Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-σάββατο-2-μα-317847

Καλό Σαββατοκύριακο! Σήμερα το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, κατευνάζει τα πνεύματα και την ένταση των τελευταίων ημερών! Απαλλάσσονται από θέματα και πληγές του παρελθόντος σε έρωτα και χρήμα, τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, των πρώτων ημερών!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Οι επιτυχίες σου, αγαπητέ Κριέ, σε κοινωνικό επίπεδο είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς σε πολλούς τομείς. Η κρίση κάποιων ίσως να σε αδικεί, αλλά η εξυπνάδα σου δεν σου επιτρέπει να ασχοληθείς με αυτό. Συνέχισε τον δρόμο σου και όλα θα πάνε όπως έχουν ξεκινήσει ήδη. Οικογένεια και φίλοι σε στηρίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, πολλές καταστάσεις που μπορεί να σε προβλημάτιζαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται στους ρυθμούς που θέλεις. Αυτή την περίοδο τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε τις συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η επιλογή σου σε έχει βγάλει ασπροπρόσωπο και όλοι ενοχλούνται με τις ευκολίες που απολαμβάνεις. Φρόντισε να μην προκαλείς με τη συμπεριφορά σου και προσπάθησε να αποκτήσεις συμμάχους για το μέλλον. Οι τελευταίοι είναι πολύ πιθανό να σου χρειαστούν, καθώς προβλέπονται δυσκολίες για το ζώδιό σου, οι οποίες πρόκειται να εμφανιστούν αναπάντεχα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα καταφέρεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις κινήσεις στα οικονομικά που μπορούν να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Οι απόψεις σου, αγαπητέ Δίδυμε, για τη ζωή έχουν κλονιστεί ελαφρώς τελευταία, καθώς φαίνεται να έχεις κουραστεί με όσα ζεις στην καθημερινότητά σου. Ένας επαναπροσδιορισμός σε όλα τα επίπεδα θα σε οδηγήσει σε αλλαγές που πιθανόν να δυσαρεστήσουν αρκετούς, αλλά θα βελτιώσουν τη δική σου διάθεση και ζωή σε σημαντικό βαθμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποια θέματα στα αισθηματικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Μίλα με το ταίρι σου και απόφυγε να παίρνεις όλες τις καταστάσεις πάνω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, καθώς ο δυναμισμός αλλά και η ενεργητικότητά σου θα είναι στα ύψη. Οικονομικά, θα μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η γοητεία, η σοβαρότητα και ο κλειστός χαρακτήρας του ζωδίου σου δεν σε βοηθούν, σε ό,τι αφορά τις κοινωνικές συναναστροφές, γεγονός που αφήνει περιθώρια στους ανταγωνιστές σου να διαστρεβλώνουν αρκετά την εικόνα σου. Σύντομα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς πολύ και που θα αποκαταστήσει τα πάντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, καθώς ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα φτιάξουν πάρα πολύ ωραίο κλίμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μην πάρεις σήμερα σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Μια πρόσφατη φιλία σε έχει ενθουσιάσει, αγαπητέ Λέων, αλλά δυστυχώς η πραγματική της υπόσταση δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί. Αυτό βέβαια είναι καλύτερο απ’ το να σε ταλαιπωρούσε σε βάθος χρόνου. Μην πτοείσαι – μια νέα φιλία δεν θα αργήσει να δημιουργηθεί και αυτή τη φορά θα αξίζει τον κόπο. Μην σκηνοθετείς το μέλλον το οποίο δεν γνωρίζεις ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου έχουν αρχίσει να πηγαίνουν καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα και αγορές, γιατί θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η σκληρότητα που βίωσες σε πολλά επίπεδα δεν σε πτόησε και συνεχίζεις να μάχεσαι με αισιοδοξία. Τώρα, νέες ευκαιρίες προβλέπονται για το ζώδιό σου, που θα σε κάνουν να ξεχάσεις όσα πέρασες και να προχωρήσεις. Μην φοβηθείς να διεκδικήσεις όσα σου αξίζουν και εξέτασε τις προϋποθέσεις που σου προσφέρονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου όλα θα πάνε αρκετά καλά. Προσπάθησε να μην σε ρίχνουν ψυχολογικά κάποια θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Οικονομικά, δεν τα πας άσχημα, αλλά μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Οι αντιξοότητες δεν σε έχουν καταβάλει και η αυτοπεποίθησή σου σε βοηθά να διακρίνεσαι. Θα δεχτείς σημαντική βοήθεια από άτομα κύρους που σε εκτιμούν πολύ και θα προχωρήσεις με επιτυχία. Ο δρόμος έχει αρκετά εμπόδια ακόμα, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου και πολλοί εχθροί θα κάνουν σταδιακά την εμφάνισή τους, αλλά όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου, γιατί θα έχεις πολλά νεύρα και μπορεί να στενοχωρήσεις το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις αρκετές προβληματικές καταστάσεις. Στον οικονομικό τομέα, μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις με στόχο να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις και κάποιες εκκρεμότητες που έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Οι επιλογές που έκανες, αγαπητέ Σκορπιέ, άλλαξαν οριστικά τον τρόπο ζωής σου. Μην σκέφτεσαι τις χιλιάδες εκδοχές που αφορούν το παρελθόν, αλλά υποστήριξε την απόφασή σου και μην κοιτάζεις πίσω σου. Αν καταφέρεις να δραστηριοποιηθείς σωστά, θα βάλεις τα πράγματα σε τάξη και θα πετύχεις όσα ονειρεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε μόνο λίγο τον περίγυρό σου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα χωρίς λόγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μην αναβάλεις ζητήματα που προέχουν αυτή τη στιγμή. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε έξοδα και αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η τάση σου, αγαπητέ Τοξότη, να αναμοχλεύεις το παρελθόν πλάθοντας εξωπραγματικά σενάρια, κουράζει και εσένα αλλά και όσους αγαπάς. Ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου και πάψε να αναλώνεσαι σε φανταστικά ζητήματα που δεν έχουν καμία αξία. Η ζωή είναι μπροστά σου και σου προσφέρει ικανοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα για τη σχέση σου και να κινήσεις έτσι τις καταστάσεις, ώστε να είσαι καλά και εσύ αλλά και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε αγχώνουν, αλλά να είσαι βέβαιος ότι θα καταφέρεις να τα ισορροπήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η πρόσφατη επιτυχία σου και η αναγνώριση που βιώνεις σου προσφέρουν, αγαπητέ Αιγόκερε, ικανοποίηση, αλλά παράλληλα είναι και μία θαυμάσια ευκαιρία να διαπιστώσεις τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν. Είναι πολύ εύκολο πλέον να απομακρύνεις όσους προσποιούνται φιλικές διαθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Τα οικονομικά σου θα καταφέρεις να τα ισορροπήσεις. Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου, μπορείς αυτή την περίοδο να τις τακτοποιήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η τάση σου, αγαπητέ Υδροχόε, για εξωπραγματικές σκέψεις και συνεχή ονειροπόληση, σε απομακρύνει από κάθε δημιουργική και ρεαλιστική σκέψη. Συγκεντρώσου και προσπάθησε να βελτιώσεις την επαφή σου με την πραγματικότητα. Ίσως σύντομα λάβεις κάποιο θετικό σημάδι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να το κάνεις να νιώσει καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά, θα τα πας αρκετά καλά, αρκεί να βάλεις στόχους για αυτά που θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις τη σχετική οικονομία.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Νέα δεδομένα έρχονται να αλλάξουν την πορεία σου. Εξέτασε προσεκτικά τις πληροφορίες που θα δεχτείς και μην αφήσεις περιθώρια σε κακές σκέψεις να μπλοκάρουν τον δρόμο σου. Η κατάσταση σύντομα θα ξεκαθαρίσει για το ζώδιό σου και όλα θα οδηγηθούν στο σημείο που έχεις επιλέξει. Μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Απόφυγε όμως να εκνευριστείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που υπήρχε μέχρι τώρα στον επαγγελματικό τομέα. Καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εκνευρίσουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις σχεδιάσει. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook