Τι απαντά ο ιερέας μετά το σάλο που προκλήθηκε με τις ημίγυμνες φωτογραφίες στο Instagram

Τη δική του απάντηση δίνει ο ιερέας από τις Σέρρες, μετά τον σάλο που προκλήθηκε λόγω των ημίγυμνων φωτογραφιών που δημοσιεύει στο Instagram. Ο ιερέας, που είναι νεαρής ηλικίας και έχει πολλούς ακολούθους στα social media, αναρτά φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται είτε ημίγυμνος είτε με δικτυωτά μπλουζάκια με πόζες γυμναστηρίου.

Όπως αναφέρει μιλώντας στην εκπομπή “Tlive” του Alpha, “ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει” και τονίζει πως του αρέσουν οι φωτογραφίσεις. Επισημαίνει, επίσης, ότι απενεργοποίησε τον λογαριασμό του στο Instagram μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, ωστόσο, λαμβάνει και πολλά μηνύματα συμπαράστασης.

Σέρρες: “Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει” λέει ο ιερέας
“Πέρα ότι αγαπώ την διακονία μου και βρίσκομαι στους κόλπους της εκκλησίας από την παιδική μου ηλικία, αγαπώ και τον αθλητισμό αγαπώ και τη θάλασσα και γενικά αγαπώ και τη φωτογραφία.

Οι φωτογραφίσεις αυτές έγιναν στο προσωπικό μου φωτογραφικό άλμπουμ στο Instagram και είναι μεταξύ φίλων που μοιραζόμαστε αυτά τα πράγματα και χαιρόμαστε, εγώ για αυτούς και αυτοί για εμένα. Ο κάθε άνθρωπος δεν έχει έναν προσωπικό λογαριασμό; Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει.

Ποτέ δεν ενοχλήθηκε κανείς απ’ αυτό. Δεν είναι μία ‘φωτοστιγμή΄; Η ‘φωτοστιγμή’ είναι ένα μέρος μέσα στον χρόνο. Όλη μου η ζωή δεν είναι αυτό”, αναφέρει ο ιερέας.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, τονίζει πως “δεν με πειράζει που έχει προκληθεί ο σάλος, δεν με ενοχλεί γιατί μέσα απ’ αυτό θα βγει κάτι καλό και για τους κληρικούς τους υπόλοιπους γιατί είναι πολύ δύσκολο, ειδικά για εμάς που είμαστε στην επαρχία, το ότι δεν έχουμε ανθρώπους γύρω μας. Η ενασχόληση με τα social media βοηθάει. Δεν είπα ποτέ ότι τις φωτογραφίες τις τράβηξα για χάρη κάποιου συγγενικού μου προσώπου”.

Εξηγεί στη συνέχεια ότι “οι περισσότερες φωτογραφίσεις έγιναν με τον γιο μου, που είναι γυμναστής και ξέρει απ’ αυτόν τον χώρο. Μου αρέσει αυτό το πράγμα με τις φωτογραφίσεις, δεν το αρνούμαι, διαφορετικά θα έλεγα ψέματα.

Τον λογαριασμό στο Instagram τον απενεργοποίησα, μετά τον θόρυβο. Παρά τα αρνητικά σχόλια, έχω δεχτεί και πολλά μηνύματα συμπαράστασης. Το κινητό μου δεν σταματά να χτυπά”. “Έχω κληθεί σε απολογία να αναφέρω γιατί είχα λογαριασμό Instagram και ποιος ήταν ο σκοπός αυτού του πράγματος”, τονίζει ο ιερέας.

Πηγή: enikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ