Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-πέμπτη-14-οκτ-1195835

Η Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα και είμαστε πιο φιλικοί, πιο ομαδικοί, πιο ανθρώπινοι! Παράλληλα όμως είμαστε και πιο ανεξάρτητοι, προκλητικοί και νευρικοί! Όπως και να’ χει οι ευνοημένοι της ημέρας είναι τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, σήμερα οι φίλοι σου, θα θελήσουν την συντροφιά σου και την παρέα σου! Επιπλέον, γνωστοί και περίγυρος, θα σε βοηθήσουν έμπρακτα, όσον αφορά τους σκοπούς και τα σχέδια σου! Γενικά οι διαπροσωπικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από χαρά, ανεμελιά, κέφι και ενθουσιασμό και επιπλέον, μπορείς να αναμένεις κάποιες απρόσμενες, αλλά σίγουρα ωφέλιμες αλλαγές στην ζωή σου, αφού απαλλάσσεσαι από παλαιούς προβληματισμούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεται η σχέση σου με το ταίρι σου και περνάτε πολύ όμορφα! Το μόνο που οφείλεις να προσέξεις σήμερα, είναι η τάση σου για νεύρα και ξεσπάσματα ! Αν είσαι ελεύθερος, χωρίς να το αναμένεις, ένα νέο πρόσωπο έρχεται στην ζωή σου και μπορεί να σου αλλάξει όλη σου την ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, εκμεταλλεύεσαι τις πρωτοποριακές ιδέες σου, τις εκφράζεις και αυτό σε οδηγεί σε επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, θα έρθουν κάποια αναπάντεχα έξοδα που θα σε αποσυντονίσουν!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα έχεις το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό των γύρω σου, στραμμένο πάνω σου! Ο δυναμισμός σου και η λαμπερή ενέργεια σου επανέρχονται, εκπληρώνεις στόχους και φιλοδοξίες, βάζεις γερές βάσεις σε θέματα που σε απασχολούν και βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Σταδιακά θα καταφέρεις να πετύχεις αρκετούς σκοπούς σου, χάρη στην ώριμη και την σοβαρή συμπεριφορά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να δείξεις με πράξεις την ουσιαστική αγάπη σου και την εντιμότητα σου στο ταίρι σου, ώστε να νιώσει σίγουρος και ικανοποιημένος με την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένα φλερτ στον χώρο της εργασίας σου, πολύ πιθανό να εξελιχθεί σε μία όμορφη, σοβαρή και σταθερή σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, πετυχαίνεις φιλοδοξίες με ευκολία! Οικονομικά, θα έχεις θετικές εξελίξεις, αλλά κα κάποια ευχάριστα νέα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, ξεχωρίζεις σήμερα, για το κέφι, την ετοιμότητα, αλλά και την οξυδέρκεια σου! Απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ημέρας, όλες τις χαρές της ζωής! Καταφέρνεις με την ειλικρινή και άμεση συμπεριφορά σου, να γίνεις ιδιαίτερα περιζήτητος, δημοφιλής και ιδιαίτερα αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους! Μετατρέπεις τις επιθυμίες σου και τις ανάγκες σου, σε δράση και υλοποιείς τις ιδέες σου! Προσοχή μόνο, στην τάση σου για βιασύνη στις μετακινήσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις νέες γνωριμίες, φλερτ, ερωτική περιπέτεια και χαρούμενα μηνύματα και τηλεφωνήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να επιδιώξεις σήμερα, να κάνεις την σημαντική συζήτηση που εδώ και καιρό ήθελες να πραγματοποιήσεις με το ταίρι σου ή να οργανώσετε μαζί μία απόδραση, που ανανεώσει πλήρως την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καριέρα, απαιτεί παραπάνω προσοχή, γιατί πιθανόν να κάνεις κάποιες λάθος κινήσεις, που θα μετανιώσεις! Ο οικονομικός τομέας, πλήττεται λόγω δικής σου υπερβολικής ανεμελιάς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, απέφυγε να εκδηλώνεις απροκάλυπτα τα συναισθήματα, τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου σήμερα! Φρόντισε πριν ανοιχθείς επικοινωνιακά, να αναγνωρίσεις πρώτα εσύ ο ίδιος, τις βαθύτερες σκέψεις και τα «θέλω» σου! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διαίσθηση και διορατικότητα, ώστε να κάνεις πάρεις τις σωστές αποφάσεις και επιδίωξε συναισθηματική και ψυχική εκβάθυνση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου την γοητεία και το μυστήριο που αποπνέεις και προσπάθησε να σαγηνεύσεις το άτομο του πόθου σου! Έρχονται αξιόλογες και γοητευτικές κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις παθιασμένες σεξουαλικές στιγμές με το ταίρι σου, αλλά πες όχι, σε καυγάδες και κόντρες, για λόγους ζήλιας και κτητικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, πετυχαίνεις αυτό που επιθυμείς, με τις διορατικές σου ικανότητες! Στα οικονομικά σου, θα έχεις θετικές εξελίξεις και σημαντικές λύσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να παραδεχθείς κάποια λάθη σου και να πλησιάσεις ξανά άτομα που είχατε απομακρυνθεί! Μπορείς να εξομαλύνεις σχέσεις, να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. να αντιμετωπίσεις δυναμικά αλλά και καλοπροαίρετα, πρόσωπα και καταστάσεις και να νιώσεις ξανά αποδεκτός και αγαπητός! Επίσης, ένα νομικό ζήτημα, πιθανόν να σε απασχολήσει τώρα και ίσως βρει την τελειωτική λύση του!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν και υπόσχονται ένα όμορφο μέλλον! Ναι, η αρχή μίας αξιόλογης και σταθερής σχέσεις, μπορεί να είναι η σημερινή ημέρα! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά, αλλά και ερωτικά με τον σύντροφο σου και απολαμβάνετε τρυφερές και ρομαντικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ισορροπία θα έχουν σήμερα οι συναδελφικές σου σχέσεις, όπως και οι συνεργασίες σου! Στον οικονομικό τομέα, απέφυγε βιαστικές αποφάσεις, που πιθανόν αργότερα να μετανιώσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, σήμερα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα είσαι πολύ αγαπητός, κυρίως για την βοήθεια που προσφέρεις, ανιδιοτελώς! Ύστερα από πολλές κρίσεις και δυσκολίες, ήρθε η ώρα να απολαύσεις την άνεση και τις ευκολίες που επιθυμείς, προκειμένου να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, να κλείσεις εκκρεμότητες, να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου, να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου, αλλά και την εμφάνιση σου με πολλούς τρόπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μπορεί να εξελιχθεί μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και να σου αλλάξει όλη την καθημερινότητα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μην παραπονιέσαι και γκρινιάζεις χωρίς ουσιαστικό λόγο, διότι πολύ πιθανόν να προκληθούν παρεξηγήσεις στην σχέση σου και να χαλάσεις την ευνοϊκή ατμόσφαιρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σκληρή δουλειά ανταμείβεται και μπορεί να πετύχεις, αυτό που θες στον εργασιακό τομέα! Στον οικονομικό τομέα, κλείνεις εκκρεμότητες και επιτέλους απαλλάσσεσαι από το άγχος!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα καταφέρνεις και πετυχαίνεις υψηλούς στόχους, χωρίς καν να προσπαθήσεις ιδιαίτερα! Απολαμβάνεις την ημέρα με κέφι, αυτοπεποίθηση, πάθος και θέληση! Πες ένα μεγάλο ναι, χωρίς κανένα δισταγμό, σε στιγμές καλοπέρασης και διασκέδασης! Ιδανική ημέρα για δημιουργική απασχόληση με παιδιά, αλλά και προβολή της λαμπερής προσωπικότητας σου! Τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου και αυτό σου δίνει επιπλέον αυτοεκτίμηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με το ταίρι σου, χαρακτηρίζεται από πάθος, συναίσθημα, χαρά, ειλικρίνεια και καθαρότητα! Οι ευκαιρίες για αλλαγή και βελτίωση της σχέσης σας, είναι πολλές και εσύ απλά πρέπει τις αρπάξεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις ερωτική τύχη και εύνοια σήμερα! Μπορείς να απολαύσεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές και επιτυχία στις ερωτικές επαφές σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά σου θέματα, λίγη προσοχή στην υπερβολική γενναιοδωρία σου στους άλλους! Στον επαγγελματικό τομέα, σε βοηθά την σημερινή ημέρα, η δημιουργικότητα σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα θα παρατηρήσεις πως είσαι, πιο συναισθηματικός και ευαίσθητος, απ’ότι συνήθως! Επίσης, μία θετική εξέλιξη θα υπάρξει, σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια, κυρίως επειδή κάποιες συγκυρίες και καταστάσεις θα το απαιτήσουν! Γενικά, καταφέρνεις επιτέλους και αναγνωρίζεις συνειδητά τις ψυχικές και συναισθηματικές ανάγκες σου και αφήνεις πίσω το αρνητικό παρελθόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην επηρεάζεσαι τόσο πολύ από τις γνώμες των άλλων και μην αφήνεις τις απόψεις τους, να σε παρασύρουν σε κινήσεις που δεν θες! Βασίσου στην διαίσθηση σου και όχι στις υποδείξεις των τρίτων, πριν κάνεις κάποιο βήμα! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε εντάσεις και μουρμούρα και πες ναι σε μία ήρεμη και εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σου, ώστε να βρείτε λύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα ορισμένες καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα, θα εξυπηρετήσουν απόλυτα τους στόχους τους! Οικονομικά υπάρχει άγχος, διότι δεν ξέρεις αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα έξοδα του σπιτιού!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή είναι σίγουρα μία αισιόδοξη και ευχάριστη ημέρα για εσένα! Καταφέρνεις και ξεχωρίζεις σε διάφορους τομείς για την διαλλακτικότητα σου και τις ξεχωριστές πρωτοποριακές ιδέες σου! Είσαι αγαπητός, περιζήτητος, δημοφιλής και οι άλλοι θα είναι ιδιαίτερα ζεστοί και καλοπροαίρετοι μαζί σου, γεγονός που θα εξυπηρετήσει τα «θέλω» σου! Τα γεγονότα, οι συγκυρίες, οι επαφές και οι συναναστροφές που θα σε απασχολήσουν τώρα, φέρνουν μόνο τα αποτελέσματα που επιθυμείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από κοινωνική δραστηριότητα και φιλικές συναναστροφές, θα έχεις ποικίλες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ερωτικές επικοινωνίες και φυσικά, μπόλικο φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς και ταυτίζεσαι με αυτά που σκέφτεται και αισθάνεται το ταίρι σου για σένα και περνάτε υπέροχα μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ένας υψηλός στόχος, πραγματοποιείται από το πουθενά! Οικονομικά, μην το παρακάνεις με τα περιττά έξοδα, γιατί θα το μετανιώσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα ετοιμάσου να δεχτείς το ουσιαστικό ενδιαφέρον του περίγυρου σου και οι κινήσεις σου σε αυτό το γεγονός, θα είναι η ανάδειξη των προσόντων σου και σαφώς η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης σου! Μην ξεχνάς, πως οι κόποι σου ανταμείβονται, αρκεί να έχεις δουλέψει αρκετά πάνω στους στόχους σου και τις επιθυμίες σου! Η έντονη ανάγκη σου για σιγουριά και ασφάλεια, καθορίζει απόλυτα τις αποφάσεις και τους προσανατολισμούς των στόχων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να περιμένεις πολλά μηνύματα από ένα πρόσωπο, που ενδιαφέρεται καιρό τώρα για σένα! Μπορεί έως τώρα, να ήταν μάλλον επιφυλακτικός για ανοιχτή εξομολόγηση των αισθημάτων του και τώρα το πήρε απόφαση! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς κόντρες λόγω ανούσιας ζήλιας και κτητικότητας, αφού τώρα, έχετε την ευκαιρία ως ζευγάρι, να απολαύσετε καυτές αισθησιακές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξουν κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα θετικά ή αρνητικά! Οικονομικά, θα έχεις την ευκαιρία για μία ξαφνική αύξηση εσόδων!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, σήμερα έχεις σίγουρα μία δυναμική, ενθουσιώδη και αποφασιστική ανταπόκριση σε ο,τιδήποτε, κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου, αφού η Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, σου δίνει την δυνατότητα να εκμεταλλευτείς τον ενέργεια, την λάμψη και το θάρρος σου, σε κάθε σου δραστηριότητα! Ωστόσο, μην παρασύρεσαι σε υπερβολές, νεύρα, απαιτήσεις, βιασύνη και έπαρση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ήδη σε σχέση, απολαμβάνεις πάθος και τον ερωτισμό με τον σύντροφο σου! Ωστόσο, καλό θα είναι να πεις όχι στην τάση σου για παρορμητικότητα, εγωισμούς και ξεσπάσματα! Αν είσαι ελεύθερος, κάνε άφοβα το πρώτο βήμα και πάρε πρωτοβουλία, ώστε να πλησιάσεις με αυτοπεποίθηση, το άτομο που σε ενδιαφέρει! Οι πιθανότητες είναι πολλές να έχεις ανταπόκριση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, άρπαξε ξαφνικές ευκαιρίες και θα έχεις επιτυχία σήμερα! Οικονομικά, μείωσε τα περιττά έξοδα, διότι αργότερα θα το μετανιώσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Ιχθύ, αυξάνεται η διαίσθηση και η διορατικότητα σου, η ευαισθησία σου, ο συναισθηματισμός σου και η ανάγκη σου για ουσιαστική ηρεμία! Μπορείς λοιπόν να αναμένεις λύσεις και να σου ανοιχτούν νέοι δρόμοι ευκαιριών, σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό και ίσως σε άγχωναν! Παρασκηνιακές κινήσεις και δράσεις, ευνοούνται! Ναι στα εποικοδομητικά σχέδια και τους έξυπνους προγραμματισμούς για το άμεσο μέλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, συνέχισε την ψύχραιμη σου συμπεριφορά και δεν θα χάσεις! Μείνε υπομονετικός απέναντι στον σύντροφο σου, χωρίς να αγχώνεσαι αν εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεται από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, γιατί σε ωθούν να κάνεις όνειρα και σχέδια, χωρίς ουσιαστικές βάσεις, γεγονός που θα φέρει απογοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κινήσου παρασκηνιακά στον επαγγελματικό τομέα και έτσι θα αποφύγεις σοβαρά προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν σήμερα! Οικονομικά, θα βρεις λύσεις από το πουθενά και επιτέλους διώχνεις το άγχος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook