Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-παρασκευή-22-637503

Τετράγωνο Ερμή-Δία σήμερα και οι… γκάφες σε επαφές, επικοινωνίες και μετακίνησεις, δίνουν και παίρνουν! Επιρρεπείς σε υπερβολές και μεγάλα λόγια θα είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου, οι οποίοι θα το παρακάνουν και ύστερα ενδεχομένως να το μετανιώσουν!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Δία, θα φέρει κάποιες αναθεωρήσεις, όσον αφορά τις προσπάθειες σου να εκπληρώσεις τα κρυφά σου όνειρα και ορισμένες από τις ανεκπλήρωτες ελπίδες σου! Λόγω υπερβολικής αισιοδοξίας τελευταία, μάλλον δεν είδες κάποιους «κακούς οιωνούς» και η όψη θα επαναφέρει φόβους και ανασφάλειες, κυρίως μετά από κάποιες αποκαλύψεις! Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις την αλήθεια, που μέχρι τώρα αρνιόσουν να αναγνωρίσεις και να δεχτείς! Δεν είναι και η καλύτερη στιγμή να εμπιστεύεσαι την διαίσθηση σου, αφού τώρα υπερισχύουν οι αυταπάτες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένας κρυφός και ίσως παρακινδυνευμένα απαγορευμένος έρωτας, κινδυνεύει σήμερα να αποκαλυφθεί και να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα! Επιπλέον, υπάρχει έντονα η πιθανότητα να μάθεις ένα ερωτικό μυστικό που σε αφορά και να νιώσεις προδομένος και εξαπατημένος! Οφείλεις σήμερα να βάλεις ισορροπίες ανάμεσα στην καρδιά ή το μυαλό και καλό θα ήταν να αφήσεις την λογική να υπερισχύσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, είσαι αρκετά αφηρημένος και ξεχνάς κάποιες υποχρεώσεις, γι’αυτό προσοχή! Αλόγιστα έξοδα του παρελθόντος, τώρα φέρνουν τις δυσάρεστες συνέπειες τους και αγχώνεσαι!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα πιθανόν να έχεις κάποιες παροδικές ανατρεπτικές αναθεωρήσεις, αγαπητέ Ταύρε, που έχουν να κάνουν με την συλλογική προσπάθεια, την ομαδική δραστηριότητα, τις φιλίες, τα οράματα και τα ιδανικά σου! Πιθανόν έκανες αρκετές υπερβολές και σε κυρίευσε υπεραισιοδοξία σε καταστάσεις και ανθρώπους, οι οποίοι τώρα φαίνεται να αντιδρούν σε αυτή σου την συμπεριφορά! Μην χάνεις την επαφή σου με τους φίλους σου, μην τους θεωρείς δεδομένους και φρόντισε να αποφεύγεις κουτσομπολιά που τους αφορούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην θεωρείς ότι μία φιλική και ευγενική συμπεριφορά, μπορεί να σημαίνει και φλερτ ή έρωτας, γιατί λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού, μπορεί να κάνεις κίνηση ερωτικής προσέγγισης και τελικά να απογοητευτείς! Αν έχεις σχέση, μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου και την τάση σου για ανεξαρτησία, επειδή απλά θεωρείς δεδομένες κάποιες καταστάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά απέφυγε προκλητικότητα και καυγάδες στο συναδελφικό περιβάλλον! Οικονομικά, «κόψε» τα πολλά έξοδα για τους άλλους, απλά για τους αποδείξεις ότι είσαι δοτικός και γενναιόδωρος!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με το Τετράγωνο Ερμή-Δία, οφείλεις να δώσεις οπωσδήποτε προσοχή, σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις λανθασμένες ενέργειες και υπερβολές, που θα δυσκολέψουν ή θα επιβραδύνουν την πρόοδό σου και τις φιλοδοξίες σου! Μιλάς πολύ, εκτίθεσαι και χαλάς την καλή κοινωνική σου εικόνα! Μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου, μην εμπιστεύεσαι παρορμητικά τους άλλους και κράτα προστατευμένα τα προσωπικά σου, αν δεν θέλεις να εκτεθείς και να επωφεληθεί κάποιος άλλος από αυτό το γεγονός!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην ελπίζεις σε πρόσωπα, καταστάσεις και σχέσεις, επειδή απλά έτσι σε βολεύει και επιμένεις να υπεραισιοδοξείς. Δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται στον έρωτα και δεν θα έρθει η ερωτική εκπλήρωση, χωρίς εσύ να προσπαθήσεις καθόλου! Επιπλέον, φρόντισε να είσαι ολιγαρκής, έντιμος, πιστός και συνεπής στις υποσχέσεις που έχεις δώσει στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ώστε να μην έρθουν απογοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετή προσοχή χρειάζεται από μέρους σου, στον τομέα της εργασίας, ώστε να αποφύγεις σοβαρά λάθη που δύσκολα διορθώνονται! Οικονομικά μην ριψοκινδυνέψεις με ανούσιες αγορές!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Θα χρειαστεί οπωσδήποτε σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία, να μειώσεις τα επίπεδα της αισιοδοξίας σου και να δώσεις αρκετή προσοχή στην πορεία των συζητήσεων που θα κάνεις, είτε στον προσωπικό, είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε στον κοινωνικό τομέα, που μπορεί να κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν μπορείς απευθείας να αναγνωρίσεις, αφού μιλάς ανέμελα και απρόσεκτα. Αν σκοπεύεις να κάνεις κάποια μετακίνηση σήμερα ή να ταξιδέψεις, φρόντισε να είσαι συνεπής και τέλεια οργανωμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε είσαι ελεύθερος, θα πρέπει σήμερα να περιορίσεις τις προσδοκίες σου, την τάση σου για υπερβολές και ανεξαρτησία, όπως και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου στον ερωτικό τομέα! Μέσα από αποκαλύψεις και διάφορα γεγονότα, θα διαπιστώσεις ότι ήσουν υπερβολικά αισιόδοξος και είχες θέσει ιδιαίτερα υψηλούς ερωτικούς στόχους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιστράτευσε οπωσδήποτε σοβαρότητα και ωριμότητα στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και επιφυλακτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει η τάση για λάθος συμπεράσματα και υποθέσεις, που θα σε ζημιώσουν. Δεν αποκλείεται επίσης να παρασυρθείς και να κάνεις υπερβολές που αργότερα θα μετανιώσεις, γι’αυτό καλύτερα να αποφύγεις τον παρορμητισμό τώρα! Μην ξεχνάς, πως τα λόγια δεν φτάνουν! Συνέχισε να ζητάς για αποδείξεις τις πράξεις των άλλων και όχι τις υποσχέσεις τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον ερωτικό τομέα, η σημερινή ημέρα εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους για τη σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος, αφού σου δημιουργεί ανάγκη για επικράτηση και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, που πιθανόν να σε ωθήσει στα άκρα και να φέρει αντιδράσεις από τον σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος, η παροντική όψη, ενδεχομένως να σου φέρει μια ρομαντική γνωριμία τώρα, η οποία όμως χρειάζεται χρόνο, πριν επενδύσεις σε αυτή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα υπάρξει αρνητική επιρροή στον τομέα των οικονομικών σου και γι’αυτό θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός και ίσως καχύποπτος στις συναλλαγές σου! Επαγγελματικά, θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα ωφελήσουν τα συμφέροντα σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η όψη Τετραγώνου μεταξύ Ερμή και Δία, θα φέρει αρκετή σύγχυση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεών σου και αρκετές αρνητικές συνέπειες, λόγω της υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, που σε έριξε σε λάθη, ιδίως επικοινωνιακά! Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στη συμπεριφορά σου, αφού είναι πιθανό ακόμα και ένα μικρό ψεματάκι ή μία λεκτική υπερβολή, να φέρει άσχημα αποτελέσματα! Η ασυνεννοησία μπορεί να επιφέρει δυσάρεστες καταστάσεις πρόσκαιρες μεν, αναπάντεχες δε! Φρόντισε λοιπόν να είσαι προσγειωμένος και να ακούς και τι έχει να πει ο συνομιλητής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σήμερα στον συντροφικό τομέα, αλλά μάλλον το παρακάνεις με εγωισμούς, υπερβολές και επιπολαιότητες και δεν βλέπεις καθαρά κάποια πράγματα! Αν είσαι είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες, λόγω ενθουσιασμού και αισιοδοξίας και αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς λεκτικά, δίνοντας υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, απογοητεύεσαι, ιδίως λόγω των συνεπειών που θα έχει η μάλλον ανώριμη συμπεριφορά σου! Προσοχή χρειάζεται και ο οικονομικός τομέας, αφού δεν εκτιμάς σωστά κάποιες καταστάσεις και κάνεις λάθος έξοδα!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, μάλλον έχεις πάρει κάποια πράγματα αρκετά χαλαρά, ενώ «τρέχουν» συνεχώς αυξημένα τα καθήκοντά σου και οι υποχρεώσεις σου! Με το Τετράγωνο Ερμή-Δία, πρέπει οπωσδήποτε να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα μπορείς σε εκκρεμότητες της καθημερινότητας, ώστε να βάλεις σε μια τάξη τις παρούσες συσσωρευμένες δουλειές σου. Μην ρίχνεις ευθύνες εκεί που δεν πρέπει, αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος και παραδέξου τα λάθη σου, χωρίς να υπερεκτιμάς τον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η γοητευτική σου εμφάνιση και το στυλ σου, φέρνουν σίγουρα θαυμαστές στην πόρτα σου! Ωστόσο, καλό θα ήταν να αποφύγεις φλερτ στο εργασιακό σου περιβάλλον, γιατί πολύ πιθανόν να φανερωθεί και να έρθεις σε πολύ δύσκολη θέση! Γενικά, στα ερωτικά σου, οι αποκαλύψεις δεν σε συμφέρουν και σίγουρα θα σου προκαλέσουν αρκετά προβλήματα, γι’αυτό μην λες πολλά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σημερινή όψη επηρεάζει άμεσα τον τομέα της καριέρας, γι’αυτό φρόντισε να διατηρείς καλή σχέση με τους συναδέλφους σου, ακόμα κι αν σε προκαλέσουν! Οικονομικά, κάνεις ανούσια έξοδα, για λόγους καλλωπισμού!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, το Τετράγωνο Ερμή-Δία, μπορεί να αυξήσει τη δημιουργικότητά σου και σε βοηθάει να αναδείξεις τα ταλέντα σου, την υπεροχή και την λάμψη σου, ωστόσο εγκυμονεί κινδύνους, αν φερθείς ανέμελα, παρορμητικά και επιπόλαια. Θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος, να μην επιζητάς την εφήμερη επιτυχία, πιστεύοντας σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, που δεν πρόκειται να γίνουν πραγματικότητα. Μην παρεξηγείς τους ανθρώπους που πραγματικά σε αγαπούν, αν καμιά φορά είναι εκείνοι που είναι αυστηροί απέναντι σου. Το κάνουν για το καλό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον ερωτικό τομέα, θα βιώσεις σίγουρα όμορφες στιγμές, ρομαντισμό και πάθος! Αν είσαι δεσμευμένος θα γίνει σίγουρα πιο φλογερός ο έρωτας μεταξύ εσένα και του συντρόφου, ωστόσο μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια, που δεν μπορείς να τηρήσεις σίγουρα! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να είσαι επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες, που μπορεί να μην είναι τόσο τέλειες, όσο νομίζεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά έρχονται μεν νέες προοπτικές, ωστόσο, καλό θα ήταν να μην πάρεις αποφάσεις σήμερα και να μην πάρουν «αέρα τα μυαλά» σου! Οικονομικά, απέφυγε οπωσδήποτε ρίσκα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, σήμερα που ο Ερμής και ο Δίας σχηματίζουν Τετράγωνο, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, όσον αφορά τις εκτιμήσεις σου, ιδίως στο στενό σου περιβάλλον! Πιθανόν να υπάρξει σύγχυση στις οικογενειακές σχέσεις ή και στην δουλειά σου και θα πρέπει οπωσδήποτε να επιστρατεύσεις την λογική σου, ώστε να πάρεις σωστές και προσγειωμένες αποφάσεις. Αν σκοπεύεις να κάνεις σημαντικές συζητήσεις σήμερα, φρόντισε να ακούς με προσοχή τι σου λένε οι άλλοι, να τους σέβεσαι και να μην προχωρήσεις σε καμία συμφωνία, αυθόρμητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, ασχολείσαι και πάλι λανθασμένα με ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος! Αν δεν επιστρατεύσεις άμεσα την λογική σου, θα διαπιστώσεις ότι λανθασμένα σπατάλησες χρόνο, εμπιστοσύνη και ενέργεια σε μία προσπάθεια επανασύνδεσης! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μην ονειροπολείς και απαιτείς να διορθώσει άμεσα ο σύντροφος, λάθη του παρελθόντος που υποτίθεται έχουν ξεπεραστεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δείξε οπωσδήποτε προσοχή και ωριμότητα στις συναδελφικές σου σχέσεις, ώστε να αποφύγεις παρεξηγήσεις που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την επαγγελματική προοδό σου! Παράλληλα σήμερα, πρέπει να περιορίσεις έξοδα και σπατάλες!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία, ίσως αισθανθείς πως… «χάνεις» το μυαλό σου! Η λογική σου, φαίνεται να είναι απούσα σήμερα και δεν μπορεί να σε βοηθήσει, αφού παρασύρεσαι σε λόγια αυθόρμητα, λόγω υπεραισιοδοξίας! Σκέψου πολύ πριν πάρεις αποφάσεις, εκμεταλλευόμενος την αυξημένη σου έμπνευση και οξυδέρκεια! Είναι απαραίτητο την σημερινή ημέρα, να αποφύγεις κάθε είδους νέο ξεκίνημα και να προσέχεις πολύ στις μετακινήσεις σου! Μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, γιατί κρύβουν παγίδες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις παρερμηνείες, υπερβολές, μεγάλα λόγια, υποσχέσεις και εμπόδια που εσύ βάζεις, στη συνεννόηση σου με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Έχεις αδιαμφισβήτητα, ισχυρή ικανότητα για φλερτ και γοητευτική επικοινωνία, αλλά οφείλεις να πειθαρχήσεις και να βάλει τις αξίες σου σε όρια στον έρωτα! Προσπάθησε να επιδιώξεις άμεση και ξεκάθαρη επικοινωνία, χωρίς πολλά-πολλά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά αναθεωρείς κάποιες καταστάσεις, γνώσεις, εμπειρίες και πληροφορίες και πιθανόν να αισθανθείς πως δεν μπορείς να συγκεντρωθείς σήμερα! Οικονομικά, δεν θα λείψουν έξτρα έξοδα για μετακινήσεις!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σήμερα, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Δία, να αισθανθείς έντονα την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και να προσκολληθείς στα υλικά σου αγαθά, αγαπητέ Υδροχόε! Ίσως τώρα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σε κάθε είδους συναλλαγές, ιδίως ότι αφορά πρακτικές υποθέσεις, χρήμα και έρωτα, κυρίως λόγω της υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, αλλά και στους άλλους! Σήμερα έχεις την τάση να μην στηρίζεσαι σε αντικειμενικά κριτήρια, αλλά απλά στα «θέλω» σου, χωρίς ωστόσο να προσπαθείς για αυτά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, νομίζεις ότι μπορεί να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα, χωρίς να καταπιέζεσαι από τα «πρέπει» και τα «μη» του έρωτα! Αποβάλλεις ενοχές και τύψεις και ρισκάρεις με ποικίλους τρόπους την σταθερότητα της ερωτικής σου ζωής! Πες όχι λοιπόν, σε αυτήν την τάση σου και φρόντισε να είσαι έντιμος, προσγειωμένος και ολιγαρκής! Μην θεωρείς τίποτα και κανέναν, δεδομένο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, οι αργοί σου ρυθμοί, σου βάζουν εμπόδια στο να τελειώσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις! Οικονομικά, έρχονται απώλειες και αρκετές πιέσεις σήμερα!

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία, η καλή και αισιόδοξη διάθεσή σου, ήρθε η ώρα να προσγειωθεί απότομα κι αυτό λόγω της υπεραισιοδοξίας σου και της υπέρμετρης εμπιστοσύνης στον εαυτό σου! Μπορεί να έχεις πολλές ευκαιρίες για δραστηριότητες, που αρχικά να σε ενθουσιάζουν και σε ευχαριστούν, ωστόσο, πρέπει να διατηρήσεις χαμηλά τις προσδοκίες και τα στάνταρ σου, ώστε να μην χαλάσεις την ευνοϊκή ατμόσφαιρα και ό,τι μέχρι τώρα έχεις χτίσει! Μην πιστεύεις αλόγιστα σε υποσχέσεις και κυρίως, μην δίνεις υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Χρειάζεται προσοχή ο ερωτικός τομέας, ιδίως επικοινωνιακά! Μην παρασυρθείς από λόγια ή καταστάσεις, που δεν είναι όπως φαίνονται, επειδή απλά ενθουσιάζεσαι εύκολα και εμπιστεύεσαι αυθόρμητα τον άλλο! Καλύτερα τώρα, να αποφύγεις σοβαρά νέα ξεκινήματα ή σχέσεις, που όχι μόνο δεν θα σε ευχαριστήσουν τελικά, αλλά θα αποδειχθούν και επιζήμια. Αν ωστόσο, υπάρξει κάποια νέα ερωτική γνωριμία, χρειάζεται προσοχή, χρόνο και ίσως καχυποψία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην θεωρείς δεδομένη την παρούσα θετική επαγγελματική και οικονομική σου κατάσταση! Το ρίσκο και η υπέρμετρη αυτοπεποίθηση, θα φέρουν άσχημες συνέπειες, εκεί που δεν το περιμένεις!

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook