Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 4 Νοεμβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-δευτέρα-4-νο-892943

Καλή Εβδομάδα και η Σελήνη είναι στον Υδροχόο! Φιλικότητα, όραμα και αλληλεγγύη χαρακτηρίζουν την ημέρα μας! Οι πιο ευνοημένοι είναι φυσικά τα Ζώδια του Αέρα, αλλά και της Φωτιάς!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα κάποια γεγονότα που θα συμβούν πιθανόν να ταράξουν την ψυχική σου ηρεμία. Είσαι όμως από τα ζώδια που έχουν πολύ μεγάλο δυναμισμό και μπορείς να ανταπεξέρχεσαι με τον καλύτερο τρόπο. Μην ξεφύγεις με τίποτα από το πρόγραμμα που έχεις βάλει για να μπορέσεις να τελειώνεις όσο πιο γρήγορα μπορείς με όλα αυτά τα θέματα που σε αγχώνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου αρκεί να διώξεις κάποιες εμμονές που μπορεί να έχετε για το ταίρι σου. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του και με χαμηλούς τόνους να πεις όλα αυτά που μπορεί να μην σου αρέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετό φόρτος εργασίας αλλά και αρκετή ένταση. Απόφυγε συζητήσεις που αφορούν το μέλλον στην εργασία. Στα οικονομικά αρχίζεις και ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στο ζώδιο σου, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της αγαπημένε Ταύρε. Μην σταματήσεις τις προσπάθειες που κάνεις μέχρι τώρα γιατί είσαι κοντά στους στόχους σου. Οι δυσκολίες του παρελθόντος έχουν πλέον περάσει και από εδώ και πέρα μπορείς να κάνεις καινούργια σχέδια για να απολαμβάνεις τις επιτυχίες σου που θα έρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν και θα πηγαίνουν καλύτερα αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου. Φρόντισε να μιλήσεις μαζί του για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να αλλάξεις τα κακώς κείμενα που αφορούν την εργασία σου. Απόφυγε να σπαταλήσεις χρήματα άσκοπα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές. Καλό θα είναι να τακτοποιήσεις ζητήματα νόμου που μπορεί να προκύψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Θέλεις να τελειώνεις με πολλά θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα νιώσεις μια απογοήτευση για κάποια θέματα που δεν έχεις τελειώσει ακόμη. Μην εκνευριστείς γιατί ο προγραμματισμός σου είναι πολύ καλός. Βρίσκεσαι ήδη στην περίοδο που μπορούν να υλοποιηθούν τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ότι και να κάνεις στον χώρο της εργασίας σου, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα αλλά και σοβαρότητα. Θα προκύψουν θέματα ακίνητης περιουσίας. Γραφειοκρατικά θέματα ή συμβολαίων ευνοούνται την σημερινή ημέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Έχεις πολλές εκκρεμότητες, τις οποίες πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις ψυχικά. Μην εκνευριστείς για πράγματα που έχουν μηδαμινή σημασία. Κάνε κανονικά το πρόγραμμα σου σήμερα χωρίς κανένας και τίποτε να σε αποσπάσει από αυτά που θέλεις να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου γιατί η απομόνωση που έχεις στον εαυτό σου θα σε βάλει σε συζητήσεις και θα ακούσεις παράπονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν. Μην πάρεις κανένα ρίσκο επάνω σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου. Μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί (η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Ταύρο) και θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά σήμερα. Η κρίση και η διαίσθησή σου δεν σε έχουν προδώσει ποτέ. Ακολούθησέ τις, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη και θα δεχτείς προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τώρα ήρθε ο καιρός που μπορείς να κάτσεις με το ταίρι σου και να μιλήσετε για την σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα θέματα που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να είσαι προετοιμασμένος για να αποφύγεις τις παγίδες. Μην ανακοινώσεις σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Από σήμερα, ξεκινάει για εσένα αγαπημένε Παρθένε μια καινούργια περίοδος που θα μπορέσεις να αναθεωρήσεις πολλά θέματα που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Οι δημόσιες σχέσεις που έχεις κάνει ήδη θα σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου και θα μπορέσεις να έχεις μεγάλη επιτυχία με ότι καταπιαστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Μπορείς να εκφράσεις τα αισθήματα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεξε στον χώρο της εργασίας για να αποφύγεις αντιθέσεις σε σχέση με τους συνεργάτες. Σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να τα αφήσεις για αργότερα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα. Η ημέρα δεν ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Με τον Άρη που είναι στο ζώδιο σου η αυτοπεποίθησή σου είναι ανεβασμένη, και θα γίνουν κάποια γεγονότα σήμερα που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Είναι η κατάλληλη στιγμή που θα ανέβει το ηθικό σου και θα μπορέσεις να κάνεις τα καινούργια σχέδια που θέλεις να κάνεις για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές, αρκεί και εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στον σύντροφο σου, για να μπορέσει να κινηθεί άνετα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, έφτασε ο καιρός η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου θα σε ευνοήσει να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι. Μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή, αν δεν εξετάσεις πρώτα τα πράγματα εις βάθος. Απόφυγε να παρασυρθείς από συνεργάτες. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα. Οι πρωινές ώρες είναι κατάλληλες για να διευθετήσεις οικονομικά θέματα ή γραφειοκρατικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Με την Πανσέληνο που γίνεται σήμερα στον Ταύρο σε ευνοεί και θα σε διακρίνει μεγάλη οργανωτικότητα και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα που σε άγχωναν μέχρι τώρα. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές, ενώ χάρη στην καλή σου διάθεση, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις όλα αυτά τα θέματα που ήταν στάσιμα μέχρι τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά και ενδέχεται οι ελεύθεροι να κάνετε και νέες γνωριμίες. Μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για θέματα που σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μεταδοτικότητα που έχεις αλλά και η υπομονή σου, την σημερινή ημέρα θα λύσουν σημαντικά θέματα στον χώρο της εργασίας σου. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να χαλάσουν υποδομές που έχεις χτίσει με πολύ κόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Έχεις μεγάλη υπευθυνότητα και θέλεις ότι αρχίζεις να το τελειώνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και δέχεσαι αρκετή πίεση για να μπορέσεις να βάλεις πολλά πράγματα στην σειρά τους. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα στην ζωή σου και σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες και κάνεις σε σχέση με τον σύντροφό σου. Μην τραβάς το σχοινί και προσπάθησε να είσαι συνεπής στην ερωτική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και είναι από το παρελθόν. Καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά αρκεί να βάλεις , τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις την σχετική οικονομία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο Άρης που είναι στον Ζυγό σε κάνει πολλές φορές ανυπόμονο. Θέλεις να κάνεις πολλά και θέλεις να καταπιαστείς με όλα. Ισχυρό θα είναι μέσα σου το αίσθημα της ανεξαρτησίας, αλλά και της πρωτοτυπίας για να μπορέσεις να ξεχωρίσεις από τους άλλους. Θα κάνεις σημαντικές ανακατατάξεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, για να καλυτερεύσεις τις συνθήκες της σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στον χώρο της εργασίας σου. Προσπάθησε να μην χαλάσεις κάτι από τον φόρτο και τον εκνευρισμό που θα έχεις. Βάλε προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σου, για να περάσεις την περίοδο χωρίς προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Με την Πανσέληνο που γίνεται σήμερα στον Ταύρο σε ευνοεί ώστε θα πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και θα λειτουργείς αποφασιστικά βάζοντας μπροστά σχέδια τα οποία έχεις καιρό στο μυαλό σου. Θα μπορέσεις με ένα πολύ καλό προγραμματισμό να λύσεις πολλές υποθέσεις που μέχρι τώρα σε αγχώνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από τον σύντροφό σου και θα θέλεις πολλές προβληματικές καταστάσεις να τις λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πάρει φόρα και τα έχεις σαρώσει όλα. Καλό θα ήταν να βάλεις ένα πρόγραμμα και μην τα πιάνεις όλα μαζί. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σας αντισταθεί. Μην πάρεις οικονομικά ρίσκα. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές. Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Οι καταστάσεις που σε περιβάλλουν δεν είναι εύκολες αγαπημένε Ιχθύ. Το πλανητικό σκηνικό (σε ευνοεί ο Ερμής από τον Σκορπιό) σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις. Έχεις πολλά σχέδια στο μυαλό σου και θέλεις να τα πετύχεις. Μίλησε σε δικά σου άτομα που θα σου δώσουν απλόχερα την βοήθεια τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για αλλαγές επαγγελματικές, καλό θα είναι να τις αποφύγεις. Πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα σε σχέση με προβλήματα του παρελθόντος. Απόφυγε να κάνεις αγορές γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook