«Τι είναι αυτά που κάθεσαι και λες; Σοβαρέψου!» – Xαμός στην εκπομπή Μουτσινά με την Παγώνη | Video

τι-είναι-αυτά-που-κάθεσαι-και-λες-σοβα-1329193

Ο εμβολιασμός, οι συμβουλές της Ματίνας Παγώνη και τα μαθήματα στιλ

Από εμβόλια μέχρι στιλιστικές επιλογές συζήτησε η Ματίνα Παγώνη με τον Νίκο Μουτσινά από το πλατό της εκπομπής του «Καλό Μεσημεράκι», στον ΣΚΑΙ, όπου βρέθηκε καλεσμένη, με το δερμάτινο παντελόνι και το κόκκινο μποτάκι που φόρεσε να κλέβουν την παράσταση.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ήταν η απρόσμενη επισκέπτρια του Νίκου Μουτσινά κατά τη διάρκεια της στήλης της εκπομπής που αφορά στον σχολιασμό ρούχων και δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί στον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

«Δεν έχεις αφήσει γυναίκα για γυναίκα… Άφησε τις γυναίκες πια, τι πράμα είναι αυτό; Μα είναι δυνατόν; Αντί να καθίσεις εδώ και να λες στον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί… Τι είναι αυτά που κάθεσαι και λες; Σοβαρέψου!», σχολίασε η Ματίνα Παγώνη.

Ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε: «Μόλις τελειώσετε με τους 60άρηδες, θα κατεβείτε και παρακάτω», σημειώνοντας πως «μπήκα μέσα και μου έλεγε: Όχι, Νικόλα μου».

Η Ματίνα Παγώνη επανέλαβε πως ο παρουσιαστής πρέπει να λέει στον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί, και ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε: «Τι λες καλέ; Ούτε να πάνε ούτε να μην πάνε… Ο καθένας έχει ατομική ευθύνη», με τη Ματίνα Παγώνη να τονίζει: «Ατομική ευθύνη, αλλά να πάνε να εμβολιαστούν για να σωθούμε».

Στη συνέχεια, του ζήτησε να σχολιάσει το ντύσιμό της, με τον Νίκο Μουτσινά να ανταποκρίνεται στο αίτημά της και τη Ματίνα Παγώνη να αποχωρεί όταν τελείωσε η στήλη με τον σχολιασμό για τα ρούχα.

protothema.gr

One thought on “«Τι είναι αυτά που κάθεσαι και λες; Σοβαρέψου!» – Xαμός στην εκπομπή Μουτσινά με την Παγώνη | Video

  1. Οποία… εποικοδομητική (!!) συζήτηση μεταξύ ενός αμφιβόλου φύλου…παρουσιαστή και μιάς συστημικιάς γιατρίνας-νούμερου…αμφιβόλων ικανοτήτων!!! Κάτι σαν τα εμβόλια…που προωθεί….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook