Τι απαντά ο Μαλανδράκης στους ξενοδόχους για την λειτουργία της βραχυχρόνιας μίσθωσης

τι-απαντά-ο-μαλανδράκης-στους-ξενοδόχ-837159
Φωτογραφία αρχείου

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κος Ιωάννης Μαλανδράκης, απέστειλε επιστολή στην Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων την οποία κοινοποίησε στους Βουλευτές Νομού και στο Επιμελητήριο Χανίων, κατόπιν εγγράφου τους προς το Δήμο σχετικά με την βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαλανδράκης μεταξύ των άλλων ανέφερε τα παρακάτω “……αναφορικά με την επιστολή που μας αποστείλατε για τους όρους λειτουργίας της Βραχυχρόνιας μίσθωσης σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχουμε υποχρέωση να σας θυμίσουμε ότι οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης δρουν δεσμευτικά και περιοριστικά εντός του νομικού πλαισίου όπως αυτό οριοθετείται κάθε φορά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και των σχετικών Υπουργικών Αποφάσεων, εγκυκλίων, οδηγιών κλπ., τους επισήμανε την ανάγκη να κατευθύνουν τους προβληματισμούς που ανάπτυξαν στην επιστολή τους, στα αρμόδια Υπουργεία με ταυτόχρονη ενημέρωση όλων των πολιτικών κομμάτων της χώρας οι οποίοι νομοθετούν, καθώς δεν είναι αρμοδιότητα του Δήμου.

Τελειώνοντας ο Δήμαρχος τόνισε ότι “… ο Δήμος Πλατανιά προσπαθεί και θα προσπαθεί πάντα με όλες του τις δυνάμεις, να προάγει και να προασπίζει το τουριστικό του προϊόν προς όφελος του συνόλου των δημοτών του, σύμφωνα με το νομοθετικό πλαίσιο που έχει θεσμοθετηθεί από την Ελληνική Πολιτεία….”

zarpanews.gr

One thought on “Τι απαντά ο Μαλανδράκης στους ξενοδόχους για την λειτουργία της βραχυχρόνιας μίσθωσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook