, αρκεί να διατηρήσεις ένα ήρεμο, έντιμο, ολιγαρκές και ώριμο προφίλ στις διαπροσωπικές σου επαφές, αφού το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, σε ωθεί σε παράλογες απαιτήσεις και δογματικές συμπεριφορές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να περιορίσεις ζήλια και κτητικότητα και πες ναι σε αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν θετικές και σπουδαίες εξελίξεις στα ερωτικά σου θέματα! Ακόμα κι αν δεν ενθουσιαστείς με μία νέα γνωριμία τώρα, θα δεις αργά ή γρήγορα, πως όντως αξίζει να κάνεις το επόμενο βήμα και να δώσεις ευκαιρία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θέματα, πετυχαίνεις λόγω της αυτοπεποίθησης σου, αλλά οι αργοί σου ρυθμοί είναι εμπόδιο! Στα οικονομικά, θα έχεις σίγουρα αύξηση εσόδων, αρκεί να κόψεις τις άσκοπες σπατάλες!

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook