Τι αποκαλύπτει για εσάς ο τρόπος που κοιμάστε

τι-αποκαλύπτει-για-εσάς-ο-τρόπος-που-κο-1380555

Ναι, ακόμη κι η αγαπημένη σας στάση ύπνου αποκαλύπτει πολλά για εσάς. Δείτε παρακάτω τι μπορούμε να μάθουμε από αυτήν.

Ο τρόπος που κοιμόμαστε δεν είναι απλή υπόθεση. Η στάση που επιλέγουμε, μάλιστα, αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά μας. Κάποιοι προτιμάμε να κοιμόμαστε στο πλάι, άλλοι ανάσκελα, άλλοι μπρούμυτα με τα χέρια κάτω από το μαξιλάρι – δεν είναι τυχαίο, και παρακάτω θα δούμε πώς σχετίζεται με τον χαρακτήρα μας.

Έρευνα από τη βρετανική εταιρεία Christy England μελέτησε τις διασημότερες στάσεις ύπνου και κατέληξε στη σημασία τους.

Skydiver

Αν κοιμόμαστε μπρούμυτα με τα χέρια κάτω από το μαξιλάρι και το κεφάλι να κοιτάει στο πλάι, έχουμε παιχνιδιάρικο χαρακτήρα και λατρεύουμε την περιπέτεια. Παίρνουμε ρίσκα και μας αρέσει να έχουμε τον έλεγχο.

Stargazer

Ανάσκελα, με τα χέρια πίσω από το κεφάλι, τα πόδια τεντωμένα μπροστά – αν έτσι βολευόμαστε, έχουμε θετική ενέργεια και κάθε διάθεση να βοηθήσουμε τους γύρω μας.

Starfish

Εδώ έχουμε τον γνωστό αστερία – μπρούμυτα ή ανάσκελα, με τα χέρια και τα πόδια ανοιχτά. Αν κοιμόμαστε έτσι, είμαστε ξέγνοιαστοι και εξωστρεφείς, δεν ακολουθούμε τη μάζα, όμως είμαστε people pleasers.

Pillow-huggers

Όσοι κοιμόμαστε αγκαλιά με το μαξιλάρι μας, θέλουμε να νιώθουμε ότι βρισκόμαστε μέσα σε μία αγκαλιά. Δίνουμε προτεραιότητα στους ανθρώπους μας και μας αρέσει η δέσμευση.

Εμβρυϊκή στάση

Πρόκειται για την πιο συνηθισμένη στάση ύπνου, προσφέρει ασφάλεια και προδίδει την ευαισθησία μας. Αν είναι η αγαπημένη μας, η πρώτη εντύπωση που δίνουμε είναι του ντροπαλού, εσωστρεφούς ατόμου – καμία σχέση με την πραγματικότητα, δηλαδή.

Μπρούμυτα

Αν μας αρέσει να κοιμόμαστε μπρούμυτα, με μαζεμένα τα χέρια κοντά στο σώμα, είμαστε κοινωνικοί και θέλουμε να φαινόμαστε σίγουροι για τον εαυτό μας, αλλά δεν είμαστε. Δεν αντέχουμε την αρνητική κριτική και παίρνουμε τα πάντα προσωπικά.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook