Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 13 Ιουλίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-δευτέρα-13-ιο-458084

Η Σελήνη στον Κριό σήμερα, θα φέρει  για τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, συναισθηματική ικανοποίηση και απρόσμενη χαρά! Απολαμβάνουμε μία δυναμική ημέρα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο κοινωνικός σου περίγυρος αδυνατεί να αποδεχτεί τον τρόπο που κινείσαι, αγαπητέ Κριέ, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κλίμα ψυχρότητας και περιστασιακών εντάσεων. Μην επιτρέψεις σε λάθος διαθέσεις να σε ζημιώσουν μακροπρόθεσμα. Χαλάρωσε και δείξε σε όλους τι αξίζεις. Η ανταπόκριση θα σε ενθουσιάσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, προσπάθησε να δώσεις πολλή αγάπη στον σύντροφό σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου κινούνται σε αρκετά καλά επίπεδα, αλλά καλύτερα να μην κάνεις καμία αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, γιατί στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα. Θέλεις να ενισχύσεις και άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις που θα έχουν επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Το ερχόμενο διάστημα οι καταστάσεις θα αλλάξουν προς το καλύτερο για το ζώδιό σου και θα σου δοθεί η ευκαιρία να νιώσεις πιο ασφαλής. Μην προκαλείς με τη στάση σου αγαπημένα σου πρόσωπα και προσπάθησε να διατηρήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες, ώστε να πετύχεις όσα επιθυμείς χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά θα πρέπει πρώτα να έχεις σκεφτεί πολύ καλά τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα επαγγελματικά, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα για να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Οικονομικά, η σημερινή μέρα θα έχει αρκετά έξοδα. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Κάποια ζητήματα που σου προκαλούν αίσθημα πίεσης, αγαπητέ Δίδυμε, θα πρέπει να τακτοποιηθούν και αν αυτό δεν είναι εφικτό, τουλάχιστον να δρομολογηθούν το συντομότερο. Οι εντάσεις δεν βοηθούν να προχωρήσεις ούτε και να λάμψεις σε κοινωνικό επίπεδο. Χαλάρωσε, λοιπόν και άσε τα πράγματα να αποκατασταθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα κρίνεις πολλές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου με το συναίσθημα και όχι με τη λογική. Καλό θα είναι να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, για να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές του προθέσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην επαναπαυτείς καθόλου αυτή την περίοδο που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου, γιατί μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει σε καλή σειρά τα επαγγελματικά σου, αλλά θα χρειαστεί ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις για να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις. Καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές οικονομικές συμφωνίες. Σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν φρόντισε να είσαι αρκετά συγκρατημένος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η δημιουργικότητα του ζωδίου σου βρίσκεται σε εξαιρετικά επίπεδα τον τελευταίο καιρό. Δείξε σοβαρότητα, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις συνθήκες που θα προκύψουν με τη νέα ανάληψη ευθυνών που θα φέρει η αναγνώριση των δράσεών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με τον σύντροφό σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό θα είναι να του δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου για να περάσεις όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να βάλεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν των επαγγελματικών σου. Με αυτόν τον τρόπο θα νιώσεις καλύτερα, αποφεύγοντας έναν μεγάλο φόρτο εργασίας. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η καταπίεση που δέχεσαι, αγαπητέ Λέων, από φίλους και συνεργάτες σε εξοργίζει και παράλληλα σε υποχρεώνει να κινηθείς με κάθετο τρόπο, γεγονός που δεν σε χαρακτηρίζει σαν άτομο. Περιορίσου στα απαραίτητα και μην βιαστείς να οδηγηθείς σε ρήξη με άτομα για τα οποία τρέφεις ιδιαίτερα συναισθήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και θα γίνουν συζητήσεις που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Καλό θα είναι με χαμηλούς τόνους να προσπαθήσεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα έχεις μεγάλο δυναμισμό και η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές άσχημες καταστάσεις. Συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα ευνοούνται. Οικονομικά, σήμερα δεν θα τα πας άσχημα. Θα έρθουν και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν, ενώ θα κλείσεις και οικονομικές συμφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η φιλία σου με θετικά και σταθερά άτομα αναβαθμίζει την καθημερινότητά σου, αγαπητέ Παρθένε, σε χαλαρώνει και ενισχύει τη δημιουργική σου δράση. Οι συμμαχίες που θα προκύψουν θα αποβούν ιδιαίτερα πολύτιμες και θα χρειαστεί να δείξεις σοβαρότητα και συνέπεια, ώστε να αποδώσουν το μέγιστο δυνατό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει σήμερα να προσέξεις την επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να εμποδίζουν την πορεία των επαγγελματικών σου. Θα έχεις πολύ δυναμισμό και πολλές ιδέες για ένα καλύτερο μέλλον στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η έμπνευσή σου σε κατευθύνει και παράλληλα σού δημιουργεί άγχος. Χαλάρωσε και άσε τον χρόνο να περάσει πριν οι υποχρεώσεις μεγαλώσουν. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσφέρεις σε κάθε σου συνεργασία τον καλύτερο εαυτό σου. Όλα θα βελτιωθούν πολύ σύντομα για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν μιλήσεις με το ταίρι σου για το πώς βλέπεις μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις μεγάλη όρεξη για να κάνεις αλλαγές στα επαγγελματικά σου, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Μπορούν να σε βοηθήσουν και οι συνεργάτες σου. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.

ΣΚΠΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφράσει κάθε επιθυμία και ανάγκη του στα αγαπημένα πρόσωπα. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα που θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις μελλοντικά. Είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο, παρά να απορείς μετά γιατί δεν τα κατάφερες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην σκέφτεσαι παλιότερες καταστάσεις στα αισθηματικά που μπορεί να σε είχαν στενοχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες στα επαγγελματικά σου και να νιώσεις καλύτερα. Θα ήταν προτιμότερο να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα θα συνεχίζονται κι εσύ θα είσαι ‘μαινόμενος ταύρος’. Να ξέρεις ότι τα προβλήματα φτάνουν στο τέλος τους και τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Πλήρης αναθεώρηση πραγματοποιείται σε όλα τα επίπεδα για το ζώδιό σου, και αισθάνεσαι έξω από τα νερά σου. Μην βιαστείς να προσπαθήσεις για όσα είναι σε εκκρεμότητα, αλλά αντιθέτως, αξιολόγησε προσεκτικά και με έμφαση στις λεπτομέρειες κάθε δυνατότητα που θα σου παρουσιαστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό και την καλή συμπεριφορά σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορούν να δημιουργήσουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου και θα δεις και τους συνεργάτες σου πρόθυμους να σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να τελειώσεις και είναι στάσιμα. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Μην απορρίψεις τίποτα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Δυσκολίες και παρεξηγήσεις χαρακτηρίζουν το ερχόμενο διάστημα, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, ενώ αρκετά εμπόδια θα κάνουν την εμφάνισή τους, αφήνοντας τους πάντες μετέωρους. Βάλε ένα αυστηρό πρόγραμμα για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τις καταστάσεις στα επίπεδα που είναι απαραίτητο, ώστε να προχωρήσουν οι υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τον συναισθηματισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στα αισθηματικά σου που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε να συνεργαστείς με τους άλλους για να λύσεις κάποια επαγγελματικά θέματα που είναι προβληματικά. Θα σου κάνουν προτάσεις που δεν θα πρέπει να προσπεράσεις. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να σε αγχώνουν πολύ και σήμερα και θα σου φάνε πολύ χρόνο. Έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να πάψεις να κάνεις άλλα ανοίγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η οικογένεια σε φορτώνει, αγαπητέ Υδροχόε, με πολλές υποθέσεις που δεν σε αφορούν, καθώς προέρχονται από λάθη που έγιναν ερήμην σου. Μην ανακατεύεσαι και άφησέ τους να αποκαταστήσουν τη ζημιά. Η βοήθειά σου θα ληφθεί ως αδυναμία και θα γίνει αφορμή προς εκμετάλλευση, γεγονός που θα εξοργίσει ένα δικό σου άτομο αν δεν γίνει σωστή διαχείριση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φρόντισε ό,τι θέλεις να πεις στον σύντροφό σου να το πεις με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους, για να αποφύγεις τις φασαρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κράτα χαμηλούς τόνους στον επαγγελματικό τομέα και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, μην βιαστείς να απαντήσεις. Μην κάνεις καμία οικονομική συναλλαγή σήμερα που να έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Τα άστρα επιτέλους χαμογελούν στο ζώδιό σου μετά από πολύ καιρό. Απόλαυσε την πλανητική εύνοια και μην βιαστείς να αξιοποιήσεις τα αποτελέσματα της προσπάθειάς σου απότομα. Η δικαίωση θα έρθει με αργά και σταθερά βήματα, αλλά θα είναι καθοριστική και με διάρκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πολλές παρεξηγήσεις. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, κάποιο άτομο από το παρελθόν θα σε διεκδικήσει ξανά. Πρόσεξε αρκετά τις επιλογές σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα δεις ότι θα διορθωθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά θα συνεχίσεις με τον ίδιο ρυθμό να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook