Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-πέμπτη-4-ιου-721725

Με μία Σελήνη στο Λιοντάρι σήμερα έχουμε κέφι και θάρρος! Τα πιο τυχερά Ζώδια, είναι εκείνα της Φωτιάς και του Αέρα, οι οποίοι πρέπει να ετοιμάζονται για εξομολογήσεις, καλοπέραση και ειλικρινείς εκφράσεις συναισθήματος!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, αν προσέξεις την τάση σου για αλαζονική συμπεριφορά, λαμβάνεις σήμερα θαυμασμό, προσοχή και αναγνώριση από τους άλλους, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Ιδανική ημέρα για κέντρα διασκέδασης, θεατρικές παραστάσεις, δημιουργικές δραστηριότητες και ενασχόληση με τα παιδιά! Γενικά, η σημερινή ημέρα θέλει ενέργεια, θάρρος και γενναιότητα και εσύ σαφώς και τα έχεις! Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν σήμερα ο σύντροφος σου κάνει ένα δώρο ή μία έκπληξη που θα συναρπάσει και θα σε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως είναι η πιο τυχερή μέρα για τα ερωτικά σου! Πολλές οι κατακτήσεις και φυσικά αρκετές και οι ερωτικές επιλογές! Σίγουρα θα πάρεις την ερωτική προσοχή που θες και πιθανόν, να μην ξέρεις τι να διαλέξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός! Η τάση για έπαρση, θα σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα! Επίσης προσοχή πρέπει να δείξεις και στα οικονομικά σου, αφού σκορπάς τα χρήματα σου, κυρίως για λόγους επίδειξης

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα οφείλεις να μείνεις στο σπίτι σου και να περάσεις αρκετό χρόνο με τα άτομα της οικογένειας σου, που τώρα χρειάζονται την παρουσία σου. Αν μάλιστα, πρόσφατα υπήρξε παρεξήγηση ή τσακωμός, με κάποιο συγγενικό πρόσωπο, θα έχεις την ευκαιρία για αποκατάσταση της μεταξύ σας σχέσης! Ιδανική ημέρα επίσης, για επαφή με την μητέρα, για μαγειρική, για δουλειές ή διακόσμηση του σπιτιού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις επαφή με ένα άτομο του παρελθόντος και ενδεχομένως να πετύχεις, την πολυαναμενόμενη επανασύνδεση μαζί του! Αν είσαι δεσμευμένος, η ιδέα της συγκατοίκησης ή της επισημοποίησης, είναι πολύ ισχυρή σήμερα και καλό θα ήταν να διεκδικήσεις μία συζήτηση με τον σύντροφο περί αυτού του θέματος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρα, οι εξελίξεις θα είναι αρκετά θετικές σήμερα! Οικονομικά, αποφασίζεις να κάνεις προγραμματισμό, ιδίως για έξοδα που αφορούν το σπίτι!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, η σημερινή ημέρα, είναι η ιδανική για αποστολή μηνυμάτων, συγγραφή, μετακινήσεις και τηλεφωνήματα! Στις κοινωνικές επαφές σου, απέφυγε κουτσομπολιά, τα οποία μπορεί να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα! Γενικά, ανοίγεις το μυαλό σου, είσαι ευφυής και εύγλωττος και καταφέρνεις μέσα από συναναστροφές, συζητήσεις και συναντήσεις, να πετύχεις σημαντικούς για εσένα, στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πολλές θα είναι τώρα οι ερωτικές επαφές, επικοινωνίες, ειδήσεις και συναντήσεις και φυσικά το φλερτ! Μάλιστα, πολύ πιθανόν, μία νέα συναρπαστική γνωριμία που έρχεται, να φέρει τα πάνω-κάτω στην ζωή σου, με τον πιο θετικό τρόπο! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική μέρα να προγραμματίσετε με το ταίρι σου, μία έξοδο ή μία εκδρομή, που θα ανανεώσει την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ιδέες σου σε φέρνουν σήμερα πολύ κοντά στην επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, δεν θα κυλήσουν όλα όπως περιμένεις, αφού θα προκύψουν κάποια απρόσμενα έξοδα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, συγκυρίες κάθε είδους, θα σε κάνουν σήμερα να νιώσεις ξανά, βεβαιότητα και ασφάλεια, όσον αφορά τα κεκτημένα σου! Η μέρα γενικά θα φέρει, προστάζει άνεση, σιγουριά και αρκετές απολαύσεις! Ασχολήσου με τον εαυτό σου και με πράγματα που σου αρέσουν, αφού η ημέρα ενδείκνυται! Ασχολήσου με την εμφάνιση σου και την βελτίωσή της, πήγαινε για ψώνια, ανανεώσου, ξεκουράσου και εκτίμησε τον εαυτό σου και την αξία του!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα σου δώσει έμμεσα σημάδια, ότι ενδιαφέρεται κι αυτό για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι σίγουρα η ιδανική ημέρα για να πραγματοποιήσεις επιθυμίες και στόχους που έχουν να κάνουν με την σχέση σου! Βεβαιώνεσαι για την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου και επιπλέον, απολαμβάνετε μαζί, αισθησιακές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μην αφήνεις για αργότερα, πράγματα που μπορείς και πρέπει να τα κάνεις τώρα! Οικονομικά, θα έχεις σίγουρα μία απρόσμενη εύνοια, σήμερα!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, σήμερα είσαι φανερά δυναμικός και η καθημερινότητα σου γεμίζει με εξελίξεις και γεγονότα κάθε είδους! Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται, στην τάση σου για πείσμα, ανταγωνισμό και δογματικότητα, ώστε να μην υπάρξουν κόντρες χωρίς ουσιώδη λόγο! Γενικά, θα νιώσεις πως σε κακομαθαίνουν, πως είσαι το επίκεντρο και θα αισθανθείς ότι αδιαμφισβήτητα είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, με την Σελήνη να βρίσκεται σήμερα, στο δικό σου ζώδιο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, αλλάζεις τακτική στα ερωτικά σου ζητήματα και αυτό θα έχει μόνο θετικά αποτελέσματα! Κινείσαι σαφώς με αυτοπεποίθηση και πρωτοβουλία στον έρωτα σου, γεγονός που σε βοηθά να βάλεις γερές βάσεις και να εκπληρώσεις επιθυμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συναίσθημα και πάθος στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό τομέα, σήμερα καταφέρνεις και παίρνεις αυτό που θες, κατακτάς φιλοδοξίες, υπερασπίζεις τις ικανότητες σου και παίρνεις πρωτοβουλίες, που σου φέρνουν επιτυχία! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε ανούσια και υπερβολικά έξοδα, που πολύ πιθανόν να μετανιώσεις αργότερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα, ζητά από σένα, καλοσύνη, συμπόνια αλλά και ενδοσκόπηση! Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, στις βαθιές επιθυμίες σου και στις πραγματικές ανάγκες σου! Μπορεί η ημέρα να μην ενδείκνυται για δραστηριότητες, αλλά είναι σίγουρα ιδανική για συνειδητοποιημένες προσωπικές αποφάσεις! Επίσης, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, να συγχωρέσεις ή να ζητήσεις συγχώρεση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν σήμερα να σε απασχολήσει ένας έρωτας απωθημένος, κρυφός, απαγορευμένος ή του παρελθόντος! Προσοχή στις αποκαλύψεις όμως! Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε την τάση σου, να συμβουλεύεσαι μόνο την καρδιά, κλείνοντας τα αυτιά σου στην φωνή της λογικής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα υπάρξουν κάποια λάθη από μέρους σου λόγω αφηρημάδας ή και ανασφάλειας! Αρκετές οι ευκαιρίες για οικονομική βελτίωση! Το θέμα είναι να τις αρπάξεις!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, είσαι γεμάτος διάθεση για βελτίωση της ζωής σου και αλλαγή των δεδομένων σου! Δημιούργησε ένα νέο όραμα, υλοποίησε τις ιδέες σου και εκπλήρωσε τους στόχους σου! Άνθρωποι είναι δίπλα σου, κυρίως φίλοι, που σε αγαπούν και σε στηρίζουν! Βγες λοιπόν σήμερα με τους φίλους σου, κοινωνικοποιήσου και ακολούθησε τις συμβουλές ανθρώπων που συναναστρέφεσαι και εμπιστεύεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα γνωριμία ή έναν καινούργιο έρωτα, μέσα από το φιλικό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου για ανεξαρτησία και προσωπική ελευθερία, που πιθανόν να προκαλέσει εντάσεις στην σχέση σου! Φρόντισε να ακούς τις σοφές συμβουλές των φίλων σου και να μην ενεργείς αυτοβούλως!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, καταφέρνεις και τραβάς το ενδιαφέρον, με τις καινοτόμες και ευφυείς ιδέες σου! Στον οικονομικό τομέα, κάνεις έξοδα για πράγματα που δεν χρειάζεσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα χρειάζεται προσοχή και οπωσδήποτε σοβαρότητα από μέρους σου! Οι καταστάσεις και τα γεγονότα σήμερα, θα σε αναγκάσουν να βάλεις στην άκρη ψυχαγωγικές και ανέμελες δραστηριότητες και να θεμελιώσεις την σωστή κοινωνική σου θέση και εικόνα! Ήρθε η ώρα να αγωνιστείς, ώστε να αναρριχηθείς, να πετύχεις και να υλοποιήσεις στόχους! Προσπάθησε λοιπόν, να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσφέρεις χρόνο και αφοσίωση στην σχέση σου, γεγονός που σε βοηθά να λύσεις προβλήματα, αλλά και να βάλεις γερές βάσεις για την μετέπειτα πορεία της! Αν είσαι ελεύθερος, γίνεσαι πιο επιλεκτικός και δεν έχεις διάθεση για επιφανειακό ανούσιο φλερτ! Πολύ πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, επικεντρώνεσαι στην καριέρα και εκπληρώνεις στόχους! Η επιτυχία είναι πολύ κοντά και αν σκέφτεσαι να ζητήσεις αύξηση, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, κέφι και αισιοδοξία, φέρνει η σημερινή ημέρα! Απολαμβάνεις εξόδους, συναντήσεις και επαφές, αφού οι προτάσεις και οι κοινωνικές προσεγγίσεις, θα είναι πολλές! Πες ναι σήμερα, σε συμφωνία για ένα ταξίδι, σε μία ευκαιρία για αθλητική δραστηριότητα ή σε δυνατότητες που φέρνει η τύχη στα πόδια σου και έχουν να κάνουν με σπουδές, γνώσεις ή σεμινάρια! Ετοιμάσου να νιώσεις πιο ανανεωμένος και χαρούμενος, από ποτέ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις μία απόλυτα ανανεωτική και γεμάτη εξελίξεις για τα ερωτικά σου, ημέρα! Συζητήσεις με τον σύντροφο, σε φέρνουν πολύ κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σου και επιπλέον περνάτε υπέροχα μαζί, μέσα από δραστηριότητες! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, συναντήσεις, γνωριμίες, μηνύματα και καυτά τηλεφωνήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, πιθανόν να φερθείς κάπως ανώριμα και επιπόλαια στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, γεγονός που θα αποφέρει απώλειες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, άκρως σημαντική για σένα η σημερινή ημέρα κι ας μην το καταλάβεις άμεσα! Σήμερα, καλό θα ήταν, να μειώσεις λίγο τις κοινωνικές σου επαφές και να ασχοληθείς με τις ψυχικές σου ανάγκες και τις συναισθηματικές σου επιθυμίες! Αν υπάρχει κάποια κλονισμένη διαπροσωπική σχέση, ήρθε τώρα η ώρα να βάλεις ένα τέλος και να ξαναρχίσεις από την αρχή, απαλλαγμένος από συγκαλυμμένες έχθρες, εμμονές και επίμονες σκέψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μόλις έφτασε μία από τις πιο συναισθηματικές, ερωτικές και αδιαμφισβήτητα σεξουαλικές μέρες! Απολαμβάνεις πάθος, καυτές ερωτικές στιγμές και αισθησιασμό με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι ιδανική για να σαγηνεύσεις και να κάνεις δικό σου, το άτομο που επιθυμείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, κάποιες αποκαλύψεις θα σε φέρουν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση! Οικονομικά ασχολείσαι, με φορολογικά κυρίως θέματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, σήμερα έχεις την ανάγκη για ήρεμες διαπροσωπικές σχέσεις, κοινωνικοποίηση που σε ευχαριστεί και δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με ομορφιά, τέχνη και εκλεπτυσμένη ψυχαγωγία! Θα καταφέρεις να εξαλείψεις τυχόν διαφορές ή παρεξηγήσεις με κάποια άτομα που συναναστρέφεσαι και είχατε κάποια προβλήματα στο πρόσφατο παρελθόν! Τόλμησε και εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα και να πάρεις την πρωτοβουλία αποκατάστασης μίας διαπροσωπικής σχέσης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σταματάς συνειδητά τα επιφανειακά φλερτ και ψάχνεις το άλλο σου μισό, γεγονός που μπορείς να το καταφέρεις, λόγω της γοητευτικής σου εμφάνισης και ακαταμάχητης σου προσωπικότητας! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συντροφικότητα, συναίσθημα και τρυφερότητα με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι ένας αξιοθαύμαστος συνεργάτης, με διαλλακτικότητα και καλοπροαίρετη διάθεση, πράγμα που αναγνωρίζεται και σου αποφέρει κέρδος στο επάγγελμα! Οικονομικά, περιόρισε τα έξοδα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή μέρα, ενδείκνυται για απασχόληση και εξομάλυνση της ρουτίνας της καθημερινότητας σου! Είναι η κατάλληλη στιγμή, να ασχοληθείς με την βελτίωση της κατάστασης του σώματος σου και του οργανισμού σου, να ξεκουραστείς, να ξεκινήσεις διατροφή ή γυμναστήριο, να προγραμματίσεις τις υποχρεώσεις σου για σήμερα, να κάνεις εκκαθάριση και ξεκαθάρισμα στο σπίτι ή το γραφείο και να κόψεις μία κακή συνήθεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα πιθανόν να αισθανθείς πως αν δεν κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, δεν θα προχωρήσουν τα ερωτικά σου σχέδια! Δεν είναι κακό να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία και ενδεχομένως να ρίξεις τον εγωισμό σου, ώστε να βελτιώσεις την σχέση σου με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, η όμορφη εμφάνιση σου, είναι σίγουρα σύμμαχος σου, στις ερωτικές σου διεκδικήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Στην καριέρα βελτιώνεσαι, προβάλλεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου και καταφέρνεις να αναγνωρισθεί η αξία σου! Κάνεις σαφώς καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σου!

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook