Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 1 Δεκεμβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-σάββατο-1-δε-728123

Καλό Μήνα σε όλους! Ο τελευταίος μήνας του 2018, είναι εδώ και αρχίζει μάλλον… έντονα! Τα Παρορμητικά Ζώδια του 3ου δεκαημέρου, έχουν να αντιμετωπίσουν την Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, που θα φέρει ανατροπές, ρήξεις και απρόσμενες αλλαγές σε έρωτα και χρήμα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Στο ξεκίνημά του ο μήνας, Κριέ, σε βρίσκει να έχεις πάρα πολύ καλή διάθεση κι έντονη δημιουργικότητα, για να τελειώσεις υποθέσεις, στάσιμες μέχρι τώρα. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σ’ αυτά που θέλεις να κάνεις και είναι σίγουρο, ότι θα τα πετύχεις όλα, όπως ακριβώς επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Κριέ, θα είναι αυξημένη η επικοινωνία με το ταίρι σου και θα του εξωτερικεύσεις συναισθήματα, που θα το κάνουν να αισθανθεί μοναδικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Κριέ, σήμερα θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις, επειδή θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Πρωτομηνιά σήμερα, Ταύρε, κι από το πρωί θ’ αρχίσεις να μπαίνεις σε πάρα πολλές σκέψεις για το πως θα ρυθμίσεις ορισμένες καταστάσεις. Και δε φτάνει μόνο αυτό, θέλεις να προγραμματίσεις ακόμη και τις μέρες των γιορτών! Μην πιέζεις περισσότερο το μυαλό σου, άφησε τις καταστάσεις να σε οδηγήσουν εκεί που πρέπει κι ασχολήσου με τα καθημερινά πράγματα του προγράμματός σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα στη σχέση σου, Ταύρε, θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα του πεις αυτά που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου ν’ αλλάξεις την κατάσταση και να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, Ταύρε, θα έχεις διορατικότητα και πολύ γρήγορα θα φτάσεις στην επαγγελματική επιτυχία. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πολλά ανοίγματα που πρέπει σιγά – σιγά ν’ αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις άλυτες εκκρεμότητες, διαφορετικά δε θα μπορείς στο μέλλον να καλύψεις όλα τα θέματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Με το ξεκίνημα του νέου μήνα, Δίδυμε, εσύ θ’ αρχίσεις να κάνεις σκέψεις για καινούργιες καταστάσεις, αφού το μυαλό σου δε σταματάει ούτε στιγμή να δουλεύει. Οι ιδέες σου είναι έξυπνες κι αργότερα θα μπορέσεις να τις υλοποιήσεις. Μην ξεκινήσεις όμως αυτή την περίοδο κάτι, αφού ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος και θα φέρει καθυστερήσεις ή προβλήματα που δεν περιμένεις, κάτι που θα σ’ εκνευρίσει ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βάλε στην άκρη, Δίδυμε, το άγχος που έχεις από άλλες δραστηριότητες κι αφέσου στην προσωπική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Δίδυμε, σήμερα μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, ενώ θ’ αρχίσουν να υλοποιούνται και τα σχέδια σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις τα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Καρκίνε, τα συναισθήματά σου θα αμφιταλαντεύονται λίγο κι αυτό θα κάνει τους άλλους να μην ξέρουν πώς να σε διαχειριστούν. Από τη μια πλευρά θα έχεις αναίτια μελαγχολία, κι από την άλλη, χαμόγελο. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, για να λύσεις τις υποθέσεις που ακόμη τυραννούν το μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Καρκίνε, θα πάει πολύ καλά σήμερα. Φρόντισε να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις από τα καθημερινά προβλήματα και θα περάσεις μια ευχάριστη μέρα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα έχεις έντονο άγχος, για ν’ ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Στα οικονομικά σου, θα γνωρίσεις ανοδική πορεία και θα δεις να τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Διανύοντας τη πρώτη μέρα του μήνα, Λέων, οι σκέψεις σου θα τρέχουν σε πράγματα που θέλεις να υλοποιήσεις για το μέλλον. Θ’ ασχοληθείς με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος και ιδιαίτερα με παρεξηγήσεις που είχαν γίνει στο παρελθόν, φέρνοντας σε δύσκολη θέση κάποιους φίλους σου. Η διαλλακτικότητά σου, αλλά κι η εξυπνάδα σου, θα λύσουν αυτά τα θέματα και στο τέλος όλοι θα είναι ευχαριστημένοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, Λέων, δίνεις πολλή σημασία. Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς από κάποια θέματα, που δεν επηρεάζουν άμεσα εσένα και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, Λέων, που πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα δε σ’ αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η πρώτη μέρα του μήνα, Παρθένε, σε βρίσκει σε φάσης δομικής ανανέωσης, ενώ έχεις αρκετή δυναμικότητα για ν’ ασχοληθείς με οικιακά θέματα. Θέλεις να έχεις πρόγραμμα και ξεκινάς με στάσιμα ως τώρα πράγματα, τα οποία θέλεις γρήγορα να τελειώσεις. Οι λιμνάζουσες καταστάσεις δεν είναι του χαρακτήρα σου, αφού είσαι άτομο που θέλει να ξεκαθαρίζει άμεσα οτιδήποτε σκοτεινό και να προχωρήσει στην επόμενη ιδέα του.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα πρέπει να δεις μερικά θέματα στη σχέση σου, Παρθένε μου, με περισσότερη ψυχραιμία, ώστε να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Παρθένε, έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και σήμερα θα πιάσεις τους άμεσους στόχους σου. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις που κάνεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Από το πρωί, Ζυγέ, που ξεκινάει ο μήνας των γιορτών, θα νιώθεις σαν παραδείσιο πτηνό, που ονειρεύεται ανοιχτούς ορίζοντες, εγκλωβισμένο μέσα σ’ ένα κλουβί. Μην αισθάνεσαι έτσι, αφού πραγματικά εσύ έχεις στα χέρια σου τις λύσεις που θα δώσεις σε ζητήματα, τα οποία σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Δικό σου άτομο, μάλλον του φιλικού σου περίγυρου, θα σε παρασύρει σε κοινωνικές εκδηλώσεις, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και να ξεχαστείς λίγο από την καθημερινότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα είναι αρκετά καλή σήμερα, Ζυγέ. Η διάθεσή σου θα βρίσκεται στα ύψη και θα θέλεις να περάσεις ευχάριστα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ζυγέ, θα τα πας πολύ καλά, οπότε μην αγχώνεσαι. Οι δυνατότητες που έχεις, είναι πάρα πολλές και βγάζεις εις πέρας κάθε τι που θα χειριστείς. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να μην τις επιχειρήσεις σήμερα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η ανατολή της πρώτης ημέρας στον τελευταίο μήνα του χρόνου, Σκορπιέ, σε βρίσκει με έντονη την ανάγκη να δρομολογήσεις καταστάσεις, ενώ έχεις πάρα πολλές ιδέες για πράγματα που πρέπει να γίνουν στο μέλλον. Πολύ καλά κάνεις, αφού οι βάσεις σου είναι πάρα πολύ γερές και γρήγορα θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Αυτό που χρειάζεται, είναι σωστός προγραμματισμός και το να μην κινηθείς παρορμητικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, Σκορπιέ, έχουν περάσει και τα τελευταία σύννεφα που σας στεναχωρούσαν με το ταίρι σου. Αν σήμερα εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου, θα περάσεις πολύ ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Σκορπιέ, θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά καθυστερούν. Φρόντισε να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σε οδήγησαν εκτός προγραμματισμού.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Από το πρωί, Τοξότη μου, θα θέλεις να κάνεις τον απολογισμό σου. Οι σκέψεις σου είναι πάρα πολλές κι η ανάληψη των ευθυνών πλέον βρίσκεται μπροστά σου. Θα κάνεις τις επιλογές σου για τα άτομα που θέλεις να κρατήσεις και γι’ αυτά, τα οποία σε πλήγωσαν άδικα. Μην βάλεις συναισθηματικότητα στη ζυγαριά, δες τις καταστάσεις αντικειμενικά και σε βεβαιώνω, ότι το αποτέλεσμα θα είναι πάρα πολύ καλό, κάνοντάς σε να νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Τοξότη, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και ζήσε κάποιες στιγμές μαζί του, ερωτικά και όμορφα. Εσύ που παλεύεις ακόμη με τη μοναξιά, εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο που είναι ο Άρης στους Ιχθείς, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε πολύ καλό σημείο, Τοξότη, και συνεχίζεις με αμείωτους ρυθμούς για να προχωρήσεις σε περαιτέρω αλλαγές. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πολλά ανοίγματα που πρέπει να τακτοποιήσεις. Μην παρασυρθείς σήμερα σε πολλά έξοδα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου, Αιγόκερε, θα σε βρει με πάρα πολλές ιδέες κι ιδιαίτερα καλή διάθεση. Θα αισθάνεσαι ικανοποιημένος και γεμάτος χαρά, για τις καταστάσεις που μέχρι τώρα έχεις πετύχει, ενώ θα σε κατακλύσουν ιδέες για πράγματα, τα οποία πρέπει να υλοποιηθούν στο μέλλον. Ο Ερμής συνεχίζει και είναι ανάδρομος, οπότε, σε συμβουλεύω, οι υποθέσεις που θέλεις να κλείσεις, να μείνουν για λίγο αργότερα, καθώς έτσι η επιτυχία του είναι περισσότερο εξασφαλισμένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή η μέρα, Αιγόκερε, θα είναι καλή για τη σχέση σου. Φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου, ώστε να ισορροπήσουν μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στη δουλειά σου, Αιγόκερε. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να τις προσέξεις αρκετά. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις άσκοπα έξοδα. Δες με σοβαρότητα κάποιες σκέψεις που θα σου παρουσιάσουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Στη φύση του ζωδίου σου, Υδροχόε, υπάρχουν η κοινωνικότητα, η γλυκύτητα και το να βοηθάς τους άλλους να νιώσουν καλύτερα. Το φιλελεύθερο πνεύμα σου οδηγεί τους γύρω σου σε δρόμους πραγματικά πρωτόγνωρους γι’ αυτούς, δίνοντάς τους ικανοποίηση. Για υποθέσεις που σε αφορούν, μπορείς να μιλήσεις με κάποιο άτομο δικό σου, ώστε να βρείτε από κοινού μία λύση, που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Υδροχόε, σταδιακά θα πηγαίνει καλύτερα και θ’ αρχίσεις να ηρεμείς. Προσπάθησε να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου, Υδροχόε, κι επειδή τα πράγματα είναι γενικώς στάσιμα, δεν προχωράς. Μην αγχώνεσαι κι όλα θα πάνε καλά. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις, επειδή θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Η διάθεσή σου στο ξεκίνημα του μήνα, Ιχθύ, θα είναι στα ύψη της. Οι υποθέσεις που έχεις ν’ αντιμετωπίσεις, είναι πάρα πολλές και υπάρχουν αναρίθμητα μέτωπα, τα οποία ένα – ένα θα πρέπει ν’ αρχίσεις να κλείνεις, ώστε να προχωρήσεις παρακάτω. Ευτυχώς, υπάρχουν οι κοντινοί σου άνθρωποι, που σε αγαπούν και θέλουν να σε βοηθήσουν να βγεις από τη δύσκολη θέση, που ίσως βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή. Το βράδυ, φρόντισε να χαλαρώσεις με δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Ιχθύ, σήμερα θα είναι κάπως ουδέτερη. Μπορείς να περάσεις χαλαρά και όμορφα με το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις στη ζωή σου κάτι σημαντικό, αυτή την περίοδο, με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις ν’ αλλάξεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, Ιχθύ. Η περίοδος είναι ευνοϊκή, για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά ακόμη έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις. Κινήσου με αρκετή σύνεση.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook