Τι κέρδισε ο Ανδρουλάκης με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας…

τι-κέρδισε-ο-ανδρουλάκης-με-το-ψηφοδέλ-1682645

Οι επιλογές του Νίκου Ανδρουλάκη για το ψηφοδέλτιο επικρατείας μπορεί να μην είχαν κάποια έκπληξη, ωστόσο είχαν ενδιαφέρον.

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ επέλεξε να βάλει στις πρώτες θέσεις δύο δικούς του ανθρώπους και… στενούς συνεργάτες κυρίως ως αναγνώριση της σκληρής δουλειάς που ρίχνουν. Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Παναγιώτης Δουδωνής σηκώνει το βάρος της στρατηγικής ως Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού, ενώ ο Δημήτρης Μάντζος αυτό της Επικοινωνίας και της Εκπροσώπησης του κόμματος.

Δύο στελέχη που προέρχονται από τη νέα γενιά του κόμματος και κυρίως έχουν ένα σημαντικό στοιχείο τόσο για το σήμερα του ΠΑΣΟΚ όσο και για το αύριο: αποδεκτοί απ’ όλες τις τάσεις και τα ρεύματα. Στην ουσία ο Νίκος Ανδρουλάκης με τις επιλογές του για το Επικρατείας προσωποποίησε και την στρατηγική που έχει χαράξει, αυτό της ανανέωσης.

Παράλληλα, είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί πως η επόμενη βουλή – βρει δε βρει το ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση – είναι πολύ σημαντική καθώς ο Νίκος Ανδρουλάκης ως αρχηγός θα θέλει να έχει κοντά του όσο το δυνατόν περισσότερους βουλευτές από το περιβάλλον του…

topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook