Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 25 Οκτωβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-δευτέρα-25-οκ-1201539

Τι καλύτερο από μία Σελήνη στους Διδύμους! Απολαμβάνουμε επικοινωνία, κοινωνικότητα, εξόδους, εξυπνάδα και γνωριμίες είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας, ιδίως για Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Κριέ, είναι η ιδανική ημέρα για να ανοιχθείς στον κύκλο σου, να μιλήσεις και να πεις όλα αυτά που έως τώρα κρατούσες μέσα σου! Το μυαλό σου τρέχει, είσαι οξυδερκής και αξιοζήλευτα επικοινωνιακός και καταφέρνεις μέσα από επαφές, συνομιλίες και συναντήσεις, να πετύχεις σημαντικούς σκοπούς για εσένα! Μηνύματα, μετακινήσεις και τηλεφωνήματα, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Το μόνο που πρέπει να αποφύγεις, είναι τα κουτσομπολιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις σήμερα, ευχάριστο φλερτ και πολλές ερωτικές συνομιλίες, επικοινωνίες, ειδήσεις και συναντήσεις! Μία νέα γνωριμία είναι επίσης, μέσα στο πρόγραμμα! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική ημέρα να προγραμματίσετε μαζί με το ταίρι σου, μία ψυχαγωγική έξοδο, ένα ταξίδι ή μία εκδρομή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το μυαλό σου και η ευφυΐα σου, σε φέρνουν πιο κοντά στην επιτυχία! Οικονομικά, θα προκύψουν απρόσμενα έξοδα και ίσως αγχωθείς!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα έχεις σιγουριά, ηρεμία, άνεση και αρμονικές στιγμές! Ιδανική ημέρα, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με τα πράγματα που σου αρέσουν να κάνεις και σε ευχαριστούν πραγματικά! Κάποιες καταστάσεις, θα σε κάνουν να νιώσεις ξανά, βεβαιότητα και ασφάλεια, όσον αφορά τα κεκτημένα σου και τις αξίες σου! Απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα σου δώσει αρκετά έμμεσα σημάδια, πως έχει αμοιβαία αισθήματα για εσένα! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι σίγουρα η πιο κατάλληλη ημέρα για να πραγματοποιήσεις επιθυμίες και στόχους που έχουν να κάνουν με την σχέση σου! Επιπλέον, απολαμβάνετε μαζί αισθησιακές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, μην αφήνεις εκκρεμότητες για αύριο! Επίσης, θα έχεις απρόσμενη οικονομική εύνοια, σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θες να επιδιώξεις πιο ουσιαστική επικοινωνία με τον κοινωνικό περίγυρο σου! Ξέρεις τον τρόπο πλέον, πως να εκφράσεις αυτό που πραγματικά έχεις στο μυαλό σου! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα σε ικανοποιήσουν συναισθηματικά, αλλά και ψυχολογικά! Προσπάθησε μόνο να μην παρασυρθείς σε υπερβολές και νεύρα, γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπορείς να αναμένεις μόνο θετικές εξελίξεις για εσένα και το ταίρι σου! Προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός, να αποβάλλεις εγωισμό και θα δεις ότι θα πετύχεις τους σκοπούς σου! Αν είσαι ελεύθερος, αναμένεται μία ημέρα γεμάτη, φλερτ, συνομιλίες, γνωριμίες και συναντήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά χάνεις τον έλεγχο, λόγω της ανάγκης σου για ανεμελιά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα προσπάθησε να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στον εαυτό σου, στις πραγματικές επιθυμίες σου και στις πραγματικές ψυχικές ανάγκες σου! Η ημέρα η σημερινή, είναι σίγουρα ευνοϊκή, όσον αφορά ώριμες αποφάσεις και συναισθηματική ανασυγκρότηση, όπως και εκμετάλλευση της αυξημένης! Επιπλέον, τώρα είναι η ιδανική στιγμή, να συγχωρέσεις ή να ζητήσεις συγνώμη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό σήμερα να σε απασχολήσει ένας έρωτας ανεκπλήρωτος ή που ανήκει στο παρελθόν! Αν είσαι δεσμευμένος, να ξέρεις πως οι παρασκηνιακές ενέργειες και συνομιλίες στον ερωτικό τομέα, είναι απολαυστικές μεν, εγκυμονούν κινδύνους δε! Προσοχή στις αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, προσοχή στα λάθη λόγω αφηρημάδας! Πες ναι στις ευκαιρίες για οικονομική βελτίωση!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, πρέπει να αποκτήσεις ένα νέο όραμα, να υλοποιήσεις τις ιδέες σου και να εκπληρώσεις! Η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου, αλλά και οι φίλοι σου, θα σε βοηθήσουν αρκετά ! Ώρα για προσπάθεια βελτίωσης και αλλαγής της ζωής σου! Ακολούθησε τις συμβουλές ανθρώπων που συναναστρέφεσαι και εμπιστεύεσαι εδώ και χρόνια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα μπορείς να αναμένεις μία νέα γοητευτική γνωριμία ή έναν καινούργιο έρωτα, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να περιορίσεις την τάση σου, για υπερβολική ανεξαρτησία και προσωπική ελευθερία που πολύ πιθανόν να προκαλέσει το ξέσπασμα του συντρόφου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, λύνονται όλα τα προβλήματα ξαφνικά! Στον οικονομικό τομέα, κάνεις ανούσια έξοδα! Προσοχή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε σήμερα πρέπει να διατηρήσεις την ωριμότητα και την σοβαρότητα σου! Οι συγκυρίες και τα γεγονότα, θα σε αναγκάσουν να βάλεις σε δεύτερη μοίρα, ψυχαγωγικές και ανέμελες δραστηριότητες! Τώρα, πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, ώστε να διατηρήσεις την σωστή κοινωνική σου θέση και εικόνα! Μπορείς επίσης, αν αγωνιστείς, να υλοποιήσεις μεγαλεπήβολους στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ανεβάζεις τα ερωτικά στάνταρ σου και επικεντρώνεσαι μόνο σε μία αξιόλογη κατάκτηση σου! Αν είσαι δεσμευμένος, προσφέρεις ποιοτικό χρόνο το ταίρι σου, λύνεις προβλήματα και βάζεις γερές βάσεις στην σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, επικεντρώνεσαι κυρίως στην καριέρα, πετυχαίνοντας μεγάλους στόχους! Η πιθανότητα μίας αύξησης σήμερα, είναι πιθανή!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, απολαμβάνεις ψυχαγωγικές εξόδους, συναντήσεις, συναναστροφές, έχεις κέφι, ανεμελιά και αισιοδοξία! Οι προτάσεις για διασκέδαση και οι κοινωνικές προσεγγίσεις, θα είναι πολλές και καλό θα ήταν σήμερα, να πεις ναι σε μία πρόταση για ένα μελλοντικό ταξίδι ή μία βόλτα! Εύνοια σε αθλητικές δραστηριότητες, άτομα που μένουν μακριά, σπουδές και σεμινάρια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις την σχέση σου, είτε με ψυχαγωγικές εξόδους, είτε με ευχάριστες συζητήσεις! Η εκπλήρωση των στόχων σου, είναι πολύ κοντά και επιπλέον περνάτε υπέροχα μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις ραντεβού, γνωριμίες, φλερτ, μηνύματα και τηλεφωνήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπάθησε να μην φερθείς ανώριμα και επιπόλαια στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, γιατί θα έχεις απώλειες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, καλό θα ήταν, να μειώσεις λίγο τους ρυθμούς σου σήμερα! Βάλε σε δεύτερη μοίρα τις κοινωνικές σου δραστηριότητες, ώστε να ασχοληθείς με τις συναισθηματικές σου ανάγκες και επιθυμίες! Θα καταφέρεις να απαλλαχτείς από τοξικές διαπροσωπικές σχέσεις, εχθρούς, ανθρώπους που σε φθονούν και κυρίως, να βάλεις ένα τέλος ανακουφιστικό για εσένα και να ξαναρχίσεις από την αρχή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις παθιασμένες, καυτές, ερωτικές και απόλυτα αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου! Ωστόσο, πες όχι στην ζήλια! ! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι ιδανική για να γοητεύσεις, να σαγηνεύσεις και να κατακτήσεις, το άτομο που ποθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, έρχονται κάποιες σημαντικές! Οικονομικά το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε εκκρεμότητες ή χρέη!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα απολαμβάνεις μία ημέρα γεμάτη αρμονία, ηρεμία, πετυχημένες διαπροσωπικές σχέσεις, κοινωνικότητα και δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με τέχνες, ομορφιά και ψυχαγωγία! Καταφέρνεις με ευκολία, να διορθώσεις διαφορές ή παρεξηγήσεις με κάποια άτομα που συναναστρέφεσαι και είχατε προβλήματα παλαιότερα! Μην διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα και σίγουρα θα έχεις ανταπόκριση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος σήμερα επικεντρώνεσαι αποκλειστικά στον σύντροφο σου και την σχέση σας! Απολαμβάνεις συντροφικότητα, ρομαντισμό και τρυφερότητα μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, αποφεύγεις τα επιφανειακά φλερτ και ψάχνεις το άλλο σου μισό! Μπορείς εύκολα να το καταφέρεις τώρα, λόγω της γοητευτικής σου εμφάνισης, αλλά και την ακαταμάχητης προσωπικότητας σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συνεργάζεσαι με διαλλακτικότητα και καλή διάθεση, γεγονός που θα σου φέρει θετικές επαγγελματικές συνέπειες! Οικονομικά, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, ιδίως για αγορές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή μέρα, είναι κατάλληλη ημέρα, για να ασχοληθείς με την καλή κατάσταση του σώματος σου, της ψυχικής σου ευεξίας, να βελτιώσεις την ρουτίνα της καθημερινότητας σου και να αρπάξεις ευκαιρίες, ώστε να ξεκουραστείς, να προγραμματίσεις τις υποχρεώσεις σου, να ξεκινήσεις διατροφή ή γυμναστική, ακόμα και να κόψεις μία κακή σου συνήθεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για ένα άτομο, μέσα από τον χώρο εργασίας σου, μην διστάσεις να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία και να τον πλησιάσεις διακριτικά! Αν είσαι δεσμευμένος, πλησίασε το ταίρι σου, ακόμα κι αν είχατε κάποιες διαφωνίες πρόσφατα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, βελτιώνεσαι και έχεις επιτυχία! Αν κάνεις καλύτερη διαχείριση χρημάτων θα έχεις σίγουρα κέρδη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η σημερινή ημέρα, αγαπητέ Υδροχόε, σου προσφέρει μόνο εύνοια! Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου και εσύ πρέπει να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο! Κατακτάς επιθυμίες, στόχους και φιλοδοξίες, απολαμβάνοντας την διεκδίκηση τους! Αν αποφύγεις έπαρση και εγωισμό, θα απολαύσεις στιγμές που θα λαμβάνεις προσοχή, θαυμασμό και αναγνώριση από τον περίγυρο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις οι κατακτήσεις, θαυμαστές και ερωτικές επιλογές! Σίγουρα θα πάρεις την ερωτική προσοχή που επιθυμείς και δεν θα ξέρεις τι να πρωτοεπιλέξεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως σήμερα το άλλο σου μισό, σου κάνει ένα δωράκι ή μία έκπληξη που θα σου δώσει μεγάλη χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρα, θα πρέπει να δείξεις προσοχή, περιορίζοντας την τάση σου για έπαρση και προβολή! Οικονομικά, παρόλο που κάνεις ανούσια έξοδα, η τύχη είναι με το μέρος σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, βάζεις σε δεύτερη μοίρα σήμερα, φιλική, κοινωνική ζωή και χόμπι και βάζεις προτεραιότητα το σπίτι και την οικογένεια σου! Θα περάσεις αρκετό χρόνο με τα άτομα της οικογένειας σου, που τώρα σε χρειάζονται και μάλιστα θα περάσετε όμορφα μαζί. Αν πρόσφατα υπήρξε παρεξήγηση ή τσακωμός, θα έρθει τώρα η ευκαιρία για εξομάλυνση των οικογενειακών και συγγενικών σχέσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η πρόταση της συγκατοίκησης είναι πιθανή! Διαφορετικά, έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να υπάρξει επαφή με ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος και αν φερθείς έξυπνα, θα καταφέρεις ακόμα και επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, οι εξελίξεις είναι μόνο θετικές! Ωστόσο, οικονομικά ίσως προκύψουν έξοδα για το σπίτι!

oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook