Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 15 Οκτωβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-παρασκευή-15-1041122

Τύχη και αφθονία, μας προσφέρει το σημερινό Τρίγωνο Ήλιου-Δία! Πετυχαίνουμε στόχους, έχουμε αισιοδοξία, περνάμε υπέροχα και πραγματοποιούμε επιτυχίες!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα σε ωθήσει σήμερα σε σημαντικές, σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές σου! Επιπλέον, αν έχεις μία παρεξήγηση με κάποιον, σήμερα θα μπορέσει να λυθεί, αρκεί να δραστηριοποιηθείς και να πάρεις πρωτοβουλία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ήδη σε σχέση, θα βιώσεις την απόλυτη ανανέωση στην σχέση σου, η οποία βελτιώνεται στο έπακρο και υπάρχει μάλιστα και η πιθανότητα για μία πρόταση ή εξομολόγηση από το ταίρι σου, που θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις νέες γοητευτικές γνωριμίες, που πολύ πιθανόν αργότερα να οδηγήσουν σε μία σταθερή και όμορφη σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, οι συνεργασίες σου είναι αυτές που θα σε απογοητεύσουν επί του παρόντος! Μία οικονομική λύση έρχεται και σε βγάζει από το αδιέξοδο και την ανασφάλεια!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα γλυκάνει με ποικίλους τρόπους την καθημερινότητα σου! Θα καταφέρεις να κάνεις θετικές κινήσεις σήμερα και όλες οι υποχρεώσεις σου θα διεκπεραιωθούν με ευκολία, γεγονός που θα σε ανακουφίσει! Επίσης, φροντίζεις τον εαυτό σου και ανανεώνεσαι ψυχικά, αλλά και εμφανισιακά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε με πράξεις την αγάπη σου στον άνθρωπο σου και αυτό θα τον κάνει να μην αμφιβάλλει πια για το αν πραγματικά τον αγαπάς και τον επιθυμείς! Αν είσαι ελεύθερος, καλύτερα να αποφύγεις φλερτ και ανούσιες γνωριμίες! Ασχολήσου με αξιόλογες και σοβαρές ερωτικές προτάσεις σήμερα μόνο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ήρθε η ώρα να καταφέρεις πάρα πολλά στον εργασιακό τομέα και αν το θελήσεις πραγματικά, θα καταπλήξεις τους με τις αποδόσεις σου! Στα οικονομικά σου ζητήματα, οι σπατάλες σου είναι υπερβολικές και θα έχεις απώλειες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Σήμερα φίλε Δίδυμε, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα σου προσφέρει σίγουρα καλοπέραση, διασκεδάσεις, τύχη, απολαύσεις στο έπακρο, δημιουργικότητα και απίστευτη λάμψη! Μπορείς πια να κατακτήσεις κάθε σου στόχο, ΄όσο υψηλός κι αν είναι, αφού η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου, σε ό,τι κι αν θελήσεις ή επιδιώξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις με ποικίλους τρόπους την σχέση σου και περνάτε υπέροχα με ποικίλους τρόπους μαζί με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι ακαταμάχητος και απολαμβάνεις μπόλικο φλερτ! Ένας νέος μεγάλος έρωτας πολύ πιθανό να έρθει τώρα και τον επιλέγεις ανάμεσα σε άπειρες κατακτήσεις και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εύνοια σε τυχερά παιχνίδια, όσον αφορά τα οικονομικά σου, αρκεί να αποφύγεις υπερβολικό ρίσκο! Στον τομέα της δουλειά, ίσως να υπάρξουν αναποδιές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Καρκίνε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία σκοπούς, στόχους και επιθυμίες, που έχουν να κάνουν με το σπίτι, τα ακίνητα και την οικογένεια! Κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και θες! Προσπάθησε τώρα που έχεις εύνοια, να εξομαλύνεις συγγενικές προβληματικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική ημέρα σήμερα, για μία απόφαση συγκατοίκησης, αλλά και επίλυσης παλαιών διαφορών! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις τρυφερά μηνύματα και φλερτ, αλλά και μία ευκαιρία να έρθεις ξανά με έναν έρωτα από το παρελθόν! Η επανασύνδεση είναι πιθανή τώρα, αρκεί να κάνεις συνετά και σοφά βήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, είσαι αποτελεσματικός, ακούραστος και απόλυτα ικανός, γεγονός που αναγνωρίζεται! Πολύ πιθανόν να νιώσεις λίγο άγχος, λόγω οικογενειακών οικονομικών υποχρεώσεων, αλλά θα ξεπεραστούν σύντομα!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, ευνοούνται απόλυτα κοινωνικές επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, αλλά και σχέσεις με αδέλφια ή γείτονες! Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες γνωριμίες! Μία ευχάριστη είδηση έρχεται κατά την διάρκεια της ημέρας και αλλάζει τα δεδομένα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η συζήτηση και τα τρυφερά λόγια, θα σε φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου και έτσι θα πάρετε μία κοινή απόφαση, που θα ωφελήσεις την σχέση σας στο άμεσο μέλλον! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις το φλερτ και κάπως έτσι, έρχεται η ευκαιρία για μία νέα σχέση, που θα σε συναρπάσει και πιθανόν να οδηγηθεί σε μία όμορφη σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές για σένα, λόγω των αξιοθαύμαστων εκφραστικών σου μέσων! Στον οικονομικό τομέα, θα υπάρξουν ξαφνικές απώλειες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Παρθένε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα ξεχωρίσεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ώριμη, γήινη γοητεία σου! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ μέχρι τώρα επιθυμούσες και είχες ανάγκη! Απόλαυσε το, χωρίς έπαρση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι και μην ενθουσιάζεσαι εύκολα, με μία νέα γνωριμία, διότι πρώτα πρέπει να σου αποδείξει με πράξεις ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου για ζήλια και κτητικότητα και μην παρασύρεσαι σε καυγάδες και τσακωμούς, για τους παραπάνω λόγους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, όπως και οικονομικά, κάνεις σοβαρά λάθη και θα έχεις αρνητικές συνέπειες!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Ζυγέ, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, η τύχη είναι σε όλους τους τομείς της ζωής σου, με το μέρος σου! Οφείλεις να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα έρθει στην ζωή σου και να κάνεις επιθυμίες και όνειρα πραγματικότητα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές κάθε είδους διορθώνονται και λύσεις έρχονται από το πουθενά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα αν είσαι ελεύθερος, θα είσαι απόλυτα δραστήριος ερωτικά και σίγουρα θα το απολαύσεις, αφού οι συνέπειες θα είναι θετικές απόλυτα για εσένα! Πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία, να ερωτευτείς, να ενθουσιαστείς και να φλερτάρεις! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σήμερα, θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο ή θα σου κάνει μία αναπάντεχη πρόταση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα μόνο επιτυχία και εύνοια θα έχεις σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, κάνε μια θετική ενδοσκόπηση και αναλογίσου τι πραγματικά θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος και θα νιώσεις δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά και ικανός να το πετύχεις πλέον! Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου και αναγνώρισε τον ψυχικό και συναισθηματικό σου κόσμο, ώστε να κατανοήσεις ακριβώς αυτά που θες και να τα κατακτήσεις άμεσα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός θαυμαστής, φανερώνει τα αισθήματα του και σου δίνει χαρά! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την μαγεία ενός κρυφού έρωτα που σου αναστατώνει ευχάριστα την ζωή! Ωστόσο χρειάζεται προσοχή, διότι κινδυνεύεις από αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά σου, δεν θα πιστεύεις ούτε ο ίδιος την τύχη σου! Επαγγελματικά, είσαι μάλλον αφηρημένος και απρόσεκτος, γεγονός που θα φέρει απώλειες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, έρχονται σήμερα θετικά γεγονότα και ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, αλλά και ευκαιρίες να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους. Με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, οι φίλοι σε στηρίζουν, σε βοηθούν, σου βρίσκουν λύσεις, αποφέροντας σου σημαντικά οφέλη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις και βελτιώνεις στο έπακρο και με πολλούς τρόπους την σχέση σου! Ωστόσο απέφυγε ρήξεις και προκλητική συμπεριφορά προς τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, καταφέρνεις και κατακτάς το πρόσωπο που ποθείς, το οποίο μαγεύεται από το συναρπαστικό σου ταπεραμέντο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, θα υπάρξουν πολλά προβλήματα και ενδεχομένως ανατροπές! Οικονομικά έχεις τύχη, απλά οφείλεις να πάρεις εσύ πρωτοβουλίες, για να πετύχεις αυτό που θες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, θετικές και ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται πιο πολύ από ποτέ, αφού σήμερα θα νιώσεις έμπρακτα και λεκτικά, πως οι γύρω σου πραγματικά σε σέβονται και σε θαυμάζουν, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες και τους αγώνες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δείχνει με κάθε τρόπο το ουσιαστικό ενδιαφέρον του και αυτό ανανεώνει και ενδυναμώνει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, βάζεις προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση, παρά τις εφήμερες χαρές του έρωτα! Δεν αποκλείεται μάλιστα, να κάνεις μία πολύ αξιόλογη και ενδιαφέρουσα γνωριμία σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας , τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα από ποτέ, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου! Όσον αφορά τα οικονομικά σου, απέφυγε τις ανούσιες σπατάλες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, σου προσφέρει άπλετη τύχη, σε ό,τι κι αν κάνεις ή επιχειρήσεις σήμερα! Οι συγκυρίες μέσα από κοινωνικές επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες να πετύχεις υψηλούς στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου, να αισιοδοξείς ξανά, να ταξιδέψεις και να περάσεις όμορφα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος θα απολαύσεις ερωτική περιπέτεια και καλοπέραση! Τα ερωτικά σχέδια σου μπορούν τώρα να ολοκληρωθούν, χάρη στην αισιοδοξία, την τόλμη και την αυξημένη γοητεία σου! Ευνοείσαι ιδιαίτερα για νέες γνωριμίες και νέα ξεκινήματα! Αν είσαι ήδη σε σχέση, ανανεώνεις στο έπακρο την σχέση σου, με κοινές εξόδους ή ένα ταξιδάκι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, κάνεις νέα ξεκινήματα και πετυχαίνεις υψηλούς στόχους! Οικονομικά θα υπάρξουν έξοδα και αρκετές ξαφνικές πιέσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Η τύχη είναι με το μέρος σου φίλε Ιχθύ σήμερα, όσον αφορά βαθιές επιθυμίες και σχέδια που θες να υλοποιήσεις εδώ και καιρό! Το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα σου δώσει εσωτερική δύναμη, σε ό,τι κι αν θελήσεις να κάνεις ή να διεκδικήσεις την σημερινή ημέρα! Να έχεις θέληση και δύναμη, για κάθε σου «θέλω» και θα πετύχεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος έχεις πολλές ευκαιρίες για να κερδίσεις το «πάνω χέρι» στις ερωτικές σου σχέσεις, να ανανεώσεις και να μεταμορφώσεις την ερωτική σου ζωή και να σαγηνεύσεις το άτομο που θες, αρκεί να μην κάνεις πάλι λάθος επιλογές! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την αυξημένη σεξουαλική σου διάθεση και γοητεία, αλλά απέφυγε νεύρα και επιθετικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα, με ευκολία να διευθετήσεις οφειλές αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες! Στην εργασία πέφτουν οι μάσκες κάποιων και αυτό θα σου ανοίξει τα μάτια για το μέλλον!

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook