Τι είπε η Βίκυ Καγιά για την αποχώρησή της από το GNTM

τι-είπε-η-βίκυ-καγιά-για-την-αποχώρησή-τ-949563

Χθες το κανάλι του Star με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν, η Βίκυ Καγιά αποχαιρετά οριστικά το GNTM. Η παρουσιάστρια από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα αναλάβει το Dancing with the Stars, με συνέπεια να τεθεί εκτός του δημοφιλές ριάλιτι μόδας.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» συνάντησε την Βίκυ έξω από τα studios που γυρίζεται το Shopping Star και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις, σχετικά με τα νέα τηλεοπτικά της καθήκοντα.

«Γιατί ξαφνιαστήκατε με το Δελτίο Τύπου; Αυτά συμβαίνουν παιδιά. Το γεγονός ότι αποφασίστηκε να γίνει αλλαγή πλεύσης δεν σημαίνει ότι δεν θα στηρίξω ένα πρόγραμμα που αγαπώ τόσο πολύ και έχει τόση σημασία για εμένα. Φυσικά! Μπορεί να υπάρξουν και εκπλήξεις και διάφορα πράγματα. Έχουμε πολύ καλή σχέση με το κανάλι, όλο αυτό έχει γίνει σε ένα πλαίσιο αγάπης και επικοινωνίας για να μπορούμε να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Πάντα ζητάνε την γνώμη μου και για την αντικατάσταση μου.

Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει να ξέρεις να σταματάς. Και η εξέλιξη χρειάζεται ανανέωση. Όταν μου έγινε η πρόταση για το DWTS, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορούσα να τα κάνω όλα εγώ. Δεν μπορώ να αναλάβω όλες τις δουλειές. Πήραμε αυτή την απόφαση αλλά δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάω το GNTM. Είμαστε όλοι μια ομάδα. Χθες έγινε η τελική συζήτηση και υπογράψαμε» τόνισε η Βίκυ Καγιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook