Τι χρειάζεται για την είσοδο στις εξετάσεις κρατικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας

τι-χρειάζεται-για-την-είσοδο-στις-εξετ-612153

Aπό τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με τη με αρ. Δ.1α/Γ.Π.οικ.26380/23-04-21 (Β’ 1682/24-04-21) Κοινή Υπουργική Απόφαση αναφορικά με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, για την είσοδο στα Εξεταστικά Κέντρα για τις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, προβλέπονται τα εξής:

Η είσοδος στα εξεταστικά κέντρα επιτρέπεται μόνο για τους εξεταζόμενους και τους φορείς διοργάνωσης των εξετάσεων (Επιτροπή Εξετάσεων και Επιτηρητές). Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο των παραπάνω στα Εξεταστικά Κέντρα είναι η απλή επίδειξη χειρόγραφης βεβαίωσης/ δήλωσης αρνητικού self test έως και 24 ώρες πριν από την εξέταση ή άλλου τύπου διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή PCR test) έως και 72 ώρες πριν την εξέταση.

Η βεβαίωση αυτή υπογράφεται από τον ίδιο ή από τον γονέα/ κηδεμόνα του εάν πρόκειται για ανήλικο, σύμφωνα με το υπόδειγμα που ακολουθεί και έχει ισχύ και για τις 2 ημέρες διεξαγωγής των εξετάσεων. Η δαπάνη για τον αυτοδιαγνωστικό ή το διαγνωστικό έλεγχο βαρύνει τους ίδιους.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος συνοδών ή άλλων προσώπων στον προαύλιο χώρο των εξεταστικών κέντρων.

Ο Διεύθυντής της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Χανίων.

ΕΔΩ θα βρείτε το υπόδειγμα βεβαίωσης για τη δήλωση αρνητικού αποτελέσματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook