Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 15 Δεκεμβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-κυριακή-15-δε-721725

Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς αδιαμφισβήτητα!

Ο Ουρανός στον Ταύρο και ο Δίας στον Αιγόκερω, κάνουν τα Ζώδια της Γης, αλλά και του Νερού του 1ου δεκαημέρου με την όψη Τριγώνου, να διεκδικήσουν και να κατακτήσουν ακόμα και τους πιο ανέλπιστους στόχους!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Κριέ, η διάθεσή σου θα είναι πάρα πολύ καλή και θα νιώθεις γεμάτος ενέργεια. Ο Ερμής από τον Τοξότη βελτιώνει την επικοινωνία με τον περίγυρό σου κι αυτό θα σε βοηθήσει να πετύχεις σε πάρα πολλές υποθέσεις, που σε αφορούν και προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα υπάρξει μια στασιμότητα στον αισθηματικό σου τομέα, Κριέ μου, κι αυτό είναι κάτι που σ’ εκνευρίζει. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, διότι στο τέλος θα καταλήξουν σε καβγάδες. Προσπάθησε να περάσεις τη μέρα όσο πιο ουδέτερα γίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις σήμερα επαγγελματική ισορροπία, Κριέ, και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θ’ αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου γύρω από τις σημαντικές συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Από το πρωί, Ταύρε, θα κάνεις σχέδια για το μέλλον, με τον προγραμματισμό σου να είναι τέλειος. Δε θα θέλεις κάποιος να χαλάσει την καλή σου διάθεση ή να φρενάρει το δυναμισμό που νιώθεις, για να προχωρήσεις προς τους στόχους σου. Έχεις ανάγκη να βρεθείς με θετικούς ανθρώπους, ώστε να πάρεις ευχάριστες στιγμές και να δώσεις πίσω χαρά κι ευτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καινούργιες γνωριμίες έρχονται, αδέσμευτε Ταύρε. Φρόντισε να κινηθείς προσεκτικά, για να έχουν βάσεις οι σχέσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα να κάνεις συνεργασίες, Ταύρε, και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπάρχει μέχρι τώρα στο δρόμο σου. Να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σ’ έχουν οδηγήσει εκτός προγραμματισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Κάποιες δοκιμασίες που βίωσες στο τελευταίο διάστημα, Δίδυμε, δείχνουν ότι πέρασαν κι αυτό σου αναπτερώνει τις ελπίδες. Μέσα σου βέβαια έχεις λίγο άγχος, αλλά κι αυτό θα φύγει, αφού θα σε βοηθήσουν αγαπημένα σου άτομα, που αρχίζουν κι αυτά να ηρεμούν λίγο από τα προβλήματα, τα οποία σε κάποιο βαθμό το τελευταίο διάστημα μετέδιδες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Δίδυμε, καλό είναι να συζητήσεις με το σύντροφο σου και, αν υπάρχουν προβλήματα, να βρεις λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου, αλλά και η παραγωγική ένταση που θα έχεις, θα κινηθούν ψηλά. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία και θα δεις να τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Οι υποσχέσεις, Καρκίνε, που θ’ ακούσεις σήμερα από άτομο του κοινωνικού σου περίγυρου, είναι ένα δώρο που περίμενες εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τουλάχιστον γι’ αυτή την ημέρα, η ανασφάλειά σου μένει πίσω – ένα πραγματικά θετικό σημάδι. Η ικανοποίηση φαίνεται στο πρόσωπό σου κι αυτό εισπράττεται από τους πάντες γύρω σου, που δεν ήταν ευχαριστημένοι από τις άσχημες εξελίξεις στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δείξε σήμερα περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, Καρκίνε, κι άφησε λίγο στην άκρη τις άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, οι οποίες στο παρελθόν φάνταζαν αξεπέραστες. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να μην τις επιχειρήσεις, επειδή μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις, που θα φέρουν σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Μία στιγμή μόνο, Λέων, θα είναι σήμερα αρκετή, για ν’ αλλάξουν οι καταστάσεις γύρω σου και να πάρεις την ικανοποίηση που περίμενες, παρόλο που προς στιγμήν είχες πιστέψει ότι το παιχνίδι είναι χαμένο. Την ανέλπιστη χαρά σου μοιράζεσαι με αγαπημένο σου άτομο, το οποίο βρέθηκε πλάι σου κατά την απογοήτευση και τους προβληματισμούς σου για την υπόθεση αυτή. Η υπόλοιπη μέρα σου θα κυλήσει αρκετά χαρούμενα και η ικανοποίηση θα είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Λέων, θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα που αφορούν τη σχέση σου από το παρελθόν. Έχεις έντονο εκνευρισμό, αλλά με χαμηλούς τόνους μπορείς να βρεις τη χρυσή τομή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει σήμερα, Λέων μου, να είσαι αρκετά προσεκτικός στον επαγγελματικό τομέα, επειδή θα γίνουν λάθη από άλλους και μπορεί στο τέλος να τρέχεις εσύ για να λύσεις τα προβλήματα. Τα οικονομικά σου δε θα είναι πολύ καλά, γι’ αυτό οφείλεις να φανείς ιδιαίτερα προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων δεν ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αν, Παρθένε μου, ασχολείσαι μόνος σου με τις δύσκολες λεπτομέρειες στις υποθέσεις σου, δύσκολα θα προχωρήσεις παρακάτω. Εκμυστηρεύσου τις ανησυχίες σου σ’ ένα άτομο που έχει μεγαλύτερη από τη δική σου σιγουριά. Μόνο μ’ αυτόν τον τρόπο θα διώξεις τις αμφιβολίες και θα πατήσεις πιο γερά στα πόδια σου, απελευθερώνοντας κρυμμένες δυνάμεις σου, ώστε να έρθουν τα ποθητά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις να δώσεις πολλά στο σύντροφό σου, Παρθένε, με ρομαντισμό, αλλά ακόμη περισσότερο, και με ερωτισμό. Εξωτερίκευσε σήμερα τα συναισθήματά σου, για να καλύψεις το κενό που έχετε από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αλλά και νέα ξεκινήματα, διορθώνοντας παράλληλα και πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε άγχωσαν για καιρό. Τα οικονομικά σου θα έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Να είσαι αρκετά προσεκτικός απέναντι σε οποιαδήποτε πρόταση δεχτείς.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σκορπίζονται σήμερα στον άνεμο, Ζυγέ, οι αμφιβολίες που είχες για ένα άτομο του φιλικού σου περίγυρου. Οι νέες αποδείξεις φανερώνουν ότι είχαν δημιουργηθεί λάθος εντυπώσεις, κάτι που οφείλεται σε τρίτους που προσπάθησαν να σε χειραγωγήσουν. Το καλό είναι ότι δεν εμπιστεύεσαι εύκολα και θέλεις να διαχειρίζεσαι μόνος σου πολλές καταστάσεις, οπότε απέφυγες ν’ αδικήσεις το συγκεκριμένο άτομο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα, Ζυγέ, επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου, για ν’ αποφύγεις παράπονα κι εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου και η πορεία τους θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Πισώπλατα χτυπήματα αποφεύγεις σήμερα με την εξυπνάδα σου, Σκορπιέ, αφού έχεις καταλάβει εδώ και λίγες μέρες τι γίνεται παρασκηνιακά. Αυτό σου βγάζει έντονο το συναίσθημα της εκδίκησης και θα είναι πολλές οι σκέψεις σου προς αυτή την κατεύθυνση. Ένα φιλικό σου άτομο, που κατανοεί ότι είχες απόλυτο δίκιο, θεωρεί ότι είναι λάθος η πρόθεσή σου για ανταπάντηση και θα σε αποτρέψει από το να μπεις σε ένα τοξικό σκηνικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχουν κάποια κενά στη σχέση σου, Σκορπιέ, που πρέπει να καλυφθούν. Μπορείτε να πάτε μια εκδρομή με το σύντροφό σου, για να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε έχει προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα δε σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις. Απόφυγε τις περιττές δαπάνες και, ειδικότερα, τις άσκοπες αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Ερμής από το ζώδιό σου, Τοξότη, σ’ ευνοεί και σου λύνει πάρα πολλές υποθέσεις, που σε απασχολούν. Μηδενίζονται εμπόδια που υπάρχουν σε πολλούς τομείς της καθημερινότητάς σου. Δεν έχεις την παραμικρή διάθεση ν’ αφήσεις να σε καθυστερήσουν οι αναποδιές, οπότε αναλαμβάνεις άμεση δράση, για να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε κλείνει το δρόμο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άκου και το ταίρι σου, Τοξότη μου. Μπορεί να έχει να σου πει σημαντικά για τη σχέση σας πράγματα, που με τις άλλες δραστηριότητές σου να μην έχεις καταλάβει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όλες σου τις κινήσεις. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων, φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Οφείλεις, πριν κάνεις οποιαδήποτε οικονομική κίνηση, να σκεφτείς πολύ, διαφορετικά μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις, οι οποίες στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα, Αιγόκερε, η διάθεσή σου θα είναι αρκετά ανεβασμένη και θα θέλεις να περάσεις τη μέρα με άτομα του φιλικού ή οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Θέλεις να μιλήσεις για προβληματικά ζητήματα που το τελευταίο διάστημα σε απασχολούν και η συμβουλή μου είναι να το κάνεις. Αυτά που θ’ ακούσεις από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα και να ηρεμήσεις ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχει μια στασιμότητα στα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, που σ’ εκνευρίζει και σε βάζει σε πάρα πολλές σκέψεις. Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις πρώτα εσύ μέσα σου τι θέλεις και μετά να μιλήσεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία σου. Στα οικονομικά, πρέπει να είσαι προσεκτικός, επειδή έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Υδροχόε, θα έχει σκοπό να μην αδικήσεις ακόμη κι αυτούς που παλιότερα σε πλήγωσαν, αλλά αντιθέτως να βοηθάς, φτάνοντας να δίνεις και την ψυχή σου. Θα διαπιστώσεις ότι η σημερινή συμπεριφορά σου θα γεμίσει εσένα με μία απίστευτη αγαλλίαση και τους άλλους με τύψεις για το πως σου είχαν φερθεί. Ίσως συγγενικά σου άτομα να έχουν αντίθετη άποψη γι’ αυτή τη στάση σου, αλλά δεν έχεις σκοπό να ασπαστείς τις θέσεις τους, όσο κι αν προσπαθήσουν να σου αλλάξουν γνώμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχει κάτι που δεν κάνεις τόσο καλά, Υδροχόε μου, και θα προκύψουν μερικά παράπονα από το σύντροφό σου. Μην εκνευρίζεσαι και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στη σχέση σου. Μην απορροφάσαι από άλλες δραστηριότητες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, Υδροχόε μου, πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες προβληματικές καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Μπορεί να έχεις εξωγενείς καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μη δίνεις κι εσύ αναβολές σε προτεραιότητες που πιέζουν αυτή την στιγμή. Έχεις κάνει πολλά οικονομικά ανοίγματα που πρέπει σιγά – σιγά ν’ αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις για το μέλλον εκκρεμότητες που έχεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα, Ιχθύ, θα ετοιμάσεις έναν πλήρη προγραμματισμό για το επόμενο διάστημα, εστιάζοντας στις υποθέσεις που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Προσπάθησε να περάσεις τη μέρα με αγαπημένα σου άτομα και μην επιβαρύνεις το μυαλό σου με σκέψεις που θα φέρουν έντονους προβληματισμούς. Οι βάσεις σου είναι πραγματικά ισχυρές και οι εξελίξεις θα χαράξουν έναν πάρα πολύ καλό δρόμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα έχεις σήμερα έντονο το αίσθημα της απομόνωσης, Ιχθύ μου. Καλό είναι να μιλήσεις στο σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ. Καλό είναι, αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς πρώτα άτομα δικά σου, επειδή θα σε βοηθήσουν καθοριστικά. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις, είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook