Τι ερευνά η Αστυνομία για την αυτοκτονία του 59χρονου μετά το «ροζ» βίντεο του γιου του – Τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης

τι-ερευνά-η-αστυνομία-για-την-αυτοκτον-1343293
EUROKINISSI

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρέθηκε η Κάρπαθος μετά την αυτοκτονία 59χρονου, μετά τη διαρροή ερωτικού βίντεο του γιου του.

Σύμφωνα με το αρχικό ρεπορτάζ της Δημοκρατικής της Ρόδου, ο άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή από ντροπή, μετά τη κυκλοφορία των πλάνων με τις προσωπικές στιγμές του γιου του με άλλον άνδρα, ένα υλικό που έφτασε μάλιστα σε πολλούς αποδέκτες. Η υπόθεση έλαβε μεγάλες διαστάσεις και γρήγορα κυκλοφόρησε στα γύρω νησιά, ενώ προανάκριση διενεργεί το οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Πληροφορίες του NEWS 24/7 αναφέρουν πως ο πατέρας ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος, ενώ πολίτες της Καρπάθου τον περιγράφουν ως ένα «καλοκάγαθο οικογενειάρχη». Αντιστοίχως ο γιος εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία του νησιού και μάλιστα διακρίνεται και ο ίδιος στο ερωτικό βίντεο.

Ο 59χρονος φαίνεται πως δεν άντεξε τα σχόλια για τον γιο της οικογένειας, με την υπόθεση ωστόσο να έχει αρκετά σκοτεινά σημεία, και τις Αρχές να διερευνούν το τραγικό περιστατικό, στη διάσταση του revenge porn αλλά και της αντεκδίκησης.

Η κατάθεση του δράστη που διέρρευσε το επίμαχο βίντεο και αναζητείται, θα ρίξει περισσότερο φως στα γεγονότα, αναδεικνύοντας τα κίνητρα, αν πρόκειται δηλαδή για εκβιασμό ή κάποιου είδους «εκδίκηση». Είναι χαρακτηριστικό πως κάποιος φρόντισε ώστε τα πλάνα να φτάσουν σε φίλους του 59χρονου αυτόχειρα, στον ίδιο, αλλά και στον στενό του κύκλο.

Ένα στοιχείο που εξετάζεται είναι το ενδεχόμενο της αντεκδίκησης, στα πλαίσια της ύπαρξης και άλλων «ροζ» βίντεο στα οποία ενδέχεται να εμπλέκονται και γυναίκες. Σε κάθε περίπτωση, ο 59χρονος υπέστη έντονη πίεση από τα γεγονότα, με αποτέλεσμα το μεσημέρι της Τρίτης να πάει σε στάβλο λίγο έξω από το σπίτι του έχοντας μαζί τους μία κυνηγετική καραμπίνα και να αυτοπυροβοληθεί, με τον θάνατό του να είναι ακαριαίος.

Οι διωκτικές αρχές του νησιού συνεχίζουν τις έρευνες και για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας, ενώ οι εξελίξεις αναμένονται να είναι άμεσες.

Η μαρτυρία του θείου

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό», θείος του 34χρονου γιου του αυτόχειρα, είπε, μεταξύ άλλων, πως ο άνθρωπος που έβαλε τέλος στη ζωή του, «ήταν βαρύς τύπος, κλειστός χαρακτήρας» και δεν άντεξε τα σχόλια της τοπικής κοινωνίας που τελευταία είχαν πολλαπλασιαστεί.

Ακόμη, περιγράφει ποιος είναι ο άνθρωπος που «πρωταγωνιστεί» με τον γιό του αυτόχειρα στο επίμαχο «ροζ βίντεο», ο οποίος όπως υποστηρίζει είναι γνωστός σε όλο το νησί και ότι προέβη στην διάδοση του βίντεο στην τοπική κοινωνία για να εκδικηθεί τον 34χρονο, καθώς είχαν μεταξύ τους διαφορές, μια πιθανή οικονομική δοσοληψία.

Όπως αναφέρει άλλωστε η Ροδιακή: «»Η υπόθεση της πρόσφατης τραγωδίας στην Κάρπαθο, με τον χαμό ενός 60χρονου άνδρα που έδωσε τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα, δεν ήταν μία ακόμα αυτοκτονία! Ήταν ένα ανήθικο έγκλημα που τελέσθηκε, με ηθικούς αυτουργούς όλους εκείνους που τις τελευταίες μέρες διακίνησαν βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο στο οποίο φαίνονταν να συμμετείχε συγγενικό του πρόσωπο.

Αυτοί και μόνο αυτοί, εγκλημάτησαν σε βάρος ενός ανθρώπου και μιας οικογένειας που είχε την ατυχία να ζει ανάμεσά τους.

Η υπόθεση αυτή, κάθε άλλο παρά στα ψιλά θα πρέπει να περάσει, όπως κάποιοι θα ήθελαν ή θα τους βόλευε! Η εισαγγελία της Ρόδου, οφείλει από χθες και όχι από αύριο, να ασκήσει ποινική δίωξη και να διαβιβάσει την περίπτωση, στη διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ζητώντας συνδρομή και αποκρυπτογράφηση».

Πηγή: news.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook