Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 21 Ιανουαρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-δευτέρα-21-ια-728123

Έκλειψη στον Άξονα Λέοντα-Υδροχόοι και οι Σταθεροί των πρώτων ημερών, αναθεωρούν καταστάσεις και σχέσεις και παίρνουν δύσκολες αλλά αναγκαίες αποφάσεις! Επιπλέον οι Μεταβλητοί του 2ου δεκαημέρου απογοητεύονται ερωτικά με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, ενώ οι Παρορμητικοί του 2ου δεκαημέρου έχουν ρήξεις λόγω του Τετραγώνου Άρη-Κρόνου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα χρειάζεται ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση! Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, φέρνει απογοητεύσεις, μέσα από επαφές, επικοινωνίες, μηνύματα , τηλεφωνήματα, συναντήσεις, μετακινήσεις και ταξίδια, λόγω του δικού σου υπέρμετρου ενθουσιασμού, που είχες τις τελευταίες μέρες! Παράλληλα, το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, θα σε ωθήσει σε λάθη και σε νευρικές, εγωιστικές και οξύθυμες συμπεριφορές, που μπορεί να σου προκαλέσουν απώλειες κάθε είδους! Γι’αυτό μείνε συγκρατημένος και κάνε υπομονή, έστω αυτές τις μέρες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Ολική Έκλειψη της Σελήνης στο Ζώδιο του Λέοντα, επηρεάζει άμεσα τον συναισθηματικό τομέα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να περιορίσεις συναισθηματικά ξεσπάσματα και τάσεις εγωισμού, όπως και την ανάγκη που πιθανόν να έχεις τώρα, για συνεχή επιβεβαίωση από τον σύντροφο! Αν πάλι, είσαι ελεύθερος, θέσε όρια στις προσδοκίες σου και στις απαιτήσεις σου, σε τυχόν νέες γνωριμίες και οπωσδήποτε απέφυγε το επιπόλαιο και ίσως ανώριμο φλερτ, που σε εκθέτει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις καυγάδες και τάση για επικράτηση, στο χώρο εργασίας! Πιθανόν να προκύψουν κάποια πιεστικά έξοδα σήμερα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η σημερινή Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζώδιο του Λιονταριού, σε επηρεάζει άμεσα φίλε Ταύρε και θα πρέπει να προσέξεις πολύ, ιδίως όσον αφορά οικογενειακές σχέσεις, που κινδυνεύουν να κλονιστούν! Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος σε οποιαδήποτε πρόκληση και να θυμάσαι ότι οι δικοί σου άνθρωποι είναι αυτοί που πάντα θα σε αγαπούν και θα αγαπάς! Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, αλλά και το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, πιθανόν να φέρουν κάποιες ψυχικές μεταπτώσεις και συναισθηματική ανασφάλεια! Προσπάθησε να ξεπεράσεις κακές σκέψεις και άγχος, αφού όλο αυτό είναι προσωρινό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα πλανητικά φαινόμενα σήμερα, σε παρασύρουν σε περίεργους και ίσως απωθημένους έρωτες! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, θα ασχοληθείς με έναν έρωτα του παρελθόντος ή με έναν έρωτα που για κάποιο λόγο πρέπει να παραμείνει κρυφός. Καλό θα ήταν, αν η λογική σου δεν συμφωνεί, να μην παρασυρθείς σε μοιραίους παθιασμένους λάθος έρωτες, απλά επειδή είναι ασυγκράτητος ο ερωτισμός σου! Πριν από κάθε σου απόφαση ή κίνηση, να συμβουλεύεσαι το μυαλό την σημερινή ημέρα και όχι την καρδιά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σημερινή ημέρα θα φέρει κάποιες οικονομικές απογοητεύσεις, κυρίως λόγω των μέχρι τώρα υπερβολικών προσδοκιών σου! Επαγγελματικά, κάποια άτομα θα σε αποσυντονίσουν και ίσως δημιουργηθούν κόντρες!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, το πλανητικό σκηνικό σήμερα, θα πλήξει κυρίως τις κοινωνικές και φιλικές σου σχέσεις, όπως και τις μετακινήσεις σου! Η Σεληνιακή Έκλειψη στο Λιοντάρι, θα φέρει αρκετά προβλήματα σε επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις, ενώ αποκαλύψεις κάποιων κουτσομπολιών ή ειδήσεων σχετικά με γνωστούς, αδέρφια ή γείτονες θα σε αποσυντονίσουν! Επιπλέον, το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, ίσως φέρει ισχυρές ρήξεις ανάμεσα σε σένα και ένα φίλο σου, γι’αυτό περιόρισε νεύρα και εγωιστική τάση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, κλονίζει άμεσα την συντροφική σου ζωή και θέλει ιδιαίτερη προσοχή! Αν είσαι δεσμευμένος και κινήθηκες όλον αυτόν τον καιρό έντιμα και με ειλικρίνεια απέναντι στο σύντροφο, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, διαφορετικά έρχονται αποκαλύψεις! Ωστόσο, καλύτερα να είσαι λίγο παραπάνω υποψιασμένος απ’ ό,τι συνήθως, ιδίως στις υποσχέσεις που δέχεσαι, γιατί αλλιώς θα απογοητευτείς. Αν είσαι ελεύθερος μην ξεκινάς κάτι καινούργιο σήμερα και μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, θα υπάρξουν απομυθοποιήσεις κάποιων συνεργασιών και πιθανόν να «πέσουν οι μάσκες» τώρα! Οικονομικά βρίσκεις λύσεις σε μερικούς από τους προβληματισμούς σου!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Θέλει λογική, υπομονή και ωριμότητα η σημερινή ημέρα, φίλε Καρκίνε! Η Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, θα σου δημιουργήσει κάποιες ανασφάλειες όσον αφορά τα κεκτημένα σου και αυτό πιθανόν να σε οδηγήσει σε καταπιεστική και απαιτητική συμπεριφορά! Επιπλέον, το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, τρίζει τα θεμέλια ουσιαστικών διαπροσωπικών σχέσεων, γι’αυτό καλύτερα να συγκρατήσεις τα νεύρα σου! Καλύτερα να αποφύγεις αλλαγές της εμφάνισης σου τώρα, γιατί πιθανόν να μετανιώσεις κάποιες από αυτές με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή Έκλειψη θα πλήξει την εμπιστοσύνη που έχεις στον σύντροφο και θα σε κάνει πιθανόν, να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα! Αν είσαι ελεύθερος, αναγκάζεσαι να αλλάξεις πορεία στα αισθηματικά σου και να στραφείς σε νέες πιο αξιόλογες επιλογές, αφού κουράστηκες να μην ξέρεις, αν τελικά ενδιαφέρεται ή όχι, το άτομο που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σημερινή όψη επηρεάζει άμεσα τον τομέα της καριέρας και ίσως φέρει αποκαλύψεις λαθών, ρήξεις, δυσκολίες και έντονες πιέσεις! Οικονομικά, πρέπει οπωσδήποτε σήμερα, να αναδιοργανώσεις τον προγραμματισμό εσόδων-εξόδων!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητό Λιοντάρι, με την σημερινή Ολική Έκλειψη Σελήνης στο δικό σου ζώδιο, ίσως πάρεις κάποια πράγματα πιο προσωπικά και δραματικά απ’ ότι συνήθως! Θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα πως η προβολή του εαυτού σου, δεν είχε το αποτέλεσμα που ήθελες και γι’αυτό καλό θα ήταν τώρα, να ξεκινήσεις κάποιες στρατηγικές αυτοβελτίωσης, προκειμένου να γλιτώσεις καταλυτικές αλλαγές ή και ρήξεις! Επιπλέον, το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, σε προειδοποιεί να είσαι προσεκτικός και συνετός σε επαφές, επικοινωνίες, γνωριμίες, σπουδές και μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, πολύ πιθανόν να κλονιστούν κάποιες σχέσεις λόγω της Έκλειψης, γεγονός που θα σε αναγκάσει κάποιες απαραίτητες αποφάσεις, ακόμα κι αν αρχικά φαίνονται δύσκολες ή επίπονες! Κάποιες προσδοκίες σου στον έρωτα θα ναυαγήσουν και το άτομο που σε ενδιαφέρει, πιθανόν να σε απογοητεύσει λόγω ψεμάτων ή υποσχέσεων που δεν κράτησε, λόγω της επιρροής του Τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά έρχονται αναπόφευκτες ριζικές αλλαγές! Δέξου τα νέα δεδομένα και τις νέες καταστάσεις, χωρίς άγχος!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, φίλε Παρθένε, θα φέρει αρκετή εσωτερική αναστάτωση σήμερα και θα βγάλει στην επιφάνεια άγχη και ίσως φοβίες! Δεν διαφύλαξες όσο έπρεπε τα μυστικά σου και τώρα κινδυνεύεις με αποκαλύψεις, που ενδεχομένως να σε βλάψουν. Από την άλλη μεριά όμως, μπορείς σήμερα να ανακαλύψεις κρυφά λόγια ή κουτσομπολιά, τα οποία σε ωφελούν πολύ όσον αφορά τις αποφάσεις και τις κινήσεις που θα κάνεις μετέπειτα. Προσοχή επίσης, στις οικογενειακές σχέσεις, αφού πιθανόν να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις στο χώρο της οικίας, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου, καλύτερα να αποφύγεις σήμερα παρασκηνιακές σχέσεις ή καταστάσεις, γιατί υπάρχει έντονα η πιθανότητα να βγουν όλα στην φόρα και να εκτεθείς! Αν ακόμα ενδιαφέρεσαι για έναν έρωτα του παρελθόντος, απέφυγε οποιαδήποτε επαφή σήμερα, διότι αναμένονται απογοητεύσεις! Αν είσαι ήδη με κάποιον, απέφυγε εκρήξεις ζήλιας και απαιτητικότητας, γιατί το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, φέρνει ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, κάποια παλαιότερα λάθος έξοδα σου, θα δείξουν τις αρνητικές τους συνέπειες, στον οικονομικό τομέα! Επαγγελματικά απογοητεύεσαι, γιατί κάποιες υποσχέσεις ή συμφωνίες, δεν τηρούνται.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Οι πλανητικές όψεις και διελεύσεις σήμερα, εφιστούν την προσοχή σου στις φιλικές και κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Η Έκλειψή Σελήνης στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, επηρεάζει τις φιλίες σου, έναν πολύ σημαντικό τομέα για σένα, στον οποίο θα αναγκαστείς να πάρεις κάποιες απαραίτητες αποφάσεις και να κάνεις ξεκαθαρίσματα, για να διατηρήσεις ισορροπίες! Επιπλέον, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, αποκαλύπτει ψέματα και λόγια που στεναχωρούν, αλλά φέρνει και απογοητεύσεις σε μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οφείλεις σήμερα να αποφύγεις καυγάδες, ρήξεις και εγωιστικές συμπεριφορές στην σχέση σου, λόγω της επιρροής του Τετραγώνου Άρη-Κρόνου! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να προσέξεις και να μην παρασυρθείς σε έρωτες που δεν υπόσχονται μέλλον και σταθερότητα, απλά λόγω πάθους και παρορμητισμού! Κάποια είδηση σχετικά με τα ερωτικά σου σε απογοητεύει και πιθανόν να προέλθει από το φιλικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά θα παρουσιαστούν πιθανόν, κάποια προβλήματα με συναδέλφους και συνεργάτες! Τα οικονομικά σου δεν σημειώνουν κάποια αξιοσημείωτη μεταβολή τώρα!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα, σε προειδοποιεί φίλε Σκορπιέ, για συνετή συμπεριφορά και επιστράτευση της λογικής! Θα τρίξουν τα γερά θεμέλια που μέχρι τώρα έχτιζες σε επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις! Η ανασφάλεια και η αδικαιολόγητη μειωμένη αυτοεκτίμηση σου σήμερα, σε ωθεί σε λάθη, που σε εκθέτουν και χαλούν την σωστή κοινωνική σου εικόνα! Ό,τι κι αν συμβεί μην αφήσεις το άγχος και την εξάντληση να σε καταβάλει, αφού μια δύσκολη ημέρα είναι και θα περάσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η εμπιστοσύνη μεταξύ εσένα και του συντρόφου, κλονίζεται αρκετά, κυρίως λόγω κάποιων υποσχέσεων που δεν τηρήθηκαν, είτε από εσένα, είτε από εκείνον! Αν δεν είσαι με κάποιον αυτήν την περίοδο, κάποια γεγονότα που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα σε προσγειώσουν απότομα και πιθανόν να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δύσκολα τα πράγματα σήμερα στα επαγγελματικά, αφού πιθανόν να παρθούν κάποιες αποφάσεις που δεν σου αρέσουν. Οικονομικά, επίσης θα υπάρξουν κάποιες απώλειες, κυρίως λόγω σπατάλης και λανθασμένης διαχείρισης!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, με το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, πρέπει να αποφύγεις την τάση σου για ψευδαισθήσεις, ουτοπίες και εξαπατήσεις, σε κάθε σημαντική για σένα διαπροσωπική σχέση, γιατί αναμένονται απογοητεύσεις! Η Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, θα φέρει γεγονότα μέσα από επαφές και μετακινήσεις, που πιθανόν να μειώσουν την αισιοδοξία σου και να σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις κάποιους στόχους σου, αλλά και να αλλάξεις φιλοσοφία ζωής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτικός τομέας επηρεάζεται από το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, αλλά και το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, σήμερα! Κάποιες υποθέσεις του μυαλού σου, συμπεράσματα και καταστάσεις που νόμιζες ότι είχαν μέλλον, τώρα διαψεύδονται, γεγονός που σου δημιουργεί σύγχυση! Επιπλέον, η τάση σου για έπαρση και υπερβολική σιγουριά στον εαυτό σου, ενισχύει αυτές τις αυταπάτες, αλλά προκαλεί πιθανόν και εντάσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, σήμερα είναι η ημέρα που οφείλεις να κόψεις τις σπατάλες και τα περιττά έξοδα! Επαγγελματικά, όλα βαίνουν καλώς και ήρεμα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η προσοχή σου στρέφεται σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε στην διατήρηση της ευνοϊκής κατάστασης, σε σπίτι και οικογένεια, τομέας που για σένα, είναι ιδιαίτερα σημαντικός! Το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, θα φέρει έκρυθμες καταστάσεις, νευρικότητα και βιαστικές κουβέντες ή αντιδράσεις, που πιθανόν να φέρουν σοβαρές ρήξεις. Επιπλέον, ένα μυστικό σου κινδυνεύει να ξεσκεπαστεί τώρα. Προστάτεψε το και μην διατυμπανίζεις παντού, την προσωπική σου ευτυχία ή τα σχέδια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Ολική Έκλειψη Σελήνης, αλλά και το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, φέρνει κάποιες απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα, οι οποίες όμως, θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικές, για τις μετέπειτα κινήσεις σου! Αν είσαι ελεύθερος, πάλι επιλέγεις τον λάθος άνθρωπο και τελικά διαπιστώνεις ότι δεν ανταποκρίνεται πλήρως στα δικά σου συναισθήματα! Αν ωστόσο έχεις ήδη σύντροφο, υπάρχει ο κίνδυνος αποκάλυψης μίας κρυφής σχέσης, γεγονός που θα αλλάξει όλα σου τα δεδομένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά θα υπάρξουν αρκετοί προβληματισμοί, αλλά και επαγγελματικά, αρκετές παρεξηγήσεις ή και καυγάδες! Φρόντισε να παραμείνεις συγκρατημένος και λογικός, ως συνήθως!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα κλονίζονται σημαντικοί για σένα τομείς, από τα πλανητικά δρώμενα! Τομείς που αφορούν την φιλία, την κοινωνική σου ζωή, τους μεγαλεπήβολους στόχους σου και γενικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ένας φίλος ίσως σε απογοητεύσει και πιθανόν να νιώσεις ένα είδος προδοσίας από εκείνον, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα! Παράλληλα, το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, φέρνει εκνευρισμό, αλλά και σοβαρές ρήξεις, με αδέρφια, γνωστούς και γείτονες! Τέλος, καλό θα ήταν να προσέχεις τις μετακινήσεις σου σήμερα και να είσαι όσο πιο μπορείς οργανωμένος και συνετός!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη απέναντι σου, στο ζώδιο του Λιονταριού, θα σε αναγκάσει να αναθεωρήσεις, ό,τι μέχρι τώρα είχες δεδομένο στην συντροφική ζωή! Αν έχεις ήδη το άλλο σου μισό, κάποιες καταστάσεις ανατρέπονται και η σχέση φτάνει σε κρίσιμο σημείο. Ωστόσο, είναι στο χέρι σου, να χρησιμοποιήσεις αυτές τις αλλαγές, υπέρ της σχέσης αυτής! Αν είσαι ελεύθερος, μην φερθείς παρορμητικά σε μία πιθανή νέα γνωριμία! Δώσε της τον χρόνο που της αρμόζει, πριν βγάλεις συμπεράσματα για το άτομο αυτό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σχέσεις κλονίζονται από νευρικότητα και ξεσπάσματα! Φρόντισε να μείνεις έξω από όλο αυτό εσύ, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό! Οικονομικά, δεν θα υπάρξουν μεταβολές ή εξελίξεις σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Οι πλανήτες και οι όψεις τους σήμερα, σε συμβουλεύουν να ωριμάσεις άμεσα, αγαπητέ Ιχθύ! Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, φέρνει απογοητεύσεις από σημαντικές για σένα σχέσεις και σημαντικούς τομείς. Θα αισθανθείς πως πρέπει άμεσα να κινηθείς με σοφία και να διορθώσεις την κακή σου εικόνα, λόγω κάποιων λαθών που έκανες ή ψεμάτων που είπες στο παρελθόν. Επιπλέον, με την Ηλιακή Έκλειψη, αισθάνεσαι εξαντλημένος, γιατί οι μέρες αυτές θα φέρουν περισσότερες υποχρεώσεις, από αυτές που μπορείς να αντεπεξέλθεις. Τέλος, με το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, θα διαπιστώσεις πως πρέπει να ελαττώσεις απαιτήσεις και ισχυρογνωμοσύνη, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετές θα είναι οι εντάσεις με τον σύντροφο σήμερα, γιατί μάλλον το παρακάνεις σε θέματα δογματικότητας, ζήλιας και κτητικότητας! Αν ωστόσο είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν κάποιες καταστάσεις που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, τις οποίες χωρίς λόγο θα τις πάρεις πιο βαριά από όσο πρέπει! Κάνε υπομονή και θα δεις τις επόμενες ημέρες, ότι ήσουν υπερβολικός και πως ήταν ανούσιος αυτός ο εσωτερικός σου αναβρασμός!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα περισσότερα προβλήματα, θα παρουσιαστούν στον τομέα της καριέρας σήμερα, αφού είσαι επιρρεπής σε σοβαρά λάθη, αλλά και σε παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου! Οικονομικά, θα έχεις απώλειες, μόνο αν δεν σταματήσεις άμεσα τις σπατάλες!

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook