Τι λέει η δικηγόρος του νηπιαγωγού που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση – «Η οικογένεια κάνει πόλεμο εντυπώσεων»

τι-λέει-η-δικηγόρος-του-νηπιαγωγού-που-1297088

Για πόλεμο εντυπώσεων από την πλευρά της οικογένειας του ανήλικου κάνει λόγο η δικηγόρος του νηπιαγωγού που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου στην Πετρούπολη.

Η δικηγόρος του κατηγορουμένου νηπιαγωγού, κ. Έφη Γ. Λακμέτα, επισημαίνει ότι «πρόκειται για έναν πόλεμο εντυπώσεων εκ μέρους της οικογένειας του ανήλικου που έχει πάρει ανθρωποφαγικές διαστάσεις τις τελευταίες ώρες».

«Όσα κατατίθενται από τους γονείς του παιδιού είναι ψευδή και έχουν καταρριφθεί από την πρώτη ημέρα με βάση την ιατροδικαστική έκθεση που διενεργήθηκε προανακριτικά υπό την εποπτεία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με βάση το πόρισμα αυτό δεν προέκυψε καμία ένδειξη (πολλώ δε μάλλον απόδειξη) άσκησης σεξουαλικής βίας ή παρενόχλησης οποιασδήποτε μορφής στον ανήλικο.

Αντίστοιχα ήταν τα πορίσματα και της παιδοψυχιατρικής έκθεσης του παιδιού. Οι αρμόδιοι ιατροί-πραγματογνώμονες, που επιλήφθηκαν άμεσα της υπόθεσης, έχουν καταρρίψει τα καταγγελόμενα από την οικογένεια του ανηλίκου και οι γονείς προσπαθούν σε μια απέλπιδα προσπάθεια διάσωσης των όσων έχουν καταθέσει στις διωκτικές αρχές να ασκήσουν πόλεμο εντυπώσεων μέσα από τα media δύο μέρες πριν την ανάκριση.

Τις επόμενες μέρες θα ζητηθεί εκ μέρους του κατηγορουμένου η διεξαγωγή κοινωνικής έρευνας για το περιβάλλον που μεγαλώνει το παιδί. Ας αφήσουμε την ελληνική δικαιοσύνη και τους ιατροδικαστές που ερευνούν την υπόθεση να κάνουν τη δουλειά τους πριν βγάλει ο καθένας μας τα συμπεράσματα του, δηλώνει η συνήγορος υπεράσπισης» αναφέρει η δικηγόρος του κατηγορουμένου νηπιαγωγού.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook