Τι διαφορά έχει η Cyber Monday από τη Black Friday

τι-διαφορά-έχει-η-cyber-monday-από-τη-black-friday-1113668

Η Cyber Monday πρόκειται για μια δεύτερη ευκαιρία προσφορών σήμερα (30/11), ενώ στην ουσία είναι μια διαφορετική συνέχεια της Black Friday.

Η Cyber Monday ξεκίνησε το 2005 και πέφτει τη Δευτέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών. ενώ είναι αρκετά δημοφιλής στις ΗΠΑ. Οι περισσότερες επιχειρήσεις που συμμετέχουν, παρατείνουν για μερικές μέρες ακόμα, τις προσφορές που ήδη είχαν για τη Black Friday.

Παρόλα αυτά, διαφέρει με την Black Friday, καθώς οι προσφορές της αφορούν ηλεκτρονικές αγορές και όχι σε αγορές από φυσικά καταστήματα.

Επιπλέον, ορισμένα άτομα υποστηρίζουν πως προσφέρεται για αγορές προϊόντων παλαιότερης τεχνολογίας ή ακόμη και μεταχειρισμένων.

Μέχρι στιγμής, η Cyber Monday είναι αρκετά διαδεδομένη με εξαίρεση την Ελλάδα, όπου δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο η Black Friday.

Ρεκόρ πωλήσεων στις ΗΠΑ

Η φετινή Cyber ​​Monday αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη διαδικτυακή ημέρα αγορών στην ιστορία των ΗΠΑ, καθώς μπορεί φέρει ρεκόρ έως και 12,7 δισεκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις της βιομηχανίας, ξεπερνώντας ακόμη και τους αριθμούς της Black Friday.

Επίσης, οι εκτιμήσεις από το Adobe Analytics, έδειξαν ότι οι δαπάνες για αυτές τις μέρες, εκτιμώνται φέτος μεταξύ 10,8 δισεκατομμυρίων και 12,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

«Βλέπουμε μεγάλη αύξηση καθώς οι καταναλωτές αγοράζουν πλέον online», δήλωσε ο διευθυντής της Adobe Digital Insights Τέιλορ Σράινερ.

«Νέες κονσόλες, τηλέφωνα, έξυπνες συσκευές και τηλεοράσεις που είναι παραδοσιακές αγορές της Μαύρης Παρασκευής μοιράζονται το καλάθι των αγορών φέτος με “ανορθόδοξες” αγορές της Μαύρης Παρασκευής, όπως είδη παντοπωλείου, ρούχα και αλκοόλ, οι οποίες στο παρελθόν θα είχαν αγοραστεί στο κατάστημα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook