Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 17 Νοεμβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-σάββατο-17-νο-723817

Μπορεί η Αφροδίτη να μην κινείται πλέον φαινομενικά Ανάδρομα, όμως την σκυτάλη της Ανάδρομης πορείας παίρνει τώρα ο Ερμής στον Τοξότη, δίνοντας ευκαιρίες επικοινωνίας με πρώην έρωτες για Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου! Ωστόσο, χρειάζεται από όλους προσοχή σε επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Από σήμερα, Κριέ, ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του κι αυτό θα φέρει προβλήματα στην επικοινωνία σου. Θα έχεις έντονη ανάγκη να μοιραστείς με αγαπημένα σου πρόσωπα σκέψεις και προβληματισμούς για τις κοινωνικές αξίες. Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους και να μην επιβάλλεις στους άλλους τις απόψεις σου. Είναι μια μέρα, την οποία πρέπει να περάσεις κατά το δυνατόν ουδέτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η καλή σου διάθεση κι ο ερωτισμός σου, Κριέ, σήμερα θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις με το ταίρι σου κι επιτέλους να του αφιερωθείς περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν να στρώνουν και μπορείς πια να υλοποιείς τα σχέδια σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα απέναντι σε προβλήματα του παρελθόντος. Απόφυγε να κάνεις αγορές, επειδή θα παρασυρθείς και σε άσκοπα έξοδα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Ταύρε, θα έχεις αρκετές ιδέες και θα υλοποιήσεις πάρα πολλά πράγματα για το μέλλον. Ο Ερμής βέβαια ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει καθυστερήσεις που δεν περιμένεις. Κάποιο άτομο δικό σου θα θέλει να σε βοηθήσει και να βάλει σε μία τάξη τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου. Προσπάθησε σε ό,τι κάνεις αυτή την περίοδο, οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να γίνονται βήμα – βήμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα σου, Ταύρε, θα είναι πολύ ρομαντική κι ερωτική, οπότε θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μάθε ότι η μοναξιά σου τώρα θα πάρει τέλος. Ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν και μάλιστα πολύ σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου, Ταύρε, πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά εσύ έχεις άγχος, επειδή θέλεις να κάνεις όλα τα πράγματα πολύ καλύτερα. Στα οικονομικά, μην πάρεις ρίσκα κι απόφυγε σήμερα να κάνεις συναλλαγές, εκτός αν πρόκειται να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η φύση του ζωδίου σου, Δίδυμε, είναι να γίνονται όλα γρήγορα. Σήμερα που ο κυβερνήτης σου Ερμής έρχεται στην ανάδρομη πορεία του, θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις που δεν περιμένεις. Η έντονη ανάγκη σου να πραγματοποιηθούν τα σχέδιά σου δεν είναι ό,τι καλύτερο. Καλό είναι να περιμένεις λίγο και σίγουρα στην πορεία θα πραγματοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πλανήτες, Δίδυμε, θ’ ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δε θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας. Θα έχεις σήμερα την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα καταφέρεις πολλά πράγματα, αλλά πρέπει να χαλαρώσεις λίγο από το τόσο έντονο άγχος που έχεις. Βάλε προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για να περάσεις την περίοδο χωρίς προβλήματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η παρορμητικότητα του χαρακτήρα σου, Καρκίνε, κάνει έντονη την παρουσία του και σε σπρώχνει ν’ ασχοληθείς με καταστάσεις που έχουν σχέση με τα οικογενειακά σου άτομα. Σήμερα ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, φέρνοντας έντονη ασυνεννοησία και προβλήματα που δεν περίμενες. Καλό είναι να ρίξεις λίγο τους τόνους, να είσαι δίπλα στα δικά σου πρόσωπα και να προσπαθήσεις να βρεις τις πιο συμφέρουσες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Καρκίνε, και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η γοητεία σου, σήμερα θα βρεθούν ψηλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δυναμικότητά σου, Καρκίνε, θα είναι σήμερα στα ύψη της. Θέλεις να τακτοποιήσεις λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν στο χώρο της δουλειάς σου. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Έχεις βρεθεί, Λέων, σ’ έναν κυκεώνα καταστάσεων, που σε καταπονεί ψυχικά και σωματικά. Σήμερα, ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, οπότε καλό είναι οι κινήσεις σου ν’ αποδειχθούν μετρημένες, αφού θα υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία. Απόφυγε να παρεξηγηθείς με άτομα, που μπορεί να πουν πράγματα πάνω στα νεύρα τους χωρίς να τα σκεφτούν. Βρες κάποια ασχολία που να σου αρέσει, για να ξεχαστεί λίγο το μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα, Λέων, να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και ζήσε μαζί του κάποιες στιγμές, ερωτικά και όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρχίζεις, Λέων, να βάζεις πάρα πολλά θέματα σε σειρά στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να δρομολογήσεις πράγματα, που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, κάποιες καθυστερήσεις μπορεί να σε εκνευρίσουν και ν’ αλλάξουν την πορεία που έχεις θέσει. Απόφυγε να κάνεις περιττές αγορές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Παρθένε, που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, η ψυχολογία σου θα είναι λίγο πεσμένη – σαν να μην έχεις διάθεση ν’ ασχοληθείς με οτιδήποτε. Αυτό ευτυχώς δε θα κρατήσει πάρα πολύ. Από το πουθενά, το κοινωνικό σου περιβάλλον στέλνει ένα μήνυμα, που θα σε βάλει σε εγρήγορση για να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις που προκύπτουν. Η βοήθειά σου θα είναι πολύτιμη για τους άλλους, αλλά και σένα, που θα ξεχάσεις λίγο την κακή σου διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν πρέπει, Παρθένε, να βλέπεις μερικές καταστάσεις μονόπλευρα, αφού μπορεί και το ταίρι σου να έχει δίκιο. Με τη συζήτηση θα μπορέσει να σου εξηγήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Παρθένε, μίλα σήμερα με τους συνεργάτες σου γι’ αυτά που σε απασχολούν, επειδή σταματούν τα σχέδιά σου και την υλοποίησή τους. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα. Η μέρα γενικά δεν ευνοεί τις χρηματικές συναλλαγές.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η ανατολή της ημέρας, Ζυγέ, σε προδιαθέτει για αλλαγές που πιστεύεις ότι πρέπει να γίνουν. Ο Ερμής σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει αρκετές καθυστερήσεις. Θα σου έλεγα να προσέξεις κάπως παραπάνω και ν’ αφήσεις τις υποχρεώσεις που θέλεις να τακτοποιήσεις, για λίγο αργότερα. Σήμερα, ασχολήσου με φιλικά σου πρόσωπα, αφού θα σου δοθεί η ευκαιρία ν’ ανταλλάξεις πληροφορίες, που θα είναι χρήσιμες για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, Ζυγέ, συνεχίζει να σε προικίζει με έντονο ερωτισμό και να φέρνει έτσι τις καταστάσεις, που το ταίρι σου να είναι πολύ ευχαριστημένο μαζί σου. Εσύ, που έχεις μοναξιά ακόμη στη ζωή σου, δεν πρέπει αυτή την περίοδο να κάθεσαι. Κινήσου γρήγορα, αφού σε περιμένουν καλές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, καλό είναι σήμερα να κινηθείς αργά και σταθερά. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές ενέργειες και να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Στα οικονομικά θέματα, θα πας αρκετά καλά, αρκεί να σχεδιάσεις τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις ανάλογη διαχείριση των πόρων σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Οι δυνάμεις σου σήμερα θα είναι στο αποκορύφωμά τους, Σκορπιέ, και θα θέλεις να τις χρησιμοποιήσεις στο έπακρο. Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις κι επιθυμείς να τελειώσεις πάρα πολύ γρήγορα. Θα πρέπει όμως να σε προειδοποιήσω, ότι ο Ερμής σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις. Γι’ αυτό απόφυγε να εκνευριστείς με κάποια θέματα, τα οποία μπορούν να λυθούν αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα σου, Σκορπιέ, θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Επιπλέον, σήμερα μπορείς να λύσεις κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Αρκετές καταστάσεις που ήταν προβληματικές, θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα σε ικανοποιούσε. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και ειδικά αχρείαστες αγορές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Κάποια μικρά προβλήματα, τα οποία έχεις περάσει το τελευταίο διάστημα, Τοξότη, σε έχουν ρίξει ψυχολογικά. Απόφυγε να κάνεις αρνητικές σκέψεις και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Ο Ερμής σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και ούτως ή άλλως θα φέρει τις αναμενόμενες καθυστερήσεις. Φρόντισε να κάνεις θετικές σκέψεις, αφού οι βάσεις που έχεις θεμελιώσει, είναι ισχυρές και μελλοντική σου επιτυχία θα αποδειχθεί πάρα πολύ μεγάλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, Τοξότη, μπορεί σήμερα να γίνουν αλλαγές, που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις με το ταίρι σου όπως ακριβώς θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Μη σπαταλήσεις χρήματα και προτιμότερο είναι να τακτοποιήσεις άμεσα τις εκκρεμότητες που μπορεί να προκύψουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα, Αιγόκερε, θα προκύψει μία συζήτηση με κάποιο άτομο της οικογένειάς σου. Ο Ερμής όμως ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και φέρνει ασυνεννοησία. Σε συμβουλεύω ν’ αφήσεις τη συζήτηση αυτή για λίγο αργότερα, όταν εσύ θα έχεις περισσότερη ψυχραιμία αλλά και το άλλο το πρόσωπο θα μπορέσει να ακούσει καλύτερα τα επιχειρήματα που θα του δώσεις, ώστε να βγάλετε τα συμπεράσματα που θέλετε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν μπορείς να δεχτείς τους περιορισμούς, Αιγόκερε, που ίσως σου βάλει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, ανάλαβε δράση, αρκεί να μη στενοχωριέσαι και καταπιέζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα τα πας πολύ καλά, ενώ ψάχνεις να βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά, αρχίζεις να ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Μπορείς σήμερα να συζητήσεις για σχετικά θέματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Υδροχόε, θα είσαι αρκετά ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα από τις δραστηριότητες που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά ανεβασμένη. Ο Ερμής σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Φρόντισε να βάλεις τους στόχους σου και να τους υλοποιήσεις λίγο αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα σε απασχολήσει σήμερα έντονα η σχέση σου, Υδροχόε μου. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στη δουλειά σου, Υδροχόε. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αυτή τη μέρα, Ιχθύ, θα θέλεις να ολοκληρώσεις ένα κύκλο που τελευταία σε πιέζει και σου χαλάει τη διάθεση. Παρόλο που ο Ερμής σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, εσύ δεν πτοείσαι, αφού οι συζητήσεις που θα κάνεις, θα είναι ξεκάθαρες και θα βάλουν τα πράγματα σε μία λογική σειρά. Φρόντισε ν’ ασχοληθείς με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλά πράγματα, Ιχθύ, που μέχρι σήμερα που σε κούραζαν στη σχέση σου, αρχίζουν ν’ αλλάζουν. Θα έρθουν σήμερα πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για τη βελτίωση της κοινής σας ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά θέματα που είναι στάσιμα στη δουλειά σου, Ιχθύ, θ’ αρχίσουν ν’ αλλάζουν και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες κι η αλήθεια είναι, πως έχεις μπει σε μια περίοδο, που τα έξοδά σου θα είναι πάρα πολλά.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook