Τι έγινε με τους σκακιστές που κλειδώθηκαν στο Στάδιο Χανίων – Εξηγήσεις δίνει η διοίκηση του ΕΑΚ

τι-έγινε-με-τους-σκακιστές-που-κλειδώθ-1275797

«Συγνώμη» ζητά η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚ Χανίων, για το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Εθνικό Στάδιο όπου περίπου 10 σκακιστές κλειδώθηκαν μέσα.

Υπενθυμίζεται πως οι αθλητές του σκάκι, βρίσκονταν στον χώρο από νωρίς το απόγευμα, αφού πραγματοποιούνταν αγώνες και τελειώνοντας συνειδητοποιήσαν ότι η πόρτα του σταδίου ήταν κλειδωμένη (δείτε εδώ)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της  Διοικούσας Επιτροπής:

Αφού ζητήσουμε εκ των προτέρων συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστησαν όσοι βρέθηκαν κλειδωμένοι για λίγη ώρα στο στάδιο το βράδυ του Σαββάτου, οφείλουμε να εξηγήσουμε κάποια πράγματα που ενδεχομένως να μην γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι οι συμπολίτες μας που «εγκλωβίστηκαν».

Το θέμα δημιουργήθηκε γιατί η επιστάτης μας δεν γνώριζε ούτε την είχε ενημερώσει κανείς από τον όμιλο, οι αθλητές του οποίου έπαιζαν σκάκι, ότι σε αίθουσα που δεν διακρίνεται αν είναι κάποιος μέσα ή όχι, διεξάγονταν εκείνη τη στιγμή αγώνες και μάλιστα με ανήλικα παιδιά.

Όπως δε μας ενημέρωσε, έκανε τον κύκλο του σταδίου, προκειμένου να ελέγξει αν ήταν κάποιος στο χώρο, δεν είδε κανέναν και αποχώρησε -αρκετά μετά από την προβλεπόμενη ώρα αποχώρησής της – κλειδώνοντας την εγκατάσταση.

Σημειώνουμε δε ότι ο όμιλος έχει ήδη ενημερωθεί εδώ και αρκετές ημέρες εγγράφως από την διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων ότι υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα λειτουργίας του σταδίου, ειδικά το Σάββατο.

Η λειτουργία είναι μέχρι τις 6 μ.μ., εκτός αν διεξάγονται αγώνες, για τους οποίους και ενημερωνόμαστε εκ των προτέρων, ώστε να δρομολογηθούν οι υπηρεσίες των υπαλλήλων.

Επιπρόσθετα, από 1ης Φεβρουαρίου, η πόρτα από τη οποία συνήθως εισέρχονταν οι αθλητές για το σκάκι -είσοδος από Κοραή- κλειδώθηκε για λόγους ασφαλείας του σταδίου. Μάλιστα, έχει αλλαχθεί και η κλειδαριά, καθώς από την προηγούμενη είχαν κλειδιά και κάποια από τα μέλη του σωματείου.

Σε κάθε περίπτωση, επαναλαμβάνουμε την συγγνώμη μας για την ταλαιπωρία των ανθρώπων και ειδικά των παιδιών, ωστόσο, το σωματείο τους όφειλε να τους είχε ενημερώσει, τόσο για το ωράριο λειτουργίας και τις αλλαγές που έχουν γίνει, όσο και για το θέμα ασφαλείας με την αλλαγή της κλειδαριάς.

Δεσμευόμαστε να μην ξανασυμβεί κάτι ανάλογο.

Εκ της Διοικούσας Επιτροπής, ΕΑΚ Χανίων.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Τι έγινε με τους σκακιστές που κλειδώθηκαν στο Στάδιο Χανίων – Εξηγήσεις δίνει η διοίκηση του ΕΑΚ

  1. Νίπτουν τας χείρας τους από τη Διοίκηση… Το ίδιο κάνουν και με την υπεύθυνη δήλωση υγείας που ζητάνε από όσους θέλουν να βγάλουν κάρτα αθλούμενου. Και χρήματα ζητάνε και αποποίηση ευθυνών θέλουν. Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Λίγη ντροπή δε θα έβλαπτε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook