Τι λέει ο Δήμος Πλατανιά για το κάψιμο σκουπιδιών στην παραλία του Ταυρωνίτη | Photos

τι-λέει-ο-δήμος-πλατανιά-για-το-κάψιμο-σ-823297
φώτο: Α.Τ.

Παράνομη και αυθαίρετη χαρακτηρίζει ο Δήμος Πλατανιά την τακτική που ακολούθησαν ορισμένοι τις προηγούμενες ημέρες και έκαιγαν καλάμια, ξερά κλαδιά και σκουπίδια στην παραλία του Ταυρωνίτη (δείτε ΕΔΩ)

Μάλιστα το αποπνικτικό κλίμα που δημιουργήθηκε και προκάλεσε αντιδράσεις, οδήγησε τον Δήμο να εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση όπου αναφέρει:

«O Δήμος Πλατανιά ενημερώνει τους κατοίκους του Δήμου, ότι οι υπηρεσία του Δήμου  διαχειρίζεται τα απορρίμματα, συμπεριλαμβανομένων των αντικειμένων που μεταφέρθηκαν από τις πλημμύρες, μετά από διαχωρισμό των υλικών.

Η αλόγιστη καύση που προηγήθηκε σε ορισμένες παραλίες από αγνώστους, είναι αυθαίρετη, παράνομη και δυσχεραίνει εξαιρετικά το έργο της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Πλατανιά η οποία είναι αρμόδια για τη διαχείριση των συσσωρευμένων αποβλήτων της θεομηνίας.

Καλούνται οι δημότες , να συνδράμουν προκειμένου να σταματήσει άμεσα η αυθαίρετη δραστηριότητα.»

zarpanews.gr

One thought on “Τι λέει ο Δήμος Πλατανιά για το κάψιμο σκουπιδιών στην παραλία του Ταυρωνίτη | Photos

  1. Οι Ταυρωνιθιανοι και οι κατοικοι των κοντινών χωριών έχουν γράψει στα @χιδια τους τον δήμαρχο. Ας φρόντιζε να δείξει έμπρακτα οτι νοιάζεται για τον καθαρισμό της παραλίας και οχι να γυρίζει σαν γλαστρα με τους φραπεδες στις φωτογραφισεις με τις καταστροφές…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook