Τι γυρεύει η Ντόρα με κατσούνα στις Σέρρες;

τι-γυρεύει-η-ντόρα-με-κατσούνα-στις-σέρ-1564690

Έναν ευχάριστο αιφνιδιασμό επεφύλασσε στην Ντόρα Μπακογιάννη το ταξίδι στις Σέρρες για την παρουσίαση του βιβλίου «Το μέλλον της ιστορίας».

Στην πλατεία της πόλης, την υποδέχτηκαν δεκάδες Κρητικοί παραγωγοί, βιοτέχνες και έμποροι που συμμετέχουν στην έκθεση της Περιφέρειας «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση» η οποία ταξιδεύει στην Ελλάδα.

Η υποδοχή στην Χανιώτισσα π. Υπουργό… παραπάνω από θερμή! Τσικουδιές, κεράσματα, μαντινάδες, μια ανθοδέσμη από σοκολατάκια αλλά και μια παραδοσιακή κρητική κατσούνα!

«Αυτή είναι κατσούνα. Και είναι και στο ύψος μου!» σχολίασε η Ντόρα, σε Κρητικό τυροκόμο και παλιό Μητσοτακικό…  ενώ στην άμεση προσφορά του ιδιοκτήτη της να την πάρει για δώρο, απάντησε αυθόρμητα… «Ε όι, δεν θα σου πάρω  και την κατσούνα σου, αλίμονο!».

«Πάντα θυμάμαι έτσι με την κατσούνα τον συγχωρεμένο τον πατέρα σου» της ανταπάντησε συγκινημένος.

Λίγο παραπέρα, άλλος παραγωγός της αφιέρωσε επιτόπου μια μαντινάδα: «Χιλιώ χρονώ, ξερά κλαδιά ανθούν στο πέρασμά σου κι αποθαμένου τη ζωή δίνεις με μια ματιά σου!»

Στον σύντομο χαιρετισμό της, η Μπακογιάννη πάντως, δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τα κρητικά προϊόντα ενώ κάλεσε τους Σερραίους να τα τιμήσουν!

ΖΑΡΠ…

5 thoughts on “Τι γυρεύει η Ντόρα με κατσούνα στις Σέρρες;

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΟΙ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΟΥΝΑ, ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΤΗΣ (ΑΝΑΜΕΛΑ ΟΛΙΣΤΙΚΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥ) ΑΔΕΛΦΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΕΝΩ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΑΘΡΑΚΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΕΪΧΗΔΕΣ.
    ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ OTI ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ: «…Κρητικό τυροκόμο και παλιό Μητσοτακικό.»
    ΤΕΛΙΚΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΣ ΑΕΙ ΖΩΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑ.
    Υ.Γ.: ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΩΣ ΑΡΚΑΛΟΣ (ΠΑΡΟΤΙ ΣΦΟΔΡΑ ΑΝΤΙΔΕΞΙΟΣ) ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ» (ΟΠΩΣ Ο ΚΑ-ΚΟΥΛΗΣ), ΟΥΤΕ ΑΠΟ «ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΙΚΕΣ» ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ «ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΟΥ».

  2. Η Ντόρα πάει Σέρρες για να αλώσει η οικογένεια το προπύργιο του Καραμανλισμου με τον προτιμητέο τους Τάσο Χατζηβασιλείου. Αυτή είναι η εξήγηση και όχι η στήριξη της έκθεσης Κρητικών προϊόντων…

  3. η φωτο μου θυμιζει διαφημηση του οπαπ!!!!! ολοι χαρουμενοι και ευτηχισχενοι!!! η πραγματικοτητα ομως ολοι φανταζεστε ποια εινα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook