Τι λέει η Αχτσιόγλου για το αν θα αναλάβει κυβερνητική εκπρόσωπος

τι-λέει-η-αχτσιόγλου-για-το-αν-θα-αναλάβ-821687

Η Έφη Αχτσιόγλου μίλησε την Τετάρτη στον Alpha και σχολίασε τις πληροφορίες που έχουν δει το «φως της δημοσιότητας» και τη θέλουν να αναλαμβάνει ρόλο κυβερνητικής εκπροσώπου.

Η υπουργός Εργασίας, όταν ρωτήθηκε σχετικά με αυτό το ζήτημα, τόνισε, ότι αυτή είναι μία απόφαση του πρωθυπουργού και σχετίζεται με το πώς θα συγκροτηθούν τα ψηφοδέλτια και κυρίως αυτό του Επικρατείας. Πάντως, η ίδια δήλωσε έτοιμη να ριχτεί σε «όποια μάχη», εάν της ζητηθεί.

Σχέδιο να γίνει η Αχτσιόγλου κυβερνητική εκπρόσωπος

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην προεκλογική καμπάνια που ξεκινάει άμεσα αναμένεται να έχει η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου, καθώς κρίθηκε, στις συσκέψεις που έγιναν τα προηγούμενα 24ωρα στο Μαξίμου και στην Κουμουνδούρου, ότι το επιτελείο των εκλογών -υπό το φως της συντριπτικής ήττας- πρέπει να αλλάξει ριζικά.

Όσον αφορά την επικοινωνία, ο ήπιος και τεκμηριωμένος λόγος της Εφης Αχτσιόγλου εκτιμήθηκε ότι μπορεί να δώσει πόντους στον «παραζαλισμένο» από την ήττα ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να μεταπηδήσει σε εκλογική περιφέρεια με σταυρό, μόλις προκηρυχθούν οι εκλογές, την προσεχή εβδομάδα, θα παραιτηθεί από τη θέση του. Εφόσον η απόφαση οριστικοποιηθεί, η κυρία Αχτσιόγλου θα μετακομίσει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και θα αναλάβει κυβερνητική εκπρόσωπος. Ρόλο στο επικοινωνιακό team θα έχει και ο Αλέξης Χαρίτσης.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook