Τι δώρο μπορεί να κάνει ένας δισεκατομμυριούχος σε έναν άλλον δισεκατομμυριούχο;

τι-δώρο-μπορεί-να-κάνει-ένας-δισεκατομ-1098824

Τις δεξιότητές του στη ζαχαροπλαστική επέδειξε ο Μπιλ Γκέιτς δημοσιεύοντας ένα συγκινητικό μήνυμα προς τον στενό του φίλο Γουόρεν Μπάφετ, την Κυριακή, προς τιμήν των γενεθλίων του δισεκατομμυριούχου, ο οποίος έκλεισε τα 90 χρόνια.

«Χαρούμενα ενενηκοστά γενέθλια, Γουόρεν», ήταν το σχόλιο του Γκέιτς σε βίντεο στο οποίο ο επιχειρηματίας φαίνεται να ετοιμάζει μία τούρτα Oreo με το πρόσωπο του Γουόρεν Μπάφετ. Το βίντεο επενδύθηκε μουσικά από το «You Got a Friend» του Ράντι Νιούμαν.

Όπως εξηγεί το People, ο λόγος για τον οποίο ο επιχειρηματίας επέλεξε να φτιάξει τη συγκεκριμένη τούρτα είναι επειδή όπως είχε αποκαλύψει σε ανάρτησή στο blog του το 2016 «μία από τις πρώτες φορές» που ο Μπάφετ έμεινε με την οικογένεια Γκέιτς, «άνοιξε ένα πακέτο με Oreo για να φάει στο πρωινό». «Τα παιδιά μας ζήτησαν αμέσως να φάνε κι αυτά μερικά. Μπορεί να δίνει κακό παράδειγμα στους νέους, είναι ωστόσο μία δίαιτα που με κάποιο τρόπο λειτουργεί για τον ίδιο» αστειεύτηκε ο Γκέιτς.

Στην τελευταία ανάρτησή στο ιστολόγιό του ο Γκέιτς αναφέρθηκε εκτενώς στην πολυετή φιλία του με τον δισεκατομμυριούχο. «Ο Γουόρεν Μπάφετ γίνεται 90 ετών σήμερα. Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι ο στενός μου φίλος μπαίνει στη δέκατη δεκαετία του. Ο Γουόρεν έχει την πνευματική οξυδέρκεια ενός 30χρονου, το σκανδαλιάρικο γέλιο ενός 10χρονου και τη διατροφή ενός 6χρονου», αστειεύτηκε. «Μία φορά μου είπε ότι κοίταξε τα δεδομένα και ανακάλυψε ότι οι μαθητές της πρώτης δημοτικού έχουν τις καλύτερες αναλογιστικές αποδόσεις, οπότε αποφάσισε να φάει σαν ένας. Αστειευόταν μόνο κατά το ήμισυ».

«Από όλα τα πράγματα που έχω μάθει από τον Γουόρεν, το πιο σημαντικό πρέπει να είναι το θέμα της φιλίας. Όπως το έθεσε ο ίδιος ο Γουόρεν πριν από μερικά χρόνια όταν μιλήσαμε με μερικούς φοιτητές, “Θα κινηθείτε προς τα άτομα με τα οποία συνδέεστε. Επομένως, είναι σημαντικό να συνδεθείτε με άτομα που είναι καλύτερα από εσάς. Οι φίλοι που έχετε θα σας διαμορφώσουν καθώς προχωράει η ζωή σας. Κάντε μερικούς καλούς φίλους, κρατήστε τους για το υπόλοιπο της ζωής σας, αλλά να είναι άτομα που θαυμάζετε όσο συμπαθείτε”», πρόσθεσε ο Γκέιτς.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook