Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 12 Μαϊου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-κυριακή-12-μα-858833

Η Σελήνη σήμερα στο Λιοντάρι και μας υπόσχεται μία Κυριακή γεμάτη καλοπέραση, δημιουργικότητα, έρωτα, ρομαντισμό και φλογερό πάθος, ιδίως για τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, η ημέρα σήμερα, θα σου προσφέρει σίγουρα αρκετές ευχάριστες στιγμές! Αισθάνεσαι υπέροχα με το να είσαι ο εαυτός σου και την ίδια στιγμή, προσπαθείς να τον προβάλλεις με κάθε τρόπο! Δεν θα υπάρξει κανένα εμπόδιο, στην προσπάθεια σου να πετύχεις προσωπικούς στόχους σήμερα! Θα καταφέρεις να εκφράσεις εποικοδομητικά, τη δημιουργικότητα και την ατομικότητα σου, να ξεκινήσεις νέα σχέδια και ξεκινήματα και να κερδίσεις αναγνώριση και θαυμασμό!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές, νέες γνωριμίες και έτσι ανακτάς την αυτοπεποίθηση σου! Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και ο σύντροφος σου, θα έχετε την ευκαιρία σήμερα, να ξεφύγετε από την ρουτίνα, να ανανεωθείτε, να περάσετε όμορφα μαζί, να βγείτε, να διασκεδάσετε, να απολαύσετε πάθος και ρομαντισμό!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε καριέρα, αλλά και στον οικονομικό τομέα, λόγω της αυξημένης σου τύχης, θα έχεις την επιτυχία που θες, αρκεί να μην παρασυρθείς σε επιπολαιότητες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε σήμερα, θα παρατηρήσεις πως δεν είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και πιθανόν μάλιστα, να νιώσεις την ανάγκη να ηρεμήσεις και να μην βγεις εκτός σπιτιού, αφού σε ευχαριστεί ιδιαίτερα να μείνεις μόνος και να έρχεσαι σε επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους και την οικογένεια σου! Επίσης, ίσως να διαπιστώσεις πως γίνεσαι λίγο πιο δεκτικός και ίσως παθητικός, σε κάποιες εξελίξεις και καταστάσεις που έρχονται τώρα!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα θα σου δώσει σιγουριά και συναισθηματική ηρεμία! Πλέον νιώθεις την απόλυτη αφοσίωση του συντρόφου σου, προς εσένα, αφού μέσα από πράξεις του, αποδεικνύει την αγάπη του! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν σε μία ερωτική ιστορία που ανήκει στο παρελθόν και σήμερα είναι η ημέρα που θα σου δώσει ευκαιρία για επανασύνδεση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καριέρα αποδεικνύεται η καλύτερη διέξοδος και η επιτυχία είναι σίγουρη! Οι οικονομικές σου εξελίξεις σήμερα, αφορούν αποκλειστικά το σπίτι και την οικογένεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, καταφέρνεις με επιτυχία σήμερα και εκφράζεις με τον καλύτερο τρόπο τις σκέψεις και τις ιδέες σου στους άλλους και θα το κάνεις με πολλούς και διάφορους τρόπους! Θα λάβεις πολλά περισσότερα τηλεφωνήματα και μηνύματα απ’ ό,τι συνήθως και πιθανόν να αυξηθούν τώρα και οι μετακινήσεις σου, όπως και οι κοινωνικές σου συναναστροφές και γνωριμίες!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα αναμένεται να σου προσφέρει κατακτήσεις, φλερτ και νέες γνωριμίες! Είσαι ακόμα περισσότερο ομιλητικός, προσιτός και φιλικός, γεγονός που ανεβάζει τις ερωτικές σου επιτυχίες! Αν είσαι δεσμευμένος, θα δεχθείς κάποια απρόσμενα καλά νέα ή προτάσεις, από τον σύντροφο σου, ενώ θα καταφέρετε μέσα από συζήτηση, να βρείτε λύσεις σε προβλήματα της σχέσης σας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ίσως έρθουν κάποια προβλήματα τώρα στον εργασιακό τομέα, κυρίως γιατί δεν είσαι σωστά οργανωμένος! Οι οικονομικές εξελίξεις σου σε ικανοποιούν, αφού έρχονται ξαφνικά οφέλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τα υπάρχοντα σου, τα κεκτημένα σου, αλλά και με τις αξίες σου. Γεγονότα, καταστάσεις και συγκυρίες τώρα, θα καταφέρουν να σε ηρεμήσουν και να σε καθησυχάσουν! Με τον τρόπο αυτό, καταφέρνεις να ανακτήσεις αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Προσοχή ωστόσο πρέπει να δείξεις σε διαπροσωπικές επαφές, αφού είσαι λίγο παραπάνω πιεστικός και πεισματάρης, απ’ό,τι συνήθως!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην κωλυσιεργείς λόγω επιφυλακτικότητας σε μία νέα γνωριμία που έρχεται τώρα! Αυτή η συμπεριφορά, μπορεί να σε κάνει να χάσεις την μεγάλη αυτή ευκαιρία για κάτι νέο και σταθερό στην ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, μείωσε την κτητική στάση απέναντι στον σύντροφο και μην τον καταπιέζεις με ζήλια και απαιτήσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα φρόντισε να αυξήσεις τους ρυθμούς σου εργασιακά, αν θες θετικές εξελίξεις! Όσον αφορά τα οικονομικά σου, βρίσκεις τρόπους για να βγάλεις περισσότερα χρήματα!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, μείνε απλά ο εαυτός σου! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές θα αυξηθούν αισθητά, όμως πιθανόν να είσαι περισσότερο υποκειμενικός και εγωκεντρικός στις συζητήσεις σου με τους άλλους, αφού προτεραιότητα σου είναι να εκφράσεις τον εαυτό σου στον κόσμο και αυτό θα γίνει αντιληπτό από τους γύρω σου, με διάφορους τρόπους, είτε θετικούς, είτε αρνητικούς!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, τραβάς όλα τα βλέμματα και την προσοχή επάνω σου! Οι θαυμαστές σου και οι κατακτήσεις σου είναι περισσότερες τώρα και είναι σίγουρα πως ερωτικά, είναι απίθανο να παραμείνεις στο περιθώριο! Αν είσαι δεσμευμένος, αισθάνεσαι υπέροχα και μπορεί σήμερα ο σύντροφος σου, να σου ζητήσει να διασκεδάσετε παρέα, κάνοντας μία ψυχαγωγική έξοδο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και πώς να φερθείς, ώστε να πετύχεις επαγγελματικά! Οικονομικά, μάλλον ξοδεύεις υπερβολικά, επειδή απλά θες να κάνεις καλή εντύπωση στους γύρω σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να δοκιμάσεις πράγματα που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι θα τολμούσες να κάνεις! Λες όχι σε φοβίες, άγχος ή δισταγμούς που είχες μέχρι τώρα! Ένα πρόσωπο που υποσυνείδητα ή και συνειδητά, ασκεί πολύ έντονη επιρροή επάνω σου, πιθανόν τώρα, να σε πλησιάσει
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να νιώσεις ότι σου είναι δύσκολο να εκφράσεις με λόγια τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου, κυρίως γιατί τελευταία είσαι μπερδεμένος και ανασφαλείς όσον αφορά την σχέση σου και τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα αποκαλύπτεται ένας κρυφός θαυμαστής σου και έτσι αρχίζεις και εσύ να τον βλέπεις διαφορετικά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος με τις εξελίξεις στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα! Έχεις σίγουρα επίγνωση των δυνάμεων σου, γεγονός που θα φέρει μόνο θετικά αποτελέσματα, αφού θα το εκμεταλλευτείς!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου πολύ οι φίλοι σου και οι κοινωνικές ομάδες που ανήκεις. Υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις ένα νέο φίλο ή απλά μία νέα γνωριμία, που αργότερα θα μεταμορφωθεί σε μία δυνατή φιλία! Γενικά, ο φιλικός περίγυρος, κατά κάποιον τρόπο θα παίξει ίσως τον πιο σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα σου, αφού μία συμβουλή ή μία έμπρακτη βοήθεια θα σε κάνει να αγγίξεις την επιτυχία!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει σήμερα μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσεις μία ερωτική σχέση, με ένα άτομο που μέχρι τώρα θεωρούσες απλά φίλο! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές με τον σύντροφο σου, αφού οι ερωτικές επαφές σας έχουν ένα βαθύτερο συναισθηματικό υπόβαθρο απ’ ό,τι συνήθως και το κέφι σας έχει αυξηθεί!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τώρα είναι η κατάλληλη ημέρα για να δουλέψεις σκληρά, ώστε να πραγματοποιήσεις πολλές από τις οικονομικές ελπίδες και τις επαγγελματικές σου επιθυμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε θέματα κοινωνικής υπόστασης και εικόνας, αλλά και στις μεγάλες φιλοδοξίες σου! Καταφέρνεις, οι πράξεις σου να προκαλέσουν την θετική προσοχή, τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων και έτσι να ενισχύσεις την καλή σου φήμη! Ιδανική ημέρα να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με κάποια δραστηριότητα, που αργότερα θα σου φέρει πιθανόν δημόσια αναγνώριση!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένα γεγονός που θα συμβεί μέσα στην δουλειά, θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον προς ένα συνάδελφο ή συνεργάτη ! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις επιτέλους σήμερα την αναγνώριση του συντρόφου σου, για τις προσπάθειες που έκανες παλαιοτέρα και έδειξε το πόσο πολύ αγωνίζεσαι για την σχέση ή τον γάμο σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όλες οι συγκυρίες και τα γεγονότα, σε οδηγούν στην επαγγελματική επιτυχία σήμερα! Οικονομικά θα υπάρξει εύνοια, ιδίως αν έχεις προσπαθήσει πολύ στο παρελθόν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, μία άκρως τυχερή ημέρα είναι εδώ για σένα! Με ποικίλους τρόπους, θα απολαύσεις την περιπέτεια και την καλοπέραση στη ζωή σου! Αυτή είναι μία σπουδαία στιγμή, για να προγραμματίσεις, να αποφασίσεις ή και να ξεκινήσεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή! Ό,τι κι αν κάνεις πάντως, θα διασκεδάσεις και θα ανακτήσεις την αισιοδοξία και το κέφι σου! Επαφές με άτομα που βρίσκονται σε απόσταση ή έχεις καιρό να δεις, ευνοούνται!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία τώρα, που πραγματικά θα σε συναρπάσει, είτε μέσα από το διαδίκτυο ή κατά την διάρκεια μίας μετακίνησης σου! Αν είσαι δεσμευμένος, οργάνωσε σήμερα κιόλας, μια ολιγοήμερη απόδραση με τον σύντροφο σου, αν πραγματικά θες ανανέωση στην σχέση σας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, έχεις νέες έξυπνες ιδέες και κάνεις αποτελεσματική έρευνα, με αποτέλεσμα να διεκπεραιώσεις σημαντικά θέματα, με επιτυχία! Οικονομικά, είναι η ιδανική ημέρα για συμφωνίες και υπογραφές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα χρησιμοποίησε με κάθε ευκαιρία, την αυξημένη σου διορατικότητα, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση ή επαφή! Η σημερινή ημέρα είναι για σένα, μια ημέρα αλλαγών και μίας προσωπικής μεταμόρφωσης! Ώρα να λήξεις δραστηριότητες, καταστάσεις και σχέσεις που σε ενοχλούν και είναι τοξικές στην ζωή σου και να ξεκινήσεις από την αρχή, ανακαλύπτοντας κάτι νέο και συναρπαστικό!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έχεις μία νέα γοητευτική κατάκτηση και αλλάζει η ζωή σου, όπως και η διάθεση σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να κάνουν εμφάνιση κάποια προβλήματα, λόγω της τάσης σου για ζήλια και καταπίεση! Προτίμησε σήμερα να δείξεις το… ταλέντο σου στην κρεβατοκάμαρα και όχι στους καυγάδες!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα ασχοληθείς με δάνεια ή δανεικά, όσον αφορά τον οικονομικό τομέα! Είναι πιθανό να κουραστείς αρκετά στον τομέα της εργασίας σήμερα, αλλά θα σου βγει σε καλό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Υδροχόε, οι ιδέες, οι πράξεις, η συμπεριφορά και οι διαθέσεις των γύρων σου, απέναντι σου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές και νιώθεις ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής! Αλλά και εσύ επίσης, κερδίζεις την συμπάθεια και την αγάπη τους, λόγω της προθυμίας σου να δίνεις όλο και περισσότερα, για να τους ευχαριστήσεις και να τους βοηθήσεις, λόγω της φιλικότητας σου και της άψογης συνεργασίας σου! Με αυτή την διάθεση συνεργασίας λοιπόν, καταφέρνεις πολλούς από τους στόχους σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις μια τεράστια ευκαιρία σήμερα, για να διορθώσεις ή απλά να βελτιώσεις την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις και οι γνωριμίες σου σήμερα, θα είναι πολλές και κυρίως αξιόλογες! Ωστόσο θα απορρίψεις το επιφανειακό φλερτ και θα επιλέξεις το άτομο που σου δίνει ασφάλεια και σιγουριά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, οι συναδελφικές σου σχέσεις βελτιώνονται όλο και περισσότερο! Οικονομικά, ξοδεύεις περισσότερα για τους άλλους, παρά για σένα τον ίδιο!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή ημέρα είναι γεμάτη δουλειές, τρεξίματα, καθήκοντα, υποχρεώσεις και ευθύνες, που απαιτούν την άμεση κινητοποίηση σου, προκειμένου να διευθετηθούν! Οφείλεις να φροντίζεις σχολαστικά όλες τις λεπτομέρειες, για να μπορέσεις να ξεμπερδέψεις σίγουρα και να βρεις και λίγο ελεύθερο χρόνο, να ξεκουραστείς! Προσοχή μόνο στις διατροφικές υπερβολές τώρα, που μπορεί να σου προσθέσουν… θερμίδες περιττές!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα είναι μία αρκετά σημαντική ημέρα για τα ερωτικά σου θέματα, αφού καταφέρνεις να τελειώσεις μια και καλή με υποθέσεις που είχες αφήσει σε εκκρεμότητα και δεν είχες ασχοληθεί μαζί τους τελευταία! Αν είσαι δεσμευμένος, θα αισθανθείς αρκετή ικανοποίηση, προσφέροντας στον σύντροφο σου! Περιποιήσου τον και δώσε του χαρά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική ημέρα για να νιώσεις επαγγελματική ικανοποίηση και επιτυχία! Οικονομικά, τακτοποιείς και κλείνεις εκκρεμότητες!

oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook