Τι έκοψαν τελικά στον Καλαθά και γιατί – Η απάντηση του δήμου Χανίων

τι-έκοψαν-τελικά-στον-καλαθά-και-γιατί-1538983

Δημοτικό οικόπεδο και όχι άλσος ήταν ο χώρος που καθάρισαν οι υπηρεσίες του δήμου Χανίων στον Καλαθά και μάλιστα έπειτα από εισαγγελική παραγγελία για λόγους πυρασφάλειας, σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε στο zarpanews.gr ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Μιχάλης Τσουπάκης, στην καταγγελία που είχαν κάνει νωρίτερα κάτοικοι της περιοχής (ΕΔΩ).

«Ο χώρος αυτός είναι δημοτικό οικόπεδο και βρίσκεται δίπλα σε νηπιαγωγείο και ήταν προσβάσιμος στα παιδιά. Κανείς δεν είχε ασχοληθεί με το οικόπεδο αυτό για χρόνια. Υπήρξε όμως καταγγελία από κάτοικο της περιοχής και στη συνέχεια λάβαμε και εισαγγελική παραγγελία να καθαριστεί, γιατί δίπλα ακριβώς υπάρχει νηπιαγωγείο και τα ξερόχορτα και οι θάμνοι στο σημείο αποτελούσαν κίνδυνο για την πυρασφάλεια. Το ίδιο μας είχε επισημάνει και η τοπική κοινότητα».

Ο κ. Τσουπάκης τόνισε ότι δεν έχουν κοπεί δέντρα στο σημείο.

«Δεν έχουν κοπεί δέντρα, κόπηκαν κλαδιά για να μπορέσουν να περάσουν τα μηχανήματα. Οι κορμοί που φαίνονται στις φωτογραφίες είναι τα κομμένα κλαδιά. Μαζεύτηκαν θάμνοι και χόρτα και τα κομμένα κλαδιά θα απομακρυνθούν από το σημείο», ανέφερε ο αντιδήμαρχος.

zarpanews.gr

One thought on “Τι έκοψαν τελικά στον Καλαθά και γιατί – Η απάντηση του δήμου Χανίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook