Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 16 Φεβρουαρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-κυριακή-16-φε-721725

Η ημέρα αρχίζει δυναμικά με το πέρασμα του Άρη στον Αιγόκερω και είμαστε δυναμικοί, διεκδικητικοί και φιλόδοξοι! Ωστόσο τα Παρορμητικά Ζώδια καλό θα ήταν να προσέχουν τα νεύρα τους!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η ευγενική σου φύση και η έμφυτη καλοσύνη σου, Κριέ, κερδίζουν τις εντυπώσεις, όπου και αν βρίσκεσαι. Εκμεταλλεύσου το γεγονός, για να βελτιώσεις σήμερα την κοινωνικότητά σου και να βρεις τα κατάλληλα πρόσωπα, μέσα από τη βοήθεια των οποίων θα προωθήσεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η καθημερινότητα σου είναι πολύ έντονη, Κριέ. Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Κριέ μου, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά, θέλεις να πετύχεις πάρα πολλά, αλλά ακόμη δε βρίσκεσαι στον δρόμο που θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Τα νέα σου ενδιαφέροντα, Ταύρε, στέφονται με επιτυχία και αυτό δεν ευχαριστεί τόσο πολύ κάποιους «φίλους» και συναδέλφους, παρόλο που δεν το δείχνουν. Συνέχισε το δρόμο σου και μην ασχολείσαι με σχόλια και ειρωνείες κακοπροαίρετων ανθρώπων. Η ζωή σου βελτιώνεται ακόμα περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι αδιευκρίνιστες πολλές φορές σκέψεις που έχει το ταίρι σου, Ταύρε, γίνονται αιτία να γεννηθούν καινούργια ερωτήματα, κοντά σε αυτά που ήδη έχεις για εκείνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Ταύρε μου, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες. Στα οικονομικά, έχεις κάνει αρκετά έξοδα, που τώρα θα κληθείς να τακτοποιήσεις. Γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα ευνοούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Τα καλά νέα έρχονται σύντομα, Δίδυμε, και σε χαροποιούν! Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις και να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα, που θα σου επιτρέψει να συγκεντρωθείς και να αξιοποιήσεις τις προϋποθέσεις οι οποίες σου παρουσιάζονται, ώστε να ολοκληρώσεις τις δυνατότητές σου και πρακτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη που συνεχίζει να είναι στους Ιχθείς, Δίδυμέ μου, θα σου δώσει πολλές ιδέες για να κάνεις τη σχέση σου ακόμη καλύτερη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Δίδυμε, η ενέργεια που θα έχεις, θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, οι οποίες σε απασχολούν. Τα οικονομικά είναι σίγουρο ότι αρχίζουν και καλυτερεύουν και θα κάνεις τους πλήρεις προγραμματισμούς σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η σημαντική εξέλιξή σου στο παρελθόν, Καρκίνε, υπήρξε λόγος συζητήσεων και ποικίλων αντιδράσεων. Τώρα που η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει και οι προθέσεις φίλων και συνεργατών έχουν πλέον έρθει στην επιφάνεια, είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσεις στην πραγματοποίηση όσων φοβόσουν να ολοκληρώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις, Καρκίνε, να περάσεις χρόνο μαζί με τον ταίρι σου και να το κάνεις ευτυχισμένο. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να προσέχεις στις επιλογές σου. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που, πριν απαντήσεις, πρέπει να εξετάσεις προσεκτικά, αφού μπορεί να κρύβουν παγίδες.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η εντυπωσιακή στροφή στη ζωή σου, Λέων, τώρα φέρνει καρπούς και μάλιστα με πολύ μεγαλύτερη ευκολία από αυτή που περίμενες. Φίλοι και οικογένεια είναι εντυπωσιασμένοι και υποκλίνονται στις αρχές και τα προσόντα σου. Μείνε συνεπής στο δρόμο σου και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δεις μεγάλη εξέλιξη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής από τον Υδροχόο, Λέων, θα σε κάνει να εξωτερικευτείς περισσότερο και θα σε βοηθήσει να δώσεις πολλά στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Λέων μου, φρόντισε να έχεις καλό προγραμματισμό, ώστε να τελειώσεις με τις εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Στα οικονομικά, μην κάνεις σήμερα περιττά έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η δροσιά και η νεανική σου ακτινοβολία, Παρθένε, γίνεται πόλος έλξης ατόμων κύρους, που σου προτείνουν πράγματα, τα οποία θα αξιοποιήσουν στο έπακρον τις δυνατότητές σου. Η καχυποψία του παρελθόντος και ο φόβος της αποτυχίας σήμερα απομακρύνονται και τη θέση τους παίρνει ο δυναμισμός και η δράση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δες τα πράγματα πιο σφαιρικά, Παρθένε μου, για να καλυτερέψεις τη σχέση σου. Είναι στο χέρι σου να γίνουν τα πράγματα πιο όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις σήμερα πάρα πολλή ενέργεια και καλή διάθεση. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά. Θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις, αλλά και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Το κοινωνικό σκηνικό, Ζυγέ, αλλάζει και σου χαρίζει συνεργασίες, προτάσεις και ευκαιρίες για απογείωση της δημιουργικότητάς σου. Η έμπνευσή σου είναι μεγάλη και βρίσκει ανταπόκριση σε άτομα που σου ανοίγουν δρόμους και βοηθούν τα ταλέντα σου να αναδειχθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να έχεις δίκιο σε πολλά πράγματα που αφορούν τη σχέση σου, Ζυγέ. Η παρορμητική συμπεριφορά σου όμως, μερικές φορές σε κάνει και το χάνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά από τα προβλήματα που φαίνεται να έχεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα. Οι ευκαιρίες που θα έχεις, θα οδηγούν σε αύξηση των εσόδων σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η δυνατότητα που διαθέτεις για σωστές διαπραγματεύσεις, Σκορπιέ, σε οδηγεί σε καλές συμφωνίες που μπορούν να δώσουν κίνηση στα όνειρά σου, να προωθήσουν μακροπρόθεσμους στόχους και να τακτοποιήσουν εκκρεμότητες από το παρελθόν που εμποδίζουν την εξέλιξή σου, ανοίγοντας οριστικά πλέον το δρόμο σου προς την επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, Σκορπιέ, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και μπορείς να κάνεις συζητήσεις για όποιο θέμα σε απασχολεί αυτή την περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα θέματα της δουλειάς, Σκορπιέ μου, μην απαισιοδοξείς, αφού μπαίνεις σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον. Να προσέχεις σήμερα και με απρόοπτα έξοδα που θα έρθουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η οικογένεια σε απασχολεί, Τοξότη, με τα αμέτρητα προβλήματα και υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί εδώ και καιρό. Μία καλή συζήτηση σε ήρεμους τόνους μπορεί να προχωρήσει τις καταστάσεις, ενώ η ανάθεση των ευθυνών μεταξύ σας θα δημιουργήσει τις απαραίτητες ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποιες αντιρρήσεις που έχει το ταίρι σου, Τοξότη μου, για ορισμένα πράγματα αποτελούν, να ξέρεις, δικαίωμά του. Απόφυγε να πιέζεις καταστάσεις και φρόντισε να του εξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Τοξότη, πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις σου, διότι από το άγχος που θα έχεις, την ένταση, αλλά και την ενεργητικότητα, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά, μην παρασύρεσαι σήμερα σε άσκοπες αγορές. Κάποια πρόταση που μπορεί να δεχτείς, πριν απαντήσεις, να τη μελετήσεις πολύ καλά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ένα αναπάντεχο γεγονός αλλάζει τη ζωή σου, Αιγόκερε, γεμίζοντάς σε ευτυχία, που δε φανταζόσουν! Μην αφήσεις το φόβο της επιτυχίας να περιορίσει τη χαρά σου. Το γεγονός είναι από μόνο του ευχάριστο και θα αλλάξει ολόκληρη την κοσμοθεωρία σου. Απόλαυσέ το, ίσως και σήμερα, με ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Αιγόκερε, μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου, που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα, ώστε η πορεία της στο εξής να είναι ξεκάθαρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, ώστε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Τα οικονομικά δεν κινούνται άσχημα. Πρέπει πάντως να κάνεις πλήρη προγραμματισμό και να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Δώσε χρόνο, σήμερα και γενικά, στο πρόγραμμά σου για να αποδώσει, Υδροχόε, και μην αφήνεις την ανυπομονησία σου να σε γεμίζει με άγχος. Οι καταστάσεις θέλουν το χρόνο τους για να φέρουν οφέλη. Μη βιάζεσαι να δεις τα αποτελέσματα. Η πίστη σε ό,τι κάνεις θα φέρει σύντομα τα κέρδη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα θεμέλια που έχεις βάλει στη σχέση σου, Υδροχόε, είναι γερά. Σήμερα, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε μου, πολλές υποθέσεις θα εξελιχθούν σήμερα πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες, ευνοούνται. Στα οικονομικά, ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω. Καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα, ώστε να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Οι πλανήτες, Ιχθύ, ευνοούν τις υποθέσεις που σχετίζονται με συμβόλαια, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Παλιά ζητήματα και διαβουλεύσεις στην οικογένεια ίσως δημιουργήσουν εντάσεις, αλλά σύντομα θα εξαλειφθούν χωρίς να αφήσουν δυσάρεστες συνέπειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η υπευθυνότητα που δείχνεις για πολλά θέματα με τα οποία καταπιάνεσαι, Ιχθύ μου, δημιουργούν θαυμασμό στο ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις σε καινούργια ξεκινήματα που επιθυμείς. Στα οικονομικά, έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα, που πρέπει τώρα να αρχίσεις σιγά-σιγά να τακτοποιείς.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook