Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 8 Δεκεμβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-σάββατο-8-δε-547893

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με Σελήνη στον Τοξότη, με αισιοδοξία, κέφι και ενέργεια! Από το απογευματάκι ωστόσο και ύστερα , η διάθεση μας θα πέσει, αφού η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα συναντηθεί με τον Κρόνο!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Μπορεί, Κριέ μου, να θέλεις να πετύχεις πάρα πολλά ταυτόχρονα, πρέπει όμως να κατανοήσεις, ότι το τελευταίο διάστημα έχεις υπερβεί τις δυνάμεις σου και έχεις κουραστεί πάρα πολύ. Χρειάζεται ένας σχετικός προγραμματισμός σε ό,τι κάνεις. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις μπει σε πολύ καλή περίοδο για τη σχέση σου, Κριέ, και θα γίνουν κάποιες αλλαγές που θα σε ενθουσιάσουν αρκετά, όπως και το ταίρι σου. Κάνε σήμερα προτάσεις για διασκέδαση στο σύντροφό σου, ώστε να περάσετε όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα στη δουλειά σου, Κριέ μου, με κάποια λάθη που μπορεί να γίνουν. Μπορείς, με χαμηλούς τόνους, να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Σήμερα θα σε απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Πρέπει, Ταύρε, να μη σταματήσεις τους ρυθμούς που έχεις και σε διαβεβαιώνω, ότι πλέον η επιτυχία είναι κοντά. Προσπάθησε από σήμερα να επιλύεις οριστικά καταστάσεις, που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν. Μην κρατάς παθητική στάση σε ζητήματα, που απαιτούν ριζοσπαστικές κινήσεις και αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Ταύρε, μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις όλα αυτά τα θέματα που μπαίνουν ανάμεσα σας και σας κάνουν να έχετε αντιπαραθέσεις. Ο ερωτισμός σου πάντως θα είναι στα ύψη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο χώρο της εργασίας μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, Ταύρε. Απόφυγε να χαλαρώσεις και μη δίνεις σημασία σε λόγια, που μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις περιττά έξοδα, καθώς οφείλεις να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν – με άλλα λόγια, κάνε και μια απογραφή τροφίμων στο ψυγείο και τα ντουλάπια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Η διάθεσή σου, Δίδυμε, θα είναι καλή σήμερα, φρόντισε όμως να ξεκουραστείς καθώς νιώθεις λίγη αδυναμία. Φιλικά άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου (πάει η ξεκούραση). Τα παρατάω γενικά με την ξεκούραση: Είσαι από τα ζώδια που θέλουν να βοηθάνε πάντα, οπότε φρόντισε να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου και σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε, Δίδυμε, σήμερα να αποφύγεις συζητήσεις με το ταίρι σου για προβλήματα και περιστατικά που έχουν υπάρξει στη σχέση και σε έχουν στεναχωρήσει (αφού και αντιπαραθέσεις οι συζητήσεις θα φέρουν, και τη διάθεση θα σου χαλάσουν).

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στην δουλειά σου, Δίδυμε, και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις λύσεις, που θα αποδειχθούν σωστές. Στα οικονομικά σου σήμερα, φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αισθάνεσαι, Καρκίνε, ότι όλα γύρω σου είναι σε στασιμότητα και εσύ δε μπορείς να κάνεις κάτι. Φρόντισε, λοιπόν, να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές, αλλά ζήτα και τη συμβουλή κάποιου φίλου – θα δεις ότι θα νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα η διάθεσή σου, Καρκίνε, θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Μη διστάσεις να πεις στο σύντροφό σου ό,τι έχεις στο μυαλό σου, αφού οι ιδέες σου είναι έξυπνες και το ταίρι σου θα περάσει όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου θα πηγαίνει ικανοποιητικά, Καρκίνε, αρκεί να φροντίσεις να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την υλοποίησή τους. Έχεις βγει εκτός οικονομικού προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να εκπονήσεις ένα καινούργιο πλάνο, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φρόντισε σήμερα, Λέων μου, να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου. Η ημέρα θα είναι αρκετά θετική για θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις και καταστάσεις που θέλεις να ξεκαθαρίσεις. Πρέπει όμως να έχεις υπομονή σε μερικά πράγματα, αφού η επιτυχία σου θα έρθει μεν, αλλά μπορεί να αργήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Λέων, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και η διάθεση σου θα είναι στα ύψη της. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να περάσετε μαζί όσο καλύτερα γίνεται, πράγμα που το έχεις κι εσύ πολύ ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου σήμερα, Λέων, θα έχεις πολύ άγχος για κάποια θέματα που θέλεις να τελειώσεις – θα ανταπεξέλθεις όμως σε όλα με ιδιαίτερη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις σε κάθε είδους συναλλαγές που θέλεις να κάνεις, αν και συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων και αγορές γενικά ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Μπορείς, Παρθένε, να δεις μερικά πράγματα από άλλη σκοπιά και να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα που σε προβληματίζουν εδώ και αρκετό καιρό. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και θα προσπαθήσεις να λύσεις υποθέσεις με τη βοήθεια δικών σου ατόμων (αυτό είναι και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις σήμερα).

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη, Παρθένε, για να εκφράσεις τα αισθήματα σου στο ταίρι σου και να νιώσετε πολύ καλά, εσύ κι εκείνο. Η διάθεσή σου θα είναι πραγματικά καλή. Για σένα, που ακόμη ψάχνεις ταίρι, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να έρθει στη ζωή σου αυτό που ψάχνεις εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, Παρθένε, που θα είναι πολύ θετικές. Θα μπορέσεις να ξεκινήσεις αποδοτικές συνεργασίες, που θα σε ευχαριστήσουν. Τα οικονομικά σου, αυτή την περίοδο, απαιτούν προγραμματισμό, αφού θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αξιοποίησε τις δυνατότητες που έχεις, Ζυγέ, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις διάφορα προβλήματα που έχεις. Ξέρω, πως θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, αφού η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά. Μπορείς, λοιπόν, να περάσεις καλά με αγαπημένα άτομα, κάνοντας θετικές και αισιόδοξες σκέψεις. Είναι μια πολύ καλή μέρα για κοινωνικές επαφές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα, Ζυγέ, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις καινούργιες βάσεις στην σχέση σας, ώστε να βελτιωθεί. Για σένα, που δεν έχεις ταίρι η περίοδος είναι πολύ θετική και πολύ σύντομα θα κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά, Ζυγέ. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι στέρεες. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που θα ανεβάσουν τα έσοδά σου. Μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Προσπάθησε, Σκορπιέ, να βάλεις καινούργια πλάνα για τις προβληματικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και να ξέρεις, ότι οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί με το ζώδιό σου. Σήμερα όμως, πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα σε όλες τις κινήσεις σου. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η επικοινωνία με το ταίρι σου, Σκορπιέ, θα είναι θετική και θα κάνεις συζητήσεις για το μέλλον της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην κάνεις κάποια αλλαγή στη δουλειά σου, Σκορπιέ, (εκτός αν είσαι προπονητής ποδοσφαίρου και βρίσκεσαι πίσω με 2-0 στο 67ο λεπτό) και κυρίως μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις πρώτα μελετήσει καλά και δεις ότι είναι συμφέρουσες. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Μπορείς, Τοξότη, να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα. Πρέπει να «αυτοπρογραμματιστείς» περισσότερο για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Όλα θα τα καταφέρεις μια χαρά κι η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη της.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Τοξότη, φρόντισε να δείξεις τα συναισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου, διότι από το τόσο άγχος που έχεις την τελευταία περίοδο δεν τα βλέπει και πολύ συχνά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, Τοξότη μου, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις βρεις λύσεις. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, καθώς στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Θα έχεις την τάση αυτό το διάστημα να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα, οπότε συνιστώ προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα, Αιγόκερε, θα είσαι υπερδραστήριος και ενεργητικός, οπότε θα θέλεις να τελειώσεις εδώ και τώρα εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που έχεις. Η καλή σου διάθεση θα σου δώσει αρκετή κοινωνικότητα και θα λύσεις πολλές αρνητικές καταστάσεις με τη θετική διάθεση που θα έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου σήμερα, Αιγόκερε, θα εισπράξεις θετικότητα και θα θέλεις να διορθώσεις όποιο πρόβλημα μπορεί να σε απομακρύνει από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου, Αιγόκερε, που σε προβλημάτιζαν, θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν κυρίαρχο ρόλο αυτή την ημέρα. Καλό είναι να οργανωθείς περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Μια ανησυχητική κατάσταση, Υδροχόε, μπορεί να προκύψει σήμερα στην οικογένειά σου, λόγω κάποιου ξαφνικού θέματος, αλλά αυτό θα είναι εντελώς περαστικό. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς τώρα, που τα πράγματα έχουν μπει σε καλό δρόμο. Θα έχεις απίστευτες επικοινωνιακές ικανότητες και θα ξεκαθαρίσεις οποιεσδήποτε παρανοήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Υδροχόε, η καλή σου διάθεση και η φαντασία σου θα είναι στα ύψη τους. Φρόντισε να κάνεις ευχάριστες εκπλήξεις στο ταίρι σου και θα περάσεις αξέχαστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, θα κινηθούν θετικά, αλλά πρέπει να τελειώσεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που σε συνοδεύουν μέχρι σήμερα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Σήμερα, Ιχθύ μου, η μέρα θα είναι αρκετά χαλαρή σε σχέση με διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Φυσικά, πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα προβλήματα, που ποτέ δε λείπουν κι ειδικά αυτών που σε ταλαιπωρούν εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη σε ευνοεί, Ιχθύ μου, και η σχέση σου αρχίζει και πηγαίνει πολύ καλά, αφήνοντας πίσω τις όλες τις προβληματικές καταστάσεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, πάρε τα πάνω σου, αφού με τις παρούσες πλανητικές όψεις ευνοείσαι να κάνεις νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα, Ιχθύ, να μιλήσεις με συνεργάτες για το μέλλον της δουλειάς σου, διότι οι συζητήσεις δε θα βγάλουν κάπου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να προσέχεις αρκετά.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook