Τι κάνουν σήμερα οι παίκτες του MasterChef;

τι-κάνουν-σήμερα-οι-παίκτες-του-masterchef-1071392

Ο Γιώργος Κρικοριάν, σήμερα, στην Φωλιά των Κου Κου, ετοίμασε και παρουσίασε ένα θέμα με τους παίκτες της τελικής 9αδας του φετινού MasterChef και συγκεκριμένα με τι ασχολούνται αυτή την περίοδο επαγγελματικά.

Ντέμη Γεωργίου: Θα διαφημίσει vegan προϊόντα, ενώ θα αφοσιωθεί στο εστιατόριό της στην Αθήνα.

Μάρλεν Γρυντάκη: Ανέλαβε σεφ στο εστιατόριο που διαχειρίζεται ο Διονύσης στου Ψυρρή.

Διονύσης Πρώιος: Ανέλαβε εστιατόριο, απέκτησε καντίνα και θα διαφημίσει τη δική του σειρά μπαχαρικών.

Γιώργος Λασκαρίδης: Υπέγραψε συμβόλαιο με γνωστή εταιρεία management, ανέλαβε το μενού εστιατορίου στην Ολλανδία και ετοιμάζει τον πρώτο του τηλεοπτικό πιλότο.

Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Αναλαμβάνουν την κουζίνα σε νέο εστιατόριο που θα ανοίξει στην Κηφισιά τον Ιούλιο.

Τζον Λέβι Ριάνο: Σε συζητήσεις για να αναλάβει το μενού γνωστού εστιατορίου.

Σταύρος Γεωργίου: Δύο μεγάλα κυπριακά κανάλια τον διεκδικούν για δική του εκπομπή. Έχει πρόταση και από δημοφιλή εκπομπή να αναλάβει τη μαγειρική.

Σταύρος Βαρθαλίτης: Δουλεύει για το δικό του κανάλι στο Youtube, συζητά την έκδοση περιοδικού και ετοιμάζει πράγματα που θα ανακοινωθούν από το Star.

Επίσης, σε αυτούς που θα επενδύσουν στη δημοτικότητά τους στα social media, συγκαταλέγεται η Κατερίνα Λένη, που έγινε γνωστή για τις ατάκες της και την κόντρα της με τον Γιώργο Λασκαρίδη.

Πλέον, εκτός από το να μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram εκπληκτικές συνταγές, στα άμεσα σχέδιά της είναι η έναρξη ιστοσελίδας-ιστολογίου, που θα έχει συνταγές από τη μεσογειακή κουζίνα ως κεντρικό θέμα, με πληροφορίες για την ίδια και τη ζωή της.

Ο Κώστας Νταλιάνης αφιερώνει μεγάλο κομμάτι του χρόνου του στη δημιουργία βίντεο στο instagram. Εκει συνδυάζει εικόνες από ταξίδια και ξεχωριστές διαδρομές σε όλη την Ελλάδα με συνταγές και ιδιαίτερες γεύσεις. Παράλληλα, δραστηριοποιείται στον χώρο του private cooking, ετοιμάζοντας γεύματα υψηλών απαιτήσεων για εκλεκτούς προσκεκλημένους σε ιδιωτικούς χώρους.

«Συνοδοιπόρος» του στις ταξιδιωτικές και γαστρονομικές του περιηγήσεις θα είναι ο Ηλίας Κιαζόλι, ο οποίος επίσης θα συνεργάζεται για την καλοκαιρινή σεζόν με ένα γνωστό εστιατόριο στην Τήνο, όπου έχει αναλάβει την επιμέλεια του μενού. Φυσικά τα πλάνα του περιλαμβάνουν συζητήσεις και επαφές με εστιατόρια του εξωτερικού για τη χειμερινή περίοδο.

Από τους ταλαντούχους παίκτες του φετινού Masterchef ήταν και ο Ηρακλής Αποστολίδης, ο οποίος ξεκίνησε συνεργασία με εστιατόριο στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης μαζί με τον σεφ Αλέξανδρο Κιουσάμπα. Από την πλευρά της, η Φωτεινή Ζοσιμίδου εργάζεται στο εστιατόριο της Ντέμη Γεωργίου

Η 20χρονη Μαριάννα Πουλμεντη, κόρη του βραβευμένου με Michelin σεφ Νίκου Πουλμέντη, εργάζεται στην κουζίνα ενός χώρου που δημιουργεί street food ιδιαίτερων απαιτήσεων.

zappit.gr – enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook