Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 5 Αυγούστου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-δευτέρα-5-αυ-711522

Ήρεμη και γλυκιά η σημερινή μέρα με την Σελήνη να βρίσκεται στον Ζυγό! Ηρεμήστε τώρα, γιατί έρχονται συναρπαστικές και ιδιαίτεραχαρμόσυνες εξελίξεις στον Έρωτα, στην συνέχεια!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Κριέ, θα αισθάνεσαι ότι όλα είναι με το μέρος σου. Θα υπερεκτιμάς τον εαυτό σου και θα νιώθεις υπερβολική αισιοδοξία. Πρόσεξε όμως τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνεις και τις υποσχέσεις που δίνεις, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος αργότερα να νιώσεις ότι πνίγεσαι από τις πολλές υποχρεώσεις. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη κι οι κοινωνικές σου επαφές επιτυχείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σας, Κριοί, μερικοί από εσάς θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα κι άλλοι να σταματήσετε σχέσεις, που σας κουράζουν και δε σας προσφέρουν κάτι. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, χρήσιμο είναι να σκεφτείτε πολύ καλά τι θέλετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Κριέ, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς και να περάσεις ευχάριστα. Πρέπει να κάνεις προγραμματισμό για τα οικονομικά σου, ώστε ν’ ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Ταύρε, είναι μια καλή μέρα για να κάνεις όλα αυτά που έχεις προγραμματίσει. Η θέληση κι οι εσωτερικές σου παρορμήσεις συνεργάζονται αρμονικά, ώστε η επιτυχία να έρθει πολύ γρήγορα. Το σύμπαν είναι με το μέρος σου. Ξεκίνα, λοιπόν, τις κατάλληλες κινήσεις και θα δεις ότι έχεις την επιτυχία κοντά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα, Ταύρε, τις αντιθέσεις και τους καβγάδες με το ταίρι σου. Με χαμηλούς τόνους, προσπάθησε μέσα από τη συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, έχουν έρθει στο σημείο που θέλεις. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις σταδιακά θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η διάθεση σου, Δίδυμε, σήμερα θα είναι καλή. Φρόντισε πρώτα να λύσεις κάποια ζητήματα του παρελθόντος και αμέσως μετά να ξεκουραστείς, αφού θα νιώθεις λίγη αδυναμία. Μήπως ήρθε η ώρα ν’ αρχίσεις να εξωτερικεύεσαι και να πεις σε αγαπημένα άτομα πως νιώθεις; Η ιδανικότερη λύση για απόψε θα ήταν να περάσεις τη βραδιά σου χαλαρά με λίγα, φιλικά πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Δίδυμε, θα δώσεις και θα πάρεις μέσα στη σχέση σου. Είναι ευκαιρία να μιλήσεις στο σύντροφό σου, αφού αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Δίδυμε, ελέγχεις τα πάντα και πας καλά. Σήμερα, μπορείς να το ρίξεις λίγο έξω και να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου όμως δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να βγεις από το αδιέξοδο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Καρκίνε, θα κινηθείς με μεθοδικότητα, επιλέγοντας πολύ έξυπνες κινήσεις, για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Ιδιαίτερη προσοχή όμως χρειάζεται σε συζητήσεις που θα κάνεις, για να μην έρθεις σε αντιπαραθέσεις με δικά σου άτομα. Αν κρατήσεις χαμηλούς τόνους, θα βρεις αρκετά ικανοποιητικές λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην κάνεις σήμερα με το σύντροφό σου, Καρκίνε, συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δε θα βγάλεις κάτι. Μπορείς να πας μαζί του μια εκδρομή, κάτι που θέλετε πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, Καρκίνε, άφησε λίγο στην άκρη τα θέματα της δουλειάς, αφού εκεί τα καταφέρνεις πολύ καλά. Θα έχεις έντονα στο μυαλό σου οικονομικές υποχρεώσεις, που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει πάντως μια περίοδος, που αρκετές καταστάσεις θα ισορροπήσουν.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα, Λέων, μπορείς να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο σε ό,τι αντιμετωπίσεις. Να ξέρεις, ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που θα είναι πολύ θετική και θα κάνεις πολλά εποικοδομητικά πράγματα. Για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, μπορείς να μιλήσεις με δικούς σου ανθρώπους, αλλά πρόσεξε πολύ τι θα πεις και πως, αφού παραμονεύουν παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, Λέων, σήμερα θα είναι αρκετά καλά. Πρέπει, λοιπόν, να διώξεις τις ανασφάλειες και κάποιες αμφιβολίες που έχεις για το σύντροφό σου. Με την αγάπη σου μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Λέων, οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις σου. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται, αλλά δε χρειάζεται ν’ απογοητεύεσαι. Να ξέρεις, ότι για σένα ξεκινάει μια περίοδος, που τα έσοδά σου θ’ αυξηθούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Μέρα κοινωνικότητας και επικοινωνίας η σημερινή, Παρθένε, με αρκετές ευκαιρίες για να διορθωθούν πολλά από τα λάθη του παρελθόντος. Επείγει, λοιπόν, να ξεκαθαρίσεις άμεσα θέματα που μέχρι τώρα σε απασχολούν. Οι δυνατότητες που έχεις, είναι πάρα πολλές και θα βρεις συμμάχους τους πλανήτες. Το βράδυ, φρόντισε να δεις φιλικά σου άτομα, να διασκεδάσεις και να ξεδώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου, Παρθένε, και σ’ ευνοεί, ώστε η σχέση σου να πάρει άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Ξεκινάει ένα διάστημα, κατά το οποίο πολλά θέματα που σε προβληματίζουν, θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή πλανητική περίοδο για να κάνεις μια νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στο χώρο της εργασίας σου, Παρθένε. Σήμερα που είναι Κυριακή, μπορείς να ξεχάσεις αυτά τα θέματα και να περάσεις καλά. Αρχίζουν σιγά – σιγά να έχουν κάποια ισορροπία τα οικονομικά σου, αν κι εσύ δεν το διακρίνεις λόγω των πολλών εξόδων, που σε κάθε περίπτωση οφείλεις να αποφεύγεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φρόντισε να ρίξεις λίγο τους τόνους σου, Ζυγέ μου, και μην αναλώνεσαι τόσο πολύ στα καθημερινά θέματα. Βρες τρόπους να χαλαρώσεις. Έχεις ανάγκη από ξεκούραση, για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και χρειάζεσαι δυνάμεις, ώστε να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Απόψε, επιδίωξε τη συντροφιά θετικών ανθρώπων, που δε σου δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Ζυγέ, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μη διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σ’ ευχαριστεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα που πέρασες στη δουλειά σου, Ζυγέ, ήταν πολύ πιεστική. Φρόντισε σήμερα να ηρεμήσεις, για να αντιμετωπίσεις το επταήμερο που έρχεται. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Φρόντισε, λοιπόν, να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Σκορπιέ μου, μπορεί να είναι μέρα απομόνωσης, ησυχίας, περίσκεψης και ξεκούρασης. Ίσως έχεις καταβληθεί από το τρέξιμο των τελευταίων ημερών, στην προσπάθεια να προλάβεις τα θέματά σου. Αισθάνεσαι κάπως άβολα εξαιτίας κάποιων δυσάρεστων καταστάσεων που διαδραματίζονται γύρω σου, ενώ στερείσαι το δικαίωμα να επέμβεις για να τις σταματήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για να αποφύγεις σήμερα λογομαχίες με το σύντροφό σου, Σκορπιέ μου, δώσε του με υπομονή να κατανοήσει μερικά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, η δυναμικότητά σου είναι μεγάλη και κανένας δε μπορεί να σου αντισταθεί. Σήμερα που είναι Κυριακή, έχεις την ευκαιρία να περάσεις χαλαρά, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις, σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις όμως, ότι είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φρόντισε σήμερα, Τοξότη, να κάνεις αυτό που σ’ ευχαριστεί και να μην καταπιέζεσαι ψυχικά. Είσαι από τα ζώδια που είναι από τη φύση τους πολύ υπεύθυνα. Ό,τι αναλαμβάνεις, θέλεις να το φέρνεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε σήμερα λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχική σου ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να εμπιστευτείς το σύντροφό σου, Τοξότη, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μη βγάζεις σήμερα βιαστικά συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα που πέρασε, Τοξότη, είχε πολύ φόρτο εργασίας κι ένταση. Φρόντισε, λοιπόν, να περάσεις καλά σήμερα και να ξεφύγεις λίγο από το άγχος της καθημερινότητας. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε περισσότερο, διότι θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα. Αν κάνεις σωστή διαχείριση, θ’ αρχίσουν να ισορροπούν με σταθερό ρυθμό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα, Αιγόκερε, τα πράγματα θα είναι αρκετά χαλαρά, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Χαλάρωσε, λοιπόν, κι ανασυντάξου. Μπορείς να προγραμματιστείς για το μέλλον και ν’ αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις βάλει στο νου σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος και θα δεις πολλές καταστάσεις με θετικό μάτι. Φρόντισε πάντως λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, αφού τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, Αιγόκερε, αλλά πρέπει να δώσεις να το καταλάβει κι ο σύντροφός σου. Απόφυγε σήμερα να προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα, που υπήρχαν στο παρελθόν. Καλό είναι να τα ξεχάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλά αυτά άφησέ τα για αύριο. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι επιτρέπεται να κάνεις σπατάλες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Οι δυνατότητες που υπάρχουν μέσα σου, Υδροχόε, είναι πάρα πολλές. Επιπλέον, μπορείς να επωφεληθείς κι από ιδέες, γνώσεις κι εμπειρίες αυτών που βρίσκονται κοντά σου. Μην επαφίεσαι στις ευκολίες σου, αλλά ψάξε τα πράγματα σε βάθος. Συζήτησε με δικά σου άτομα για ό,τι μπορεί να σε απασχολεί και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεις τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα, Υδροχόε, σήμερα θα είναι μεγάλος, ενώ με το ταίρι σου θα κάνεις συζητήσεις, που θα θέσουν γερές βάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα θέματα της δουλειάς σου, Υδροχόε, πηγαίνουν καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να κάνεις άλλες δραστηριότητες, που θα σου δώσουν περισσότερη χαρά. Στα οικονομικά σου, θα καταφέρεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Δες με σοβαρότητα μερικές καταστάσεις, για να πας ακόμη πιο καλά στο μέλλον.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα, Ιχθύ, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις αρκετές αλλαγές. Φρόντισε να μην κινείσαι μόνο συναισθηματικά και δες ρεαλιστικά μερικές καταστάσεις, για να τα πας καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις, που θα πρέπει να τακτοποιήσεις, ώστε να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις κάποια ουσιαστικά βήματα για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα έχεις σήμερα έντονο το συναίσθημα της απομόνωσης, Ιχθύ μου. Καλό είναι να μιλήσεις στο σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καλό είναι, Ιχθύ, σήμερα να αποφύγεις συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για επαγγελματικές αλλαγές. Πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα, για ν’ αντιμετωπίσεις οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος. Απόφυγε σήμερα να κάνεις αγορές, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

 

πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook