Τι και αν παίζεις στην Manchester United; Του πήραν το αμάξι αξίας σχεδόν 176.000 ευρώ γιατί… χρωστούσε!

τι-και-αν-παίζεις-στην-manchester-united-του-πήραν-το-1269703

Στην Αγγλία η εφορία δεν αστειεύεται, ακόμη και αν κάποιος διάσημος χρωστάει χρήματα. Έτσι σε ένα βράδυ κατέσχεσε την Aston Martin, ποδοσφαιριστή της Manchester United.

Ο τερματοφύλακας της Βρετανικής ομάδας David De Gea πήγε σε δείπνο με τους συναθλητές του με μία Aston Martin και έφυγε με ταξί.

Φαίνεται πως οι ξεχασμένοι φόροι δεν είναι μόνο Ελληνική συνήθεια. Βέβαια στο Ηνωμένο Βασίλειο οι αντιδράσεις είναι άμεσες και δεν κάνουν διακρίσεις σε απλούς θνητούς και celebrities.

Ο τερματοφύλακας της Manchester United λοιπόν ξεχνάει. Στην πρώτη του χρονιά στο Manchester κατηγορήθηκε ότι έκλεψε ένα ντόνατ από ένα σούπερ μάρκετ. Όπως είπε ο ίδιος «ξέχασε να το πληρώσει». Μια δεκαετία αργότερα, μια άλλη απροσεξία τον έφερε πίσω στα πρωτοσέλιδα των βρετανικών εφημερίδων.

Ο 30χρονος παρέλειψε να καταβάλλει το ποσό που αντιστοιχούσε στην φορολογική του δήλωση, με αποτέλεσμα η εφορία να του κατασχέσει την Aston Martin Vantage των 175.725 ευρώ (150.000 λιρών).

Ο De Gea είχε βγει με συμπαίχτες του για βραδινό φαγητό σε πολυτελές εστιατόριο λίγο πριν το ξεκίνημα της Premier League. Βγαίνοντας από το εστιατόριο είδε το αυτοκίνητό του (Aston Martin Vantage) ακινητοποιημένη με τις «δαγκάνες» τις αστυνομίας. Έτσι ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε με ταξί.

Εκτός από την αμήχανη στιγμή ήταν και το αυτοκόλλητο στο τζάμι του αυτοκινήτου, που έκανε τα πράγματα δύσκολα. Πάνω του ήταν γραμμένος ο λόγος της ακινητοποίησης (χρέος στην εφορία) που φρεσκάρισε τη μνήμη του De Gea.

Υποψιαζόμαστε πως ο υπάλληλος της εφορίας, που κίνησε τις διαδικασίες μάλλον ήταν κάποιος οπαδός της Manchester United, που ήθελε να τον εκδικηθεί. Βλέπετε στον τελικό του Europa League την περασμένη σεζόν, η United έχασε από την Villarreal με 11-10 στα πέναλτι και ο De Gea ήταν ο «εφιάλτης» των Άγγλων οπαδών. Ο Ισπανός τερματοφύλακας όχι μόνο δεν κατάφερε να αποκρούσει κανένα πέναλτι, αλλά έχασε και αυτό που έκρινε το νικητή της διοργάνωσης.

Η United έφτασε, μετά τον τελικό της UEL, σε ένα ορόσημο που είναι δύσκολο να επιτευχθεί στο μέλλον. Έφτασε στην 40η συνεχόμενη ισοπαλία που δεν κατάφερε να ξεπεράσει.

Πάντως ο 30χρονος τερματοφύλακας δεν θα αργήσει να πάρει πίσω, το αυτοκίνητο καθώς αμείβεται με συμβόλαιο 22,8 εκατ. ευρώ (19,5 εκατ. λιρών) ετησίως και αποτελεί τον πιο ακριβοπληρωμένο παίχτη της ομάδας. Για να καταλάβετε το ποσό μιλάμε για σχεδόν 1.900.000 ευρώ το μήνα.

Με τόσα λεφτά ίσως και εμείς να ξεχνούσαμε πόσα πρέπει να δώσουμε στην εφορία.

Πηγή: newsauto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook