Τι απάντησε η Ηλιάννα Παπαγεωργίου για τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής της

τι-απάντησε-η-ηλιάννα-παπαγεωργίου-γι-1144555

Στο The 2night Show βρέθηκε καλεσμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μίλησε για το GNTM, την εκπομπή που παρουσιάζει φέτος στον Alpha, τις τηλεοπτικές παρεξηγήσεις με άλλες παρουσιάστριες και τη μάνατζερ της, Ελένα Χριστουπούλου.

Η ίδια ανέφερε για το Pop up, που παρουσιάζει φέτος στον Alpha: «Μου αρέσει πάρα πολύ, με γεμίζει, νιώθω χαρούμενη. Έχω πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μου. Δεν είχα ονειρευτεί καν ότι θα έκανα εκπομπή. Είμαι ο εαυτός μου και αυτό έχει σημασία. Δεν προσποιούμαι κάτι άλλο. Πριν από κάθε εκπομπή κάνω το σταυρό μου».

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης: «Τα μονοψήφια νούμερα; Ναι τα παρακολουθώ. Ε γίνονται καμιά φορά και διψήφια. Φυσικά και μπαίνω και τα παρακολουθώ. Είμαστε δυο μήνες στον αέρα. Είναι μια καινούρια και φρέσκια εκπομπή. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Είναι μια δύσκολη περίοδος και για την τηλεόραση. Ούτε εγώ ξέρω πόσες εκπομπές είναι απέναντι και παλεύουν. Είναι λογικό. Έχει σημασία να καταλάβει ο τηλεθεατής τι βλέπει, να δώσει ραντεβού μαζί σου κι ότι θα σε δει για να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει. Κάνουμε ψυχαγωγία. Έχω δει λίγο την εκπομπή μου. Αποφεύγω να βλέπω τον εαυτό μου. Θέλω να βλέπω τι θέλει ο κόσμος να δει με τι χαίρεται και για αυτό βλέπω και τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία είναι πολλές φορές δύσκολα να τα ερμηνεύσεις. Μπήκα στα δύσκολα και χαίρομαι γιατί μαθαίνω τι κάνω.»

Για το GNTM και τους λόγους που αποφάσισε να φύγει, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είπε: «Δεν μετάνιωσα που έφυγα από το GNTM. Το αγαπώ το πρότζεκτ αυτό. Δεν περνούσα όμως καλά στο GNTM και έφυγα για να περνάω καλά. Προσπαθώ να είναι χαρούμενοι και οι συνεργάτες μου. Δε βλέπω τη Ζενεβιέβ να περνάει καλά. Νομίζω ότι καταπιέζεται. Την αγαπάω τη Ζενεβιέβ. Ο Άγγελος Μπράτης στις αρχές ήταν ντροπαλός.»

Tέλος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε και για την Ελενα Χριστοπούλου που είναι μάνατζερ και μέντοράς της: «Το μόνο αρνητικό που μου είπε η Έλενα, είναι ότι νόμιζε ότι είμαι ψεύτικα τόσο καλή και ευγενική! Αν κάτσω να σου κάνω λίστα με τα αρνητικά μου θα είναι μεγάλη. Δε θα στα πω. Το πιο σημαντικό που μου είπε η Έλενα, είναι ότι η αλήθεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο.»

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook