Τι λακκουβάρες είναι αυτές καταμεσής των Χανίων; – Άμεσα νέα άσφαλτος απαιτείται στη Δασκαλογιάννη | Photos

τι-λακκουβάρες-είναι-αυτές-καταμεσής-1690342

Κάτι λακκούβες… να, χάσκουν στην οδό Δασκαλογιάννη και συγκεκριμένα στο οικοδομικό τετράγωνο αμέσως μετά την πλατεία της Σπλάντζιας και ως τη διασταύρωση με τη Σήφακα. Η άσφαλτος σε μερικά σημεία έχει σπάσει, ο δρόμος στα σημεία αυτά έχει βουλιάξει και όλο αυτό σε μια από τις πιο τουριστικές και πολυσύχναστες οδούς λίγο πριν το καλοκαίρι.

Αυτοκίνητα κάνουν ελιγμούς για να αποφύγουν τις λακκούβες, ενώ για τα δίτροχα που κινδυνεύουν να πέσουν μέσα είναι κυριολεκτικά κίνδυνος-θάνατος, καθώς μπορεί εύκολα να εκσφενδονιστούν εκτός δρόμου.Απαιτείται επανατοποθέτηση της ασφάλτου σε όλο το τμήμα του δρόμου με τις λακκούβες και μάλιστα άμεσα, ώστε και να κλείσει και να ισιώσει.

Ταυτόχρονα, θα ήταν καλή ιδέα να στρωθεί με πλάκες το πεζοδρόμιο στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο, για να γίνει το ίδιο με όλο τον υπόλοιπο δρόμο, αντί για το τσιμέντο, το μπετόν και τα απομεινάρια πλακόστρωσης που υπάρχουν τώρα. Α, και ένα στερέωμα του πλακόστρωτου στο σημείο όπου ενώνεται με τον δρόμο η πλατεία της Σπλάντζιας δεν θα ενοχλούσε κανέναν. Δείτε εικόνες από τον δρόμο:

3 thoughts on “Τι λακκουβάρες είναι αυτές καταμεσής των Χανίων; – Άμεσα νέα άσφαλτος απαιτείται στη Δασκαλογιάννη | Photos

  1. Στο τμήμα της Πειραιώς μεταξύ Σκαλιδη και Μελετίου Πηγα να δείτε τι λακουβαρες και ανυπαρξία πεζοδρομίων υπάρχει
    Δρόμος κυρίας πρόσβασης στο λιμάνι Οι πεζοί ελισσοντε ανάμεσα στα αυτοκίνητα για να πάνε στον προορισμό τουε

  2. Γιατη στην η ελευθεριου βενιζελου; που ειναι μες την καθιζηση; Απο οπου και να το πιασουμε εινια χαλια οι δρομοΙ! Και μιλαμε για τους κεντρικους!! Μη φυγουμε πιο εξω, προς τι γειτονιες! Εκει δε συζητω το χαλι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook