«Τι εφιάλτη ζω μαμά» – Συνέλαβαν προϊστάμενο του δήμου για το ατύχημα της 8χρονης σε παιδική χαρά

τι-εφιάλτη-ζω-μαμά-συνέλαβαν-προϊσ-1435795

Στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας κρατείται υπάλληλος του δήμου Θεσσαλονίκης, μετά τον τραυματισμό της 8χρονης σε παιδική χαρά της Νέας Παραλίας της πόλης, την ώρα που έκανε τσουλήθρα (δείτε εδώ).

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, πρόκειται για τον προϊστάμενο του Τμήματος Συντήρησης Δημοτικών Κτιρίων και Κοινοχρήστων Χώρων της Διεύθυνσης Κατασκευών και Συντηρήσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο 62χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και στο πλαίσιο της μήνυσης που κατέθεσαν οι γονείς της 8χρονης, στρεφόμενοι κατά παντός υπευθύνου.

Αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την αυτόφωρη διαδικασία.

Πώς έγινε το ατύχημα

Το κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι το απόγευμα της Πρωτομαγιάς ενώ έπαιζε σε παιδική χαρά στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, στο ύψος με την οδό Καλλιδοπούλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ανήλικη τραυματίστηκε στο δάχτυλο του δεξιού της χεριού, αποκολλήθηκε ένα κομμάτι του δαχτύλου της ενώ έκανε τσουλήθρα.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 8χρονης, το παιδί μεταφέρθηκε στο Παπαγεωργίου και εισήχθη στο χειρουργείο το οποίο κράτησε περίπου 6 ώρες, με τους γιατρούς να προχωρούν σε συγκόλληση του δαχτύλου. Κρίσιμη ήταν η άμεση βοήθεια που έδωσε ένας γιατρός που βρέθηκε στο σημείο και επενέβη προσπαθώντας όπως μπορούσε να δέσει το τραύμα.

Τα πρώτα λόγια της 8χρονης

«Τι εφιάλτη ζω μαμά» ήταν τα πρώτα λόγια της 8χρονης μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί. Όπως περιγράφει ο πατέρας του κοριτσιού, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, έφτασε στην παιδική χαρά μόλις πληροφορήθηκε από την μητέρα του παιδιού τι έχει συμβεί και τότε αντίκρυσε το παιδί του να αιμορραγεί και να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

«Όταν έφτασα γίνονταν ένας χαμός από κόσμο, έβλεπα παντού πρόσωπα τρομαγμένα και το παιδάκι να τσιρίζει», αναφέρει, προσθέτοντας ότι προσπαθούσε να καταλάβει τι έχει συμβεί και ότι ήξερε πως ο χρόνος ήταν πολύτιμος. «Το παιδί έλεγε στη μητέρα του «τι εφιάλτη ζω μαμά», κατάλαβε τι έγινε και ρωτούσε συνέχεια τι θα γίνει με το δαχτυλάκι του», ανέφερε.

lifo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook