Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-σάββατο-9-μα-637503

Καλό Σαββατοκύριακο! Καλά τα νέα σήμερα, με σχέδια να υλοποιούνται και στόχους να εκπληρώνονται, για τους Γήινους και Υδάτινους του 2ου δεκαημέρου με το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, το Εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Κρόνο σήμερα, μπορεί να μην φέρει τρανταχτά γεγονότα στη ζωή σου, ωστόσο επιφυλάσσει για σένα, ουσιαστικές θετικές αλλαγές στην διάθεση σου και ενδυνάμωση της ψυχολογίας σου! Θα σε βοηθήσει να αναζητήσεις τις εσωτερικές σου αξίες και να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και τις βαθύτερες επιθυμίες σου! Κάνε τώρα, ένα απολογισμό της περασμένης δράσης σου και οργάνωσε τις επόμενες κινήσεις σου! Συνδυάζεις λογική και διαίσθηση και έτσι οι αποφάσεις σου, είναι σωστές και αποτελεσματικές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου, αν είσαι δεσμευμένος, βάζεις τέλος σε αμφιβολίες, ανασφάλεια και αντικρουόμενα συναισθήματα, με αποτέλεσμα το τοπίο να ξεκαθαρίζει και να βλέπεις την αλήθεια! Επιδίωξε εντιμότητα και διαφάνεια στην σχέση σου, αν θες τα πράγματα να κυλήσουν θετικά! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μπεις τώρα, σε μία σχέση με αυτόν τον απωθημένο έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, μπορείς να περιμένεις επιτυχία, λόγω της αυξημένης δημιουργικότητας σου! Οικονομικά κάνε τώρα σχέδια βελτίωσης, τα οποία θα μπορέσεις να υλοποιήσεις αργότερα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, ο Ήλιος σήμερα, σχηματίζει ένα πολύ θετικό για σένα, Εξάγωνο με τον Κρόνο! Η όψη αυτή αποτελεί εγγύηση και σε ανταμείβει για όλες τις προσπάθειες και τους αγώνες που έχεις κάνει μέχρι τώρα! Έχεις επιτυχία ουσιαστική σε φιλίες, αλλά και ομαδικές δραστηριότητες! Πλέον μπορείς να αισιοδοξείς, να προχωρήσεις σε ριζικές αλλαγές και να υλοποιήσεις με ευκολία τις ιδέες και τους στόχους σου! Μην ξεχνάς, οι φίλοι είναι τώρα στο πλευρό σου και σε βοηθούν σε κάθε σου κίνηση και δράση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα ανοιχθούν μπροστά σου νέοι δρόμοι, γεμάτοι ερωτικές ευκαιρίες και προοπτικές, ώστε να πραγματοποιήσεις ένα μεγαλεπήβολο συναισθηματικό όνειρο! Κάνε νέες γνωριμίες, πες ναι σε μία νέα σχέση και πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν , πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση που έχει να κάνει με την σχέση σου, να συμβουλευτείς πρώτα τους φίλους σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σου δίνονται σήμερα άπειρες δυνατότητες, να κάνεις τα επαγγελματικά άλματα που επιθυμείς! Οικονομικά το παρακάνεις σε σπατάλες, όμως καταφέρνεις έγκαιρα να… «μαζευτείς»!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, ο Ήλιος σήμερα, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Κρόνο και σου δίνει επιτέλους την δυνατότητα να οργανώσεις καλύτερα την ζωή σου και να σχεδιάσεις μια πορεία και ίσως μία στρατηγική, που θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις μεγαλεπήβολα όνειρα και φιλοδοξίες! Καταφέρνεις τώρα και ξεφεύγεις από αδιέξοδες καταστάσεις ή και διαπροσωπικές σχέσεις που σου έκαναν κακό! Συζήτησε εκ νέου θέματα που αφορούν την πρόοδο σου και την κοινωνική σου υπόσταση και θα διαπιστώσεις πως μπορείς εύκολα να κερδίσεις ξανά τον σεβασμό των άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν διατηρείς κάποια κρυφή και απαγορευμένη σχέση, θα αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και θα θελήσεις κάτι πιο σοβαρό στην ζωή σου, που δεν βάζε σε κίνδυνο την εικόνα σου! Αν δεν σε αφορά κάτι τέτοιο και είσαι δεσμευμένος, θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις ή έστω να συζητήσεις με το ταίρι σου, για το επόμενο μεγάλο βήμα της επισημοποίησης! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σε έρωτες στον χώρο εργασίας, που ενδεχομένως να σε εκθέσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα ανταμειφθείς επαγγελματικά, για κάθε προσπάθεια που έχεις κάνει! Η ουσιαστική επιτυχία μόλις ήρθε! Οικονομικά, τώρα είναι η ιδανική περίοδος για να διευθετήσεις και να κλείσεις εκκρεμότητες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, ο Ήλιος σήμερα σχηματίζει όψη Εξαγώνου με τον Κρόνο και αυτό θα σε ευνοήσει πολύ, σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις τώρα! Αρπάζεις την ευκαιρία και εκμεταλλεύεσαι την ουσιαστική τύχη σου και έτσι γεύεσαι την επιτυχία, σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αλλά κυρίως στις διαπροσωπικές σου επαφές και σχέσεις, όπου πετυχαίνεις και τους μεγαλύτερους στόχους σου! Η διάθεσή σου για αλλαγή, διερεύνηση και εξερεύνηση, θα σε βοηθήσει να πας «ψηλά» και να πετύχεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, θα φέρει νέες γνωριμίες, ανανεωτικό φλερτ και πολύ ευχάριστα μηνύματα ή ειδήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ευνοούνται οι συζητήσεις που στοχεύουν στην ενδυνάμωση σχέσης ή γάμου! Η ρουτίνα δεν υπάρχει πια μεταξύ σας, αφού ανανεώνεστε μέσα από κοινές νέες εμπειρίες, εξόδους ψυχαγωγίας ή ακόμα και με ένα ταξίδι ή εκδρομή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, έρχονται νέα ξεκινήματα και επίτευξη στόχων. Οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές, ευνοούνται σήμερα!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, το Εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δείξει τον σωστό δρόμο και θα σου δώσει ουσιαστικές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά τη ζωή σου με ποικίλους τρόπους και σε αρκετούς τομείς. Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου και να κάνεις πράξη τις ιδέες και τις βαθιές σκέψεις σου! Μπορείς πλέον να πραγματοποιήσεις επιθυμίες που καιρό τώρα, κρατάς για κάποιο λόγο κρυφές. Μην αποκαλύπτεις τα μυστικά σου, ούτε και τις κινήσεις σου, στον οποιοδήποτε, παρά μόνο σε αυτούς που πραγματικά εμπιστεύεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένας έρωτας από το παρελθόν, απωθημένος ή παρασκηνιακός, είναι πολύ πιθανό να έρθει τώρα στην ζωή σου, αν είσαι ελεύθερος και εσύ θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα στην αισθηματική σου ζωή! Μείνε λογικός, προσγειωμένος και επιφυλακτικός, πριν κάνεις το βήμα την επανασύνδεσης! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σεξουαλικός τομέας, βελτιώνεται και απολαμβάνεις παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, πέφτουν κάποιες «μάσκες» συναδέλφων και αυτό σε βοηθά στις μετέπειτα κινήσεις σου! Οικονομικά έρχεται μία συμφωνία σήμερα, που περίμενες αρκετό καιρό τώρα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, το Εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Κρόνο σήμερα, είναι ιδιαίτερα θετικό και ωφέλιμο για σένα, αφού θα σου φέρει, σημαντικές ουσιαστικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, όπως και στις συναισθηματικές, φιλικές και οικογενειακές! Έχεις πια την ισχυρή θέληση και ικανότητα να αξιολογείς σωστά τις καταστάσεις και τα άτομα που συναναστρέφεσαι και να πάρεις ορθές αποφάσεις για την εξέλιξη κάποιων σχέσεων σου ή καταστάσεων που σε αφορούν άμεσα ή έμμεσα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως σήμερα είναι η ιδανικότερη ημέρα για να βελτιώσεις την συντροφική σου ζωή! Μία πρόταση ή εξομολόγηση από τον σύντροφο, θα σε κάνει να νιώσεις πιο ικανοποιημένος και σίγουρος από ποτέ, ιδίως όσον αφορά την εξέλιξη της σχέσης σας! Αν είσαι δεσμευμένος, η έναρξη μίας σταθερής και σοβαρής νέας σχέσης, είναι πολύ πιθανή τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναθεωρείς τις φιλοδοξίες σου σήμερα, αφού θα σου δοθεί μία σημαντική ευκαιρία για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα! Οικονομικά, πάρε πρωτοβουλίες και πες ναι σε ένα νέο ξεκίνημα ή σε ένα νέο εγχείρημα, που θα αυξήσει τα έσοδα σου!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, ο Ήλιος και ο Κρόνος συνεργάζονται σήμερα, με όψη Εξαγώνου και θα φέρει θετικές εξελίξεις γενικά στην ζωή σου, την καθημερινότητα σου, αλλά και τον ίδιο σου εαυτό, αφού είσαι αποφασισμένος, να προβάλλεις την πιο βελτιωμένη και λαμπερή εκδοχή του! Την σημερινή ημέρα, κάποιες απαραίτητες, αλλά και απόλυτα εποικοδομητικές αλλαγές έρχονται, ώστε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη και πιο ευχάριστη! Ιδανική περίοδος για ανανέωση εμφάνισης, έναρξη άσκησης, υγιεινής διατροφής, αλλά και διακοπή κάποιας κακής συνήθειας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην εγκαταλείψεις τις προσπάθειες! Κάποια λάθη τελευταία, που ίσως προκάλεσαν προβλήματα στην ερωτική σου ζωή, τώρα διορθώνονται και λύνονται μια για πάντα! Μην ξεχνάς, πως όλοι οι αγώνες αμείβονται ανάλογα, στον έρωτα! Αν είσαι ελεύθερος, καλύτερα μείνε μακριά από έναν έρωτα που εξελίσσεται σε εργασιακό περιβάλλον, γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι εμπειρίες σου σε ωθούν να ρίξεις μια πιο ουσιαστική ματιά στον τομέα της καριέρας σου και να πετύχεις, αλλά και να οργανώσεις την μελλοντική σου δράση! Μία οικονομική λύση έρχεται και σε βγάζει επιτέλους από το αδιέξοδο!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, το Εξάγωνο που σχηματίζουν σήμερα ο Ήλιος και ο Κρόνος, έχει πέραν του δέοντος θετική επιρροή στο δικό σου ζώδιο! Οφείλεις νε εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί την παρούσα ημέρα και θα δεις πως οι προσπάθειες σου για την υλοποίηση των στόχων σου και την βελτίωση της ζωής σου, θα δικαιωθούν! Επιπλέον, η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου, σε κάθε σου δράση και περνάς όμορφα και ποιοτικά! Απολαμβάνεις τον θαυμασμό των γύρων σου και εκμεταλλεύεσαι επιτυχώς την δημιουργικότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, υπάρχει μεγάλη εύνοια στην αισθηματική ζωή, αφού δεν θα λείψει ούτε ο ρομαντισμός, ούτε το πάθος, αλλά ούτε και οι βάσεις που χρειάζονται για το μέλλον! Μία επισημοποίηση, είναι πολύ πιθανή τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να κάνεις τώρα μια νέα γνωριμία, που θα εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου, σε μία σταθερή και όμορφη σχέση. Το σίγουρο είναι πως κάτι θετικό έρχεται στα ερωτικά σου σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν δίσταζες τόσο καιρό να πάρεις μία απόφαση ή να κάνεις μία επαγγελματική κίνηση, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να το προχωρήσεις! Τα οικονομικά σου τακτοποιούνται και βρίσκεις λύσεις!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, το Εξάγωνο Ήλιου– Κρόνου που πραγματοποιείται σήμερα, ευνοεί άμεσα τον σημαντικό τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Υποθέσεις και καταστάσεις, που αφορούν τις συγγενικές σου σχέσεις και ίσως σε προβλημάτιζαν τελευταία, τώρα διορθώνονται και εσύ καταφέρνεις και προχωράς σε σημαντικές θετικές αλλαγές. Επίσης, τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία, να σκεφτείς και να αναθεωρήσεις κάποιες παρελθοντικές εμπειρίες, ώστε να χαράξεις μια νέα πορεία στους στόχους και τα όνειρα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις παλαιότερα προβλήματα της σχέσης σου με τον σύντροφο και έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά και πιθανόν τώρα, να πάρετε απόφαση συγκατοίκησης ή και επισημοποίησης! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από το ερωτικό παρελθόν, που ακόμα σκέφτεσαι και έχεις ακόμα συναισθήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια προβληματικά θέματα ή καταστάσεις, στον επαγγελματικό αλλά και τον οικονομικό τομέα, τώρα λύνονται!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα ο Ήλιος σχηματίζει Εξάγωνο με τον Κρόνο, στο Ζώδιο σου και σε βοηθά με κάθε τρόπο! Καταφέρνεις να διαφοροποιήσεις τη ζωή σου προς το καλύτερο, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού και να νιώσεις ότι επιτέλους οι προσπάθειες σου, ανταμείβονται ουσιαστικά! Οι σχέσεις και οι επαφές με τους γνωστούς σου, το κοινωνικό σου περιβάλλον, αλλά και με αδέρφια ή γείτονες, βελτιώνονται πολύ, αφού πλέον μεταδίδεις τις σκέψεις σου και πείθεις με μεγαλύτερη ευκολία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σου ανοίγονται μπροστά σου νέοι δρόμοι για ανανεωτικά ξεκινήματα, που επιτέλους ανταποκρίνονται περισσότερο στα ιδανικά που έχεις και πιθανόν τώρα να βρεις το άλλο σου μισό! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου πλέον, σε καλύπτει απόλυτα τόσο συναισθηματικά όσο και επικοινωνιακά. Τα νέα, τα μηνύματα και τα λόγια που θα δεχθείς, φέρνουν την πλήρη ερωτική ικανοποίηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά, ευνοείσαι για πρωτοβουλίες, νέες συμφωνίες και έναρξη συνεργασιών! Η ημέρα είναι ιδανική για υπογραφές και έγγραφα!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου σήμερα, είναι σίγουρο, πως διανύεις την κατάλληλη περίοδο, για να οργανώσεις ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να προστατεύσεις τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου, τον ίδιο σου τον εαυτό, αλλά και τα υλικά αγαθά σου! Ό,τι έχεις κατακτήσει και πετύχει στην παρούσα φάση, το κατάφερες με προσπάθεια και επιμονή! Τώρα ήρθε η ώρα λοιπόν, να απολαύσεις την ζωή με κάθε τρόπο, γεμάτος αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, οι μετοχές σου στον ερωτικό τομέα, ανεβαίνουν όλο και περισσότερο! Μπορείς να αναμένεις την έναρξη μίας νέας αισθησιακής, αλλά και σταθερής σχέσης με έναν άνθρωπο αφοσιωμένο σε σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος, αλλά και ερωτική αφοσίωση από τον σύντροφο σου! Σβήνεις τώρα κάθε ανασφάλεια ή αβεβαιότητα ένιωθες μέχρι τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ανοίγουν νέες επαγγελματικές πόρτες, που υπόσχονται νέα εργασία με αρκετά ικανοποιητικό εισόδημα! Μην χάσεις ευκαιρία!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, το Εξάγωνο που σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιό σου με τον Κρόνος σήμερα, επιτέλους σε ανταμείβει για όλες τις παρελθοντικές σκληρές και επίμονες προσπάθειες σου! Έρχονται νέες ισορροπίες και λύσεις, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, αλλά και σίγουρη επιτυχία σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου! Επιπλέον, οι συνέπειες αυτής της εύνοιας, θα είναι μακροπρόθεσμες και ουσιαστικές! Πάρε χωρίς δισταγμό την κατάσταση στα χέρια σου και δεν θα βγεις χαμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα καταλήξει σε έναν ουσιαστικό παθιασμένο έρωτα, με μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις με τον σύντροφό σου και ανανεώνετε την σχέση σας, αφού η ανάγκη σας για σοβαρή και ουσιαστική δέσμευση, πιθανόν να σας ωθήσει σε μία απόφαση επισημοποίησης! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, να ξέρεις πως ό,τι πρωτοβουλία κι αν πάρεις τώρα, θα σε οδηγήσει στην επιτυχία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θετικές θα είναι σήμερα, οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, ιδίως αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο ή να πάρεις μία πρωτοβουλία! Οικονομικά βρίσκεται μία λύση και επιτέλους ηρεμείς!

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook