Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-πέμπτη-6-δεκ-721725

Ο Ερμής από σήμερα σε ορθή πορεία, αλλά τα μπερδέματα δεν σταματούν! Το Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, φέρνει ουτοπίες, εξαπατήσεις, ψέματα και ψευδαισθήσεις, σε Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής, Κριέ, σήμερα έρχεται στην ορθή του φορά στο ζώδιο του Τοξότη και κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να τα ξαναβρείτε με ένα άτομο που το ζητάει, καθώς είχατε απομακρυνθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αυτό θα σε βάλει σε αρκετές σκέψεις. Θα επικρατήσει περισσότερο το συναισθηματικό σου κομμάτι και θα θελήσεις να μιλήσεις μαζί του για να συνδεθείτε εκ νέου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα, Κριέ, να κάνεις συζητήσεις που αφορούν παλιές προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, ώστε να ισορροπήσουν πολλές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου, Κριέ, αλλά καλό είναι να μην προσπαθήσεις σήμερα να κάνεις κάποια αλλαγή, επειδή ίσως γίνουν λάθη χωρίς να το καταλάβεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις νέα ανοίγματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Από σήμερα, Ταύρε, που ο Ερμής θα είναι στην ορθή πορεία του, πολλές καταστάσεις που ήταν στάσιμες, θ’ αρχίσουν να βρίσκουν λύσεις από εκεί που δεν το περιμένεις. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα για να υλοποιήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Η μέρα σου θα κυλήσει πάρα πολύ καλά και προς το τέλος της θα κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με κάποιο φιλικό σου άτομο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα προσπαθήσεις σήμερα, Ταύρε, να φέρεις ισορροπία και γαλήνη στη σχέση σου. Ανάδειξε την τρυφερότητα και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου, Ταύρε, σήμερα θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να προγραμματίσεις τα θέματα που θέλεις να τελειώσεις πρώτα. Οι ομαδικές συνεργασίες και τα καινούργια σχέδια ευνοούνται. Τα έξοδα συνεχίζονται. Καλό είναι να προσέχεις περισσότερο και να ψάξεις για καινούργιες πηγές εσόδων.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Σήμερα, Δίδυμε, το άγχος θα μειωθεί λίγο στη ζωή σου. Ο κυβερνήτης σου Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη και κάνει πολύ καλύτερη την καθημερινότητά σου, αλλά και την επικοινωνία σου. Είσαι άτομο το οποίο εμπνέει εμπιστοσύνη στους άλλους και κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα ζητήσει τη συμβουλή σου για υποθέσεις που αυτή την περίοδο το στενοχωρούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, Δίδυμε, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν τον επαγγελματικό σου τομέα κι επιλέξεις να είσαι ρομαντικός και τρυφερός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προτάσεις που θα έρθουν στη δουλειά σου, Δίδυμε, αλλά και οι υπάρχουσες συνθήκες, θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις πάντως αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Έχεις βρεθεί εκτός οικονομικού προγραμματισμού από λανθασμένες κινήσεις που έχουν γίνει κατά το παρελθόν. Καλό είναι να περιορίσεις τα έξοδά σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Είσαι από τα ζώδια, Καρκίνε, τα οποία έχουν πολύ συγκροτημένο χαρακτήρα. Σήμερα, ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη και θα θελήσεις να τελειώνεις με υποθέσεις, που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Δικά σου άτομα είναι διατεθειμένα να σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε τους ζητήσεις, ώστε να βγεις από τα αδιέξοδα που σε στενοχωρούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα αναθεωρήσεις σήμερα πολλές από τις προηγούμενες σκέψεις σου, Καρκίνε. Θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα θέλεις να βελτιώσεις τη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι σου φταίνε πολλά, πρόσωπα και καταστάσεις. Καλό είναι να μη μιλήσεις έντονα και να μην κάνεις καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα, αρκεί να δείξεις την απαραίτητη σύνεση. Απόφυγε να κάνεις υπερβολές και μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η δυναμικότητα σου, Λέων, αυτή τη μέρα θα είναι στα ύψη της και θα δρομολογήσεις πάρα πολλές υποθέσεις, οι οποίες που μέχρι τώρα ήταν στάσιμες. Ο Ερμής σήμερα επανέρχεται στην ορθή πορεία του στον Τοξότη και οι λύσεις που θα εμφανιστούν, θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Λέων, και θα εισπράξεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε, Λέων, σήμερα να περιορίσεις τον παρορμητισμό στα επαγγελματικά σου, επειδή μπορεί να κάνεις κινήσεις, οι οποίες στο μέλλον δε θα διορθώνονται. Οι προτάσεις, οι αλλαγές και οι μετακινήσεις ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και να μην πάρεις μεγάλα ρίσκα. Οι συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις, ας μείνουν για μια άλλη μέρα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Από σήμερα, Παρθένε, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή του φορά στον Τοξότη, οι ιδέες που θα σε κατακλύζουν, θα είναι πάρα πολλές και θα θέλεις να τις πραγματοποιήσεις όλες. Κάποια στιγμή θα… μπερδευτείς, επειδή δε θα ξέρεις από που να ξεκινήσεις! Θα δεις, πως τώρα πια υποθέσεις που καθυστερούσαν, θ’ αρχίσουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα και θα βρεις λύσεις σε οτιδήποτε μπορεί να σε απασχολούσε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει σήμερα γενικότερα να προσέξεις τι θα πεις στο ταίρι σου, Παρθένε μου. Είσαι σ’ ένα συνεχή εκνευρισμό κι έχεις μια κριτική διάθεση για το σύντροφό σου. Καλό είναι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, να υλοποιήσεις αυτά που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δε θα πάνε άσχημα, αλλά μπορούν να εξελιχθούν καλύτερα, αν δεν κάνεις άσκοπα έξοδα και δεν κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, που αφορούν το μέλλον.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Ζυγέ, η ικανοποίηση θα είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σου, αφού οι ειδήσεις θα συμβαδίζουν με τις επιδιώξεις σου, και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη, κάνοντας καλύτερη την επικοινωνία σου με τους γύρω σου κι ευνοώντας υποθέσεις, οι οποίες μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Κάποιο άτομο του κοινωνικού σου περίγυρου θα χρειαστεί τη βοήθεια σου, την οποία θα του δώσεις απλόχερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, Ζυγέ, αν μερικές φορές συγκρατείς τα νεύρα σου και δε λες πράγματα, που στενοχωρούν το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην αγχώνεσαι, αφού πολύ γρήγορα έρχεται η γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να δεχτείς προτάσεις στην εργασία σου, Ζυγέ, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες, αλλά και κάποια ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις. Ευνοείσαι σήμερα για να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Την τελευταία περίοδο, Σκορπιέ μου, έχεις κουραστεί πολύ, προσπαθώντας να φτάσεις στους στόχους σου. Από σήμερα, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά στον Τοξότη, πολλά πράγματα θ’ αλλάξουν: Σημαντικές υποθέσεις θα τελειώσουν με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία, ενώ θα έχεις καινούργιες ιδέες, τις οποίες θα πραγματοποιήσεις στο μέλλον με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, Σκορπιέ μου, και να του πεις για τις ανησυχίες που έχεις. Μην τα κρατάς όλα μέσα σου, διότι θα το βάλεις σε σκέψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, και σήμερα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό, καθώς και συνεργασίες ή καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου ήρθαν σε ισορροπία, οπότε φρόντισε να παραμείνεις εντός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και ειδικά αγορές που δε σου χρειάζονται.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα, Τοξότη, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στο ζώδιό σου, η μέρα σου θα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, με τις εναλλαγές της να είναι πάρα πολύ ευχάριστες. Η διάθεσή σου θα βρεθεί σε υψηλά επίπεδα, πράγμα που θα μεταδώσεις και στον περίγυρό σου. Η κοινωνικότητά σου θα φτάσει στο ζενίθ της και θ’ αφήσεις σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλό είναι, Τοξότη μου, να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου που σε προβληματίζουν, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Είσαι σ’ ένα συνεχή εκνευρισμό κι έχεις μια κάπως απότομη συμπεριφορά προς το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που υπήρχαν στο χώρο της δουλειάς, τώρα αρχίζουν να ξεπερνιούνται, οπότε νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, επειδή ξαφνικά θα προκύψουν έξοδα που δεν είχες προβλέψει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο δυναμισμός σου σήμερα, Αιγόκερε, είναι πρωτοφανής και θα θελήσεις να πάρεις στα χέρια σου τα ηνία για καταστάσεις μέσα στην οικογένεια, που πρέπει να τακτοποιηθούν. Ο Ερμής σήμερα έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη κι αυτό σε ευνοεί στο να κάνεις συζητήσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να βρείτε λύσεις που θα ικανοποιήσουν τους πάντες. Μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η γοητεία σου, Αιγόκερε, σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη και θα συναρπάσεις το ταίρι σου. Εστίασε στις καλές στιγμές κι απόφυγε να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, που τυχόν έχεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, Αιγόκερε, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, αλλά αντίθετα, να ετοιμάσεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Οι συνεργασίες και τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Πρέπει σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις, να είσαι πολύ προσεκτικός και μην προχωρήσεις σε κάποια βιαστική κίνηση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Μια παρουσία από τα παλιά, Υδροχόε, θα σε εκπλήξει σήμερα, καθώς ήταν μία φιλική σύνδεση η οποία είχε μεγάλη διάρκεια. Υποχρεώσεις σάς έκαναν να χαθείτε, αλλά τώρα δίνεται η ευκαιρία να ξανά είστε πάλι μαζί. Ο Ερμής, που σήμερα έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη, θα κάνει πολύ καλύτερη την επικοινωνία σου με τους γύρω σου, αλλά και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη της και θα δρομολογήσεις πολλά θέματα που ήταν στάσιμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι σε πολύ καλό δρόμο η σχέση σου, Υδροχόε, και σήμερα μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της. Άφησε στην άκρη τους εγωισμούς κι εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα γίνουν σήμερα πολλές συζητήσεις κι επαφές στη δουλειά σου, Υδροχόε. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι όμως σε περίοδο που θα σου γίνουν πολλές προτάσεις, με συνέπεια ν’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Θα προκύψουν σήμερα κάποιες καταστάσεις, Ιχθύ μου, οι οποίες θα είναι έντονες κι έχουν σχέση με κάποιες υποθέσεις που αφορούν το μέλλον. Είσαι πάντως άτομο που δε θέλει να προσβάλει ή να φέρνει σε δύσκολη θέση τον άλλον και στο τέλος όλα θα πάνε όπως ακριβώς θέλεις εσύ. Ο Ερμής, που σήμερα επανέρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη, ευνοεί την επικοινωνία σου, αλλά και υποθέσεις σου, που μέχρι τώρα ήταν στάσιμες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θ’ αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά, Ιχθύ, και σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που ίσως αντιμετωπίζεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα, Ιχθύ, μα απόφυγε να αναλάβεις κι άλλες υποχρεώσεις, αφού έχεις ήδη πολλές. Ο δυναμισμός κι η ενεργητικότητά σου πάντως θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Απόφυγε να κάνεις έξοδα και, ειδικά, αγορές.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook