Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-παρασκευή-14-738712

Η Σελήνη σήμερα μπορεί να κάνει Τετράγωνο με Δία και να μας παρασύρει σε σπατάλες…, αλλά το Τρίγωνο της με Αφροδίτη και το Εξάγωνο της με Κρόνο, φέρνει σταθερότητα σε ερωτικές σχέσεις και οικονομικές συναλλαγές! Οι πιο τυχεροί Ζώδια της Γης και του Νερού φυσικά!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Θα διαπιστώσεις σήμερα, Κριέ μου, ότι η πολύχρονη επιμονή σου για κάποια πράγματα, δε σε οδηγεί κάπου, αλλά μόνο προβλήματα μπορεί να σου φέρει. Θα πρέπει, λοιπόν, από σήμερα ν’ αλλάξεις πορεία, να δεις τα πράγματα τελείως διαφορετικά και οι κινήσεις σου να είναι πιο μελετημένες, ώστε να τελειώσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Ο Ερμής από τον Τοξότη κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου και μπορεί να βελτιώσει κάποιες καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η καλή σου διάθεση κι ο ερωτισμός σου, Κριέ, θα σε βοηθήσουν σήμερα να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου κι επιτέλους να του αφιερωθείς παραπάνω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις ενδιαφέρουσες αποδόσεις. Τα οικονομικά σου έχουν έρθει σε ισορροπία, οπότε φρόντισε να μη βρεθείς εκτός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και ειδικά αγορές που δε σου χρειάζονται.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Ταύρε, κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν, θα σου φέρουν πάρα πολύ μεγάλη ικανοποίηση και θα νιώσεις ότι μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις σε οτιδήποτε έρθει μελλοντικά. Είσαι από τα ζώδια που έχουν έντονο δυναμισμό και αν βάλεις προγραμματισμό στα σχέδιά σου, σίγουρα μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πλανήτες, Ταύρε, σήμερα θ’ ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δε θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας! Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, θα είναι καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις θα σ’ εκνευρίζουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, επειδή θα προκύψουν ξαφνικά και απρόβλεπτα έξοδα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η αντίληψή σου, Δίδυμε, σε ορισμένες καταστάσεις που θα διαδραματιστούν σήμερα, θα σε προστατέψει από παγίδες, οι οποίες αργότερα θα έφερναν άσχημες εξελίξεις. Άφησε τους γύρω σου να κινηθούν όπως νομίζουν, αφού το να τους προστατέψεις, δεν είναι και τόσο εφικτό. Θα σε δικαιώσουν αργότερα, όταν θα δουν τις συνέπειες των επιλογών τους. Εσύ θα είσαι εκείνος που θα βγει κερδισμένος από όλη αυτή την κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ταίρι σου έχει ανάγκη να σου πει μερικά πράγματα, Δίδυμέ μου, αλλά δεν του δίνεις το κατάλληλο έναυσμα. Καλό είναι να το πλησιάσεις και να το ακούσεις, για να νιώσει περισσότερη ασφάλεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεξε τις παγίδες, Δίδυμέ μου, που υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε σήμερα ν’ ανακοινώσεις σε συνεργάτες σου τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Πρέπει σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις, να είσαι πολύ προσεκτικός και να μην προχωρήσεις σε κάποια βιαστική κίνηση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η υποχωρητικότητα ενός ατόμου, Καρκίνε, θα σε κάνει να θέλεις να το υπερασπιστείς με όλες σου τις δυνάμεις, αφού δέχεται τη σκληρή κριτική του κοινωνικού του περίγυρου. Οι αντιδράσεις τρίτων σε κάνουν να θυμώνεις, αλλά σου προκαλούν και το αίσθημα να βοηθήσεις ακόμη περισσότερο το θιγόμενο. Όσο όμως και να προσπαθήσεις να πείσεις κάποιους, δε θα καταφέρεις και πολλά, οπότε αποστασιοποιήσου και αποδέξου ότι κάποιοι άνθρωποι δεν αλλάζουν συμπεριφορά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μάλλον έχεις παραμελήσει κάποια θέματα, Καρκίνε, που έχουν σχέση με τον αισθηματικό σου τομέα. Καλό είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον, ώστε να ισορροπήσουν πολλές προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι δυνατότητες που έχεις, Καρκίνε, για να καταφέρεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα, είναι γνωστές κι αποδεδειγμένες. Μη χαλαρώσεις και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν και αφορούν τον τομέα της εργασίας σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά, αλλά είσαι σε περίοδο που θα σου γίνουν πολλές προτάσεις, με συνέπεια ν’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα, Λέων μου, θα βρίσκεσαι σε διαρκές τρέξιμο, για να προλάβεις όλες τις υποθέσεις που αυτή τη στιγμή εκκρεμούν και θέλουν άμεση λύση. Αυτό σε αγχώνει ιδιαίτερα, αλλά η δυναμικότητά σου δε σου επιτρέπει ν’ αφήσεις τα πράγματα στη μοίρα τους. Με λεπτομερή προγραμματισμό, θα καταφέρεις όλα αυτά που θέλεις και μάλιστα, με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά, Λέων. Το πλανητικό σκηνικό σ’ ευνοεί και η ατμόσφαιρά θα είναι πολύ ερωτική. Θα προκύψει μια νέα γνωριμία, αν είσαι χωρίς ταίρι. Φρόντισε να επιστρατεύσεις όλο τον καλό εαυτό σου, για να έχει και συνέχεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα, Λέων, και να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις, διαφορετικά θα αντιμετωπίσεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο Άρης από τους Ιχθείς, Παρθένε, σήμερα θα σε κάνει να κινητοποιηθείς και να δρομολογήσεις κάποια πράγματα, τα οποία μέχρι τώρα περίμενες με… τα χέρια σταυρωμένα. Θα δράσεις με πολύ ταχύτερους ρυθμούς, ώστε να τελειώσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η οικογένειά σου θα σε παρακινήσει να οργανώσεις τα πράγματα και τα μέλη της υπόσχονται να σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να παρέμβεις στον αισθηματικό τομέα, Παρθένε, και να πεις πράγματα, που ίσως αρχικά στεναχωρήσουν τον ταίρι σου, αλλά τελικά θα ενισχύσουν τη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα, Παρθένε, να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις απόλυτα αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις νέα ανοίγματα.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Ζυγέ, πραγματοποιούνται οι προσδοκίες σου κι αυτό σε γεμίζει ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση. Στο παρελθόν έχεις κουραστεί πολύ για όλες αυτές τις υποθέσεις και τώρα οι σωστές σου κινήσεις σε δικαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο. Μοιράζεσαι αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές σου με αγαπημένα σου άτομα κι εκείνο που θα εισπράξεις είναι θαυμασμός, αγάπη, αλλά και ενθάρρυνση, για να προχωρήσεις παρακάτω.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Ζυγέ μου, διέρχεται μια μικρή κρίση. Για να ισορροπήσεις τα πράγματα, καλό θα είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου και να δεις τι το ενοχλεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κινήσου σήμερα με μεθοδικότητα και δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, αλλά μπορείς να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες έξυπνες αλλαγές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Σκορπιέ, θα κατοχυρώσεις τη θέση σου στον κοινωνικό σου περίγυρο, αφού οι κινήσεις σου θα είναι ιδιαίτερα εύστοχες και πάρα πολύ έξυπνες. Καταφέρνεις να βγάλεις εκτός πεδίου ένα άτομο που ήταν αρνητικό απέναντί σου και με τα λόγια του το τελευταίο διάστημα σού είχε δημιουργήσει προβλήματα. Η δικαίωση που προσδοκούσες, είναι δική σου και φαίνεται ότι πήρες το μάθημα, να μην εμπιστεύεσαι άτομα που δεν πρέπει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Σκορπιέ, κάποια γεγονότα θα σε κάνουν να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση, δείχνοντας μεγαλύτερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις που θα κάνετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου αυτή την περίοδο, Σκορπιέ, δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Θα κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν επιτυχία. Στα οικονομικά, θα έχεις ροπή στο να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, διαφορετικά θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα, Τοξότη, θα τακτοποιήσεις πάρα πολλές υποθέσεις που αφορούν θέματα οικογένειας. Ο Ερμής, που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα σε κάνει περισσότερο επικοινωνιακό στον περίγυρό σου, ενώ η καλή διάθεση που θα αναβλύζει από μέσα σου, θα οδηγήσει τους άλλους γύρω σου στο να χαίρονται μαζί σου. Οι υποθέσεις που δρομολογείς, βρίσκονται όλες σε πολύ καλό σημείο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ξέχνα, Τοξότη, τις καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στη σχέση σου. Θα αλλάξουν προς το καλύτερο, καθώς έρχονται ευχάριστες εξελίξεις από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, η τυπικότητα και η υπευθυνότητα θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά, θ’ αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται. Να δεχτείς τις προτάσεις που θα σου κάνουν, αφού θα είναι συμφέρουσες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα, Αιγόκερε, αντιλαμβάνεσαι ότι η επιτυχία κάποιες φορές αντλείται από μέσα μας, χωρίς υποχρεωτικά να έχει γίνει κάτι σπουδαίο. Τα απλά πράγματα γύρω σου και τα άτομα που είναι κοντά σου, δημιουργούν αυτές τις σκέψεις. Ανεβαίνει η διάθεσή σου και ως αποτέλεσμα διοργανώνεις μικρές απολαυστικές στιγμές, για σένα και τους αγαπημένους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν σήμερα εξωτερικευτείς, Αιγόκερε, και δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα στο ταίρι σου, θα πας πολύ καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεις σήμερα πολλούς στόχους σου, Αιγόκερε, ν’ αρχίσουν να επιτυγχάνονται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά αν είναι συμφέρουσες κι οδηγούν στην επιτυχία. Θα σου παρουσιαστούν σκέψεις ωφέλιμες για τα οικονομικά σου και πρέπει να τις αξιολογήσεις σοβαρά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η ωριμότητα που νιώθεις, Υδροχόε, σε κάνει σήμερα να πατάς γερά στα πόδια σου και να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον. Αρχίζεις να δρομολογείς τα σχέδιά σου κι έχεις διάθεση να μην αφήνεις πλέον το χρόνο να περνά χαμένος. Θα είσαι γεμάτος ενέργεια και μπορείς να μοιραστείς τα όνειρά σου με άτομα του φιλικού σου περίγυρου, που ομολογουμένως δεν περίμεναν τόση αποφασιστικότητα από την πλευρά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα σου, Υδροχόε, θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Μπορείς επίσης να λύσεις κάποια θεματάκια, που σε προβληματίζουν στη σχέση σου εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο, απ’ όπου θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργιες συνεργασίες. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ συγκρατημένος και να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα που θα σε θέσουν εκτός προγραμματισμού.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα, Ιχθύ, ένα άτομο της οικογένειάς σου θα θέλει να κάνετε μια συζήτηση για σχέδια, που έχει στο μυαλό του για το μέλλον. Η συμβουλή σου θα του φανεί αρκετά χρήσιμη. Οι δικές σου υποθέσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και για τις βασικότερες από αυτές, σύντομα θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα έρθουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στη σχέση σου, Ιχθύ, που δεν περίμενες και θ’ απορήσεις με την καλοτυχία που έχεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να είσαι σε ετοιμότητα, καθώς θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι, πριν απαντήσεις, να δεις αν είναι συμφέρουσες. Κάνε συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σήμερα σημαντικές συμφωνίες.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook