Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-δευτέρα-16-σε-654020

Η κόντρα του Χείρωνα με τον Ερμή, σήμερα φέρνει λόγια σκληρά που πονούν και αφήνουν ή επαναφέρουν πληγές! Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι οι Παρορμητικοί του 1ου δεκαημέρου!

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Έχεις πολύ δυναμισμό και μπορείς και ξεπερνάς τις δυσκολίες με ευκολία. Κατάστρωσε καινούργια σχέδια για το μέλλον. Η επιτυχία τους είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Μόνο μην χάσεις την ψυχραιμία σου από κάποια γεγονότα που θα γίνουν και δεν τα περίμενες. Τα δικά σου άτομα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν αρκεί να εξωτερικεύσεις και να τους πεις για αυτά που σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις από αυτές που είχες πριν. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα καλυτερέψεις την σχέση σου. Εσύ που ακόμη κρατάς στα χέρια σου την μοναξιά σου εγγυώμαι πως με τις καλές πλανητικές επιρροές κάτι καλό θα γίνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό στα επαγγελματικά σου για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Μπορείς σήμερα να συζητήσεις για οικονομικά θέματα αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Καταστάσεις που στο παρελθόν σε στενοχώρησαν και τις θεωρούσες προβληματικές ήρθε η ώρα να τις αφήσεις πίσω σου. Ήρθε η ώρα να τις ξεπεράσεις με την βοήθεια φίλων και γνωστών που μπαίνουν στην ζωή σου και την αλλάζουν ριζικά. Μην φοβηθείς τις αλλαγές για το καλό σου είναι. Εσύ προσπάθησε να κρατήσεις μια στάση ουδέτερη χωρίς να ενθουσιάζεσαι και μην διστάσεις να ρισκάρεις γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα θα γίνουν για την καλυτέρευση της ίδιας σου της ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλό θα είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν γίνει και τελειώσανε και να δεις το μέλλον της σχέσης με πολύ αισιοδοξία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την περίοδο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά τα έχεις φέρει σε μια ισορροπία για αυτό απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και αγορές που δεν σου χρειάζονται.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Είσαι στην αναμονή και περιμένεις κάποιες εξελίξεις από ενέργειες που έχεις κάνει. Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στους Ιχθείς προσπάθησε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Φρόντισε να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες αντιπαραθέσεις. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί με το ζώδιό σου και η επιτυχία στο μέλλον είναι εξασφαλισμένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που έχεις θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα πρέπει να επιδείξεις πνεύμα συνεργασίας με τον περίγυρό σου ώστε να μπορέσεις να πετύχεις καλύτερα τους στόχους σου. Σχέδια που έχεις από το παρελθόν θα δεις ότι σιγά-σιγά αρχίζουν και μπαίνουν στην επιθυμητή τροχιά. Προβλήματα που μπορεί να αντιμετώπιζες στο οικογενειακό περιβάλλον δρομολογούνται πλέον όπως πρέπει και αυτό σου προσφέρει αρκετή ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διώξε σήμερα τις απαισιόδοξες σκέψεις που έχεις και μην σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει στην σχέση σου. Εσύ που δεν βρει ταίρι με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Ζυγό θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά θα δεις πολλούς από τους στόχους που έχεις βάλει να αρχίσουν να υλοποιούνται. Στα οικονομικά πρέπει σε οτιδήποτε συναλλαγή κάνεις να προσέχεις αρκετά γιατί κρύβονται αρκετές παγίδες.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα θα έρθουν στο προσκήνιο σκέψεις για τον εαυτό σου και τον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους. Να ξέρεις ότι ο τρόπος που κινείσαι είναι σωστός και αποδοτικός. Σήμερα θα επιδεικνύεις ασυνήθιστα πνευματώδεις ικανότητες σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας. Κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα θα σε βάλουν σε προβληματισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Την σημερινή μέρα στα αισθηματικά σου η διάθεση σου θα είναι καλή και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει την δουλειά σου σε τέτοιο σημείο που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι σε περίοδο που θα σου κάνουν προτάσεις με συνέπεια να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στους Ιχθείς προχώρησε με τη λογική και χωρίς καθόλου παρορμητικότητα ή συναισθηματισμό ώστε να μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου πιο εύκολα. Προγραμμάτισε συνετά όλες τις κινήσεις σου και μην ανακοινώνεις τους μελλοντικούς σου στόχους. Τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχουν παρερμηνευτεί πολλά πράγματα την σχέση σου. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν θέματα που είναι στάσιμα εδώ και καιρό. Στα οικονομικά φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις για να φύγει λίγο άγχος από πάνω σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Είσαι από τα ζώδια που αυτό που θέλεις το πετυχαίνεις και ο δυναμισμός σου είναι πολύ μεγάλος. Μπορείς να κάνεις άφοβα σχέδια για το μέλλον γιατί έχεις όλα τα φόντα για επιτυχή έκβασή τους. Πρόσεξε λίγο τον παρορμητισμό σου γιατί κινδυνεύεις να πεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Απόφυγε συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι αυτή την περίοδο κινήσου γρήγορα και θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις και πολύ καλές αποδόσεις. Στα οικονομικά μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματα σου με κάποιες αλλαγές έξυπνες που μπορείς να κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στους Ιχθείς πρέπει να δείξεις ευελιξία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αρκεί να μην παρασυρθείς από τρίτα πρόσωπα και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Βγάλε τη δυναμικότητα που κρύβεις μέσα σου και διεκδίκησε αποτελεσματικά αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Χρειάζεται να μιλήσεις και να τονίσεις κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν στην σχέση και έτσι θα νιώσεις πιο ήρεμα και εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά θα είναι καλά αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα συμβαίνουν θα σε εκνευρίζουν. Στα οικονομικά θα έχεις ροπή να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Μπορεί να αισθάνεσαι ότι είσαι σε απομόνωση και χωρίς να έχεις την στήριξη που θέλεις. Καλό θα είναι να αρχίσεις πάλι να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στους Ιχθείς φρόντισε παραπάνω τον εαυτό σου γιατί τον έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Θα καταλάβεις σήμερα ότι μπορείς να συνεννοηθείς απόλυτα με τον περίγυρό σου και θα έχεις και μεγάλη ενεργητικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικές φορές το ταίρι σου νιώθει ότι η συμπεριφορά σου μπορεί να το απομακρύνει. Άλλαξε στάση και βγάλε τον ρομαντισμό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι αυτή την περίοδο ο Άρης στο ζώδιο σου θα σε ευνοήσει να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά θα αρχίσεις να ισορροπείς ενώ τα έσοδα σου θα αρχίσουν να αυξάνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Μπαίνεις σε μια περίοδο που θα έχεις υπερβολική αισιοδοξία και αρκετό δυναμισμό. Καθώς φαίνεται από σήμερα τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους. Σε πρώτη μοίρα θα παίξουν ρόλο οι καταστάσεις στο σπίτι και η στάση που θα ακολουθήσεις για να τις βελτιώσεις. Είναι αλήθεια πως τα τελευταία γεγονότα δεν σε έχουν βρει σε ετοιμότητα αλλά από ότι φαίνεται εσύ θα τα καταφέρεις σύντομα να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα άφησε τους εγωισμούς στην σχέση σου και μίλησε ξεκάθαρα με το ταίρι σου. Αν κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου θα δεις ότι μετά τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι δυνατότητες που έχεις στον επαγγελματικό τομέα είναι πολλές. Μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις. Στα οικονομικά προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν να τις δεχτείς γιατί θα είναι συμφέρουσες για εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σήμερα να δείξεις τεράστια προσοχή σε ότι κι αν κάνεις. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μην δίνεις σημασία σε ότι ακούς. Αφιέρωσε και λίγο χρόνο στον εαυτό σου και φρόντισε να χαλαρώσεις. Το έχεις ανάγκη. Κάποια θέματα της οικογένειας μπορεί να μένουν άλυτα. Φρόντισε να δώσεις εγκαίρως τις κατάλληλες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δώσε σήμερα περισσότερη σημασία στο ταίρι σου και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από τις τόσο πολλές άλλες δραστηριότητες που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα στην δουλειά σου γιατί θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά θα σου παρουσιαστούν προτάσεις που θα αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία. Με το ταλέντο που έχεις θα καταφέρεις πράγματα που στον παρελθόν παρέμεναν στάσιμα. Σήμερα ότι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα δεχτείς και κάποια νέα και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε πάρα πολύ καλύτερα αρκεί να διώξεις τις ανασφάλειες που έχεις και μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει κάτι αξιόλογο ο Άρης από τον Τοξότη θα σε ευνοήσει και θα σου χαρίσει την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα έχεις τη δυνατότητα στον επαγγελματικό τομέα να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά για να ισορροπήσουν πρέπει να μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook