Τι είναι η Μαύρη Σελήνη που έρχεται στις 19/05 και γιατί πρέπει να σε νοιάζει

τι-είναι-η-μαύρη-σελήνη-που-έρχεται-στι-1379778

Αν ασχολείσαι με άστρα και ζώδια, ξέρεις πως η Σελήνη περνά από διάφορες φάσεις και, συχνά, τους δίνουμε κάπως παράξενα ονόματα. Έχουμε το Ματωμένο Φεγγάρι, το Μπλε Φεγγάρι, το Ροζ Φεγγάρι – βγαίνει σε πολλά χρώματα και, στις 19 Μαΐου, θα το δούμε σε μαύρο.

Όσο αστεία κι αν προσπάθησε να είναι αυτή η εισαγωγή, τα πράγματα είναι λίγο σοβαρά. Σε μερικές μέρες, θα δούμε τη Μαύρη Σελήνη στον ουρανό και ίσως είναι αυτό που φαντάζεσαι. Μπορεί να τη γνωρίζεις ως «Λίλιθ» ενώ μάγισσες του TikTok και αστρολόγοι λένε πως θα είναι εξαιρετικά ισχυρή. Είναι, επίσης, σπάνια, καθώς εμφανίζεται μία φορά κάθε 29 μήνες.

Το Μαύρο Φεγγάρι μπορεί να σημαίνει κι ότι θα έχουμε μία επιπλέον Νέα Σελήνη κάποια στιγμή – αυτό είναι πιο περίπλοκο και συμβαίνει μία φορά κάθε 33 μήνες. Επίσης, μία φορά κάθε 20 χρόνια, έχουμε ένα Μαύρο Φεγγάρι διαφορετικό από τα άλλα – είναι ένας ολόκληρος Φεβρουάριος χωρίς καθόλου Νέα Σελήνη ή Πανσέληνος, και θα έχουμε το επόμενο το 2033.

Η επόμενη Μαύρη Σελήνη θα συμβεί στις 19 Μαΐου κι ανήκει στη δεύτερη κατηγορία- αυτή των 33 μηνών. Θεωρείται μία εξαιρετική ευκαιρία να επαναφορτίσουμε τις δυνάμεις μας, να βάλουμε στόχους για τους επόμενους μήνες και να κάνουμε manifest. Βέβαια, υπάρχει και μία πιο σκοτεινή πλευρά. Στο πλαίσιο των επόμενων στόχων μας, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε φόβους και αρνητικά συναισθήματα, όπως ζήλεια και τάση για εκδίκηση. Θα πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί μ’ αυτά που λέμε και κάνουμε, και να μην αφήσουμε το ένστικτό μας να μας παρασύρει.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook