Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 24 Νοεμβρίου

Η Σύνοδος Αφροδίτης-Δία, φέρνει χαρμόσυνα γεγονότα, σε Έρωτα και Χρήμα! Οι πιο ευνοημένοι και οι πιο τυχεροί, είναι σίγουρα τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου!  Προσοχή μόνο στα νεύρα και τις ρήξεις, οι Σταθεροί του 1ου δεκαημέρου, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Ουρανού!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το ερχόμενο διάσημα σου προσφέρει ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά μπορούν να σε οδηγήσουν σε ξεκαθαρίσματα πολύ καθοριστικά για την εξέλιξη της ζωής σου γενικότερα. Ακολούθησε κάποιο πλάνο και μη επηρεάζεσαι από αυθόρμητες επιθυμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις επαναπαυτεί σε μερικές καταστάσεις και στην πορεία θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα με το ταίρι σου. Λάβε δράση από σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν ακόμη. Θα δεχτείς κάποιες προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα θα μπορέσεις να επεξεργαστείς καλύτερα τα νέα δεδομένα που έρχονται στην ζωή σου και να αντιμετωπίσεις περισσότερο ρεαλιστικά όσα συμβαίνουν γύρω σου. Άκουσε προσεκτικά τη διαίσθησή σου που σου υπαγορεύει μία θαυμάσια λύση για κάποιο σημαντικό ζήτημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην δείχνεις αδιαφορία στο ταίρι σου λόγω κάποιων άλλων θεμάτων που έχεις να αντιμετωπίσεις. Μίλα μαζί του και θα δεχτείς την βοήθεια του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις αλλά και ένταση θα κυριαρχεί σήμερα αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε σειρά και τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Η περίοδος σε καλεί να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες και να κοπιάσεις περισσότερο για να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Με την Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Κριό και σε ευνοεί ήδη βρίσκεσαι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση οπότε μην αφήνεις το χρόνο να περνάει αλλά συγκεντρώσου όσο περισσότερο μπορέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια στασιμότητα που μπορεί να βλέπεις στην σχέση σου αυτή την περίοδο θα είναι τελείως παροδική. Με τις κινήσεις που θα κάνεις όλα μπορούν να πάνε περίφημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Η υπευθυνότητα σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα θα δώσεις λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου είναι ακόμη προβληματικά. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στα ύψη γεγονός που δέχεται αναγνώριση από σημαντικά πρόσωπα. Το γεγονός σε αναζωογονεί ψυχικά και η αυτοπεποίθησή σου βελτιώνεται πάλι. Ασχολήσου με την με τον εαυτό σου και φρόντισε να ανακτήσεις πολλές δυνάμεις για να μπορέσεις να κατατροπώσεις οποιοδήποτε μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάθεσαι και σκέφτεσαι το πώς και τι γιατί γίνονται μερικά πράγματα στην σχέση σου. Μίλησε με το ταίρι σου και ξεκαθάρισε το τοπίο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προοπτικές που έχεις στην δουλειά σου θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να έχεις άνοδο στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Με τις κινήσεις που κάνεις αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να φέρεις κάποια ισορροπία.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό(Ερμής στον Τοξότη και Άρης στον Υδροχόο) σου χαρίζει αναπάντεχα δώρα, προσκλήσεις, γνωριμίες, προτάσεις και ευκαιρίες για ταξίδια. Οι ρήξεις της προηγούμενης περιόδου αποκαθίστανται τώρα με επιτυχία και προχωράς με μεγαλύτερη ευκολία στο δρόμο για την ολοκλήρωση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την περίοδο έχεις πολλά να σκεφτείς και δεν δίνεις την πρέπουσα σημασία στο ταίρι σου. Άλλαξε τακτική για να μπορέσεις να αποφορτιστείς και από τις άλλες υποθέσεις. Εσύ που έχεις ακόμη μοναξιά τώρα με τον Άρη στον Υδροχόο που σε ευνοεί θα σταματήσει γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η θετική σου διάθεση και αισιοδοξία γίνονται πόλος έλξης θετικών ανθρώπων, κατάλληλων να βοηθήσουν εποικοδομητικά την πρόοδό σου. Οι προσπάθειές σου αρχίζουν να ανταμείβονται και σχέδια του παρελθόντος βρίσκουν σιγά -σιγά το δρόμο για την υλοποίησή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια προβλήματα που είχες στην σχέση σου από αυτή την περίοδο και μετά μπορούν να διορθωθούν. Με την συζήτηση και την ευελιξία που θα δείξεις όλα θα έρθουν όπως τα θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασύρεσαι σε έξοδα. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Κάποιες καταστάσεις που θα γίνουν σήμερα θα σε αποσυντονίσουν και θα βγεις λίγο έξω από τα νερά σου. Μην φοβηθείς, με σοβαρότητα, ψυχραιμία και συγκέντρωση θα καταφέρεις να περπατήσεις εξίσου καλά στο νέο δρόμο και να φροντίσεις για όσα προκύψουν. Μην αδιαφορήσεις γα ευκαιρίες που θα εμφανιστούν τώρα, πιθανόν να μπορέσεις αργότερα να τις αξιοποιήσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα που γίνεται σήμερα σε προειδοποιεί να έχεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου ώστε να αποφύγεις αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στην δουλειά σου κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Τα οικονομικά σου αρχίσουν και ισορροπούν αλλά έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η οικογένεια φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που θα σε απασχολήσουν πολύ και δυστυχώς είναι πιθανόν να σου αποσπάσουν πολύ χρόνο από τις άλλες σου υποχρεώσεις. Σκέψου κάποιον ουσιαστικό τρόπο επικοινωνίας με άτομα που χρειάζεται να συνεννοηθείς για την επίλυση αυτών των ζητημάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου αν αφήσεις κάποιους εγωισμούς για κάποια θέματα που έχουν γίνει στο παρελθόν και σε έχουν στεναχωρήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που δεν θα ξέρεις πως να προγραμματιστείς. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν αλλά θα μπορέσεις να βάλεις τις εκκρεμότητες που έχεις σε μια σειρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Με το παρόν πλανητικό σκηνικό θα γίνουν πολλές καταστάσεις που θα σε ξαφνιάσουν. Ένα σημαντικό γεγονός έρχεται να αλλάξει ριζικά την μέχρι τώρα στάση σου. Η πορεία σου αλλάζει δραστικά και παίρνεις αποφάσεις που ούτε εσύ περίμενες ποτέ. Το διάστημα που ακολουθεί είναι ιδανικό για να βάλεις τα θεμέλια πάνω στα οποία θα στηριχτεί ολόκληρη η προσπάθεια για την αναγέννησή σου και την μελλοντική σου επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα που γίνεται σήμερα θα σε κάνει να ακολουθήσεις άλλη πορεία για την σχέση σου. Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα για να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου καταφέρνεις αυτά που θέλεις αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αυξημένη δραστηριότητα χαρακτηρίζει το διάστημα που θα ακολουθήσει. Θα κάτσεις να σκεφτείς πολλά θέματα που σε απασχολούν και πιθανόν να αποφασίσεις κάποιες αλλαγές που θα κάνουν την καθημερινότητά σου πιο εύκολη. Ταξίδια και μετακινήσεις φέρνουν σημαντικές επαφές και μελλοντικές συμφωνίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να ανησυχείς για την πορεία της σχέσης σου. Το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα που γίνεται σήμερα θα σου φέρει φόβους στην επιφάνεια που δεν θα έπρεπε να τους έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Διώξε το άγχος και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό που έχεις. Τα οικονομικά σου θα μπουν σε καλή σειρά. Φρόντισε να δώσεις προτεραιότητα σε υποχρεώσεις που έχεις να καλύψεις και ειδικότερα με ζητήματα νόμου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η θετική σου στάση ζωής βοηθάει στη γενικότερη βελτίωση των καταστάσεων αλλά και στη σωστή επίλυση ζητημάτων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Είναι η καταλληλότερη περίοδος για νέα ξεκινήματα και δράσεις με δημιουργικό χαρακτήρα. Οι πλανήτες (ο Άρης στο ζώδιο σου)σε ευνοούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου δεν θα τα πας άσχημα αλλά πρέπει να φροντίσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου γιατί με κάποιες άλλες υποχρεώσεις που σε απασχολούν έχεις απομακρυνθεί αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου τα πράγματα θα είναι ήρεμα. Φρόντισε να κάνεις ένα καλό προγραμματισμό για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στο μέλλον. Τα οικονομικά έξοδα συνεχίζονται και εσύ είσαι σε έντονο άγχος. Ηρέμησε και σταθερά θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Η εσωτερική αναζήτηση που οδηγείσαι σταδιακά σε απαλλάσσει από φόβους και εντάσεις του παρελθόντος και καταφέρνεις να συγκεντρωθείς περισσότερο στους στόχους σου. Μην αφήνεις το φόβο της αποτυχίας να σε καθηλώσει αντίθετα απελευθέρωσε το δυναμισμό σου για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές που οι άλλοι δεν μπορούν να τις αντιληφθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου θέλεις να βάλεις νέες βάσεις και να αλλάξεις πολλά πράγματα που δεν σου αρέσουν. Καλύτερα θα ήταν όλα αυτά να τα αφήσεις για αργότερα. Σήμερα φρόντισε να περάσεις χαλαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Σχέδια ή καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο. Τα οικονομικά σου δεν είναι καλά και οι υποχρεώσεις αρκετές. Μπορείς να κάνεις κινήσεις αυτή την περίοδο για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Πηγή: oroskopos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ