Τι απαντά ο αστυνομικός που κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του

τι-απαντά-ο-αστυνομικός-που-κατηγορεί-1297088

Αρνείται τις κατηγορίες για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του ο 29χρονος αστυνομικός από τα Τρίκαλα που θα απολογηθεί αύριο Πέμπτη (18/11) ενώπιον ανακριτή. Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος συνελήφθη μετά την καταγγελία της πρώην συζύγου του.

«Αρνούμαι τα πάντα. Είναι αδιανόητο το παιδί μου το οποίο υπεραγαπώ και κάνω αγώνα για αυτό, που έχω αφιερώσει τη ζωή μου σε αυτό, να κατηγορούμαι ότι έκανα κάτι τέτοιο» λέει στον Ant1 ο 29χρονος.

«Πιστεύω ότι είναι αθώος, το γνωρίζω ότι είναι αθώος», λέει από την πλευρά του ο πατέρας του αστυνομικού, και συμπληρώνει ότι «Ο γιος μου κάνει λόγο για σκευωρία».

Οι συνήγοροι του αστυνομικού ζητούν ακύρωση της ποινικής διαδικασίας. Στον ανακριτή έχει καταθέσει η πρώην σύζυγος που έκανε την καταγγελία, ενώ αναμένεται να καταθέσει παρουσία παιδοψυχιάτρου και η ανήλικη.

Ο 29χρονος κάνει λόγο για εκδικητική στάση της πρώην συζύγου

«Όταν ο πατέρας της έθεσε ζήτημα συνεπιμέλειας του ανήλικου παιδιού και όχι απλής επικοινωνίας προφανώς αντέδρασε υπάρχει καταγεγραμμένη ευθεία απειλή της προς τον ίδιο ότι δεν θα ξαναδεί το παιδί του και ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να το πετύχει αυτό» αναφέρει ο Γιώργος Παναγιώτου, συνήγορος υπεράσπισης του 29χρονου.

Πηγή: newsbeast.gr

One thought on “Τι απαντά ο αστυνομικός που κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του

  1. Ο/Η Ας δουλεύουμε τη λογική στην περίπτωση χωρισμού, είναι ο καλύτερος τρόπος για όλους τους εμπλεκόμενους ! λέει:

    Στην Ελλάδα η δικαιοσύνη είναι ανύπαρκτη, ανεπαρκής, ανίκανη και διεφθαρμένη ο έτσι κάθε ένας και η κάθε μια προσπαθεί να την αντικαταστήσει με την δίκη του δικαιοσύνη πετώντας στον κάδο την λογική, το δίκιο και την αλήθεια !
    Όμως αυτό πάντα δημιουργεί την μόνιμη ….βεντέτα, ο ένας νικά και στριμώχνει τον άλλο και ο άλλος αντιδρά με την τιμωρία του νικητή μέχρι η ο ένας η ο άλλος να φτάσει στα άκρα ! Οι γυναίκες την πληρώνουν τις 90 % γιατί ο άντρας στην περίπτωση του χωρισμού ξέρει και είναι συνηθισμένος οτι θα πληρώσει τη…..νύφη, όμως αν επιπρόσθετα η γυναίκα προσπαθησει να τον ξευτιλισει η να τον τιμωρήσει εκδικιτικά με συκοφαντίες και φυλακή τότε δυστυχώς απο τη φύση του ο άντρας βρίσκεται μπροστά σε μια και μοναδική λύση, ξέπλυμα της ντροπής και της ατιμίας που του κόλλησε άδικα με το αίμα της, όσες προφυλάξεις και αν πάρει η γυναίκα ! Αυτό φυσικά δεν σημαίνει να μην καταγγέλοντες τα πραγματικά και αληθινά εγκλήματα, σεξουαλικά, κακοποίησης κλπ, τα οποία ΠΡΕΠΕΙ να καταγγέλοντε και να τιμωρούν τε οι δράστες, η διαφορά είναι οτι αν ο άντρας είναι πραγματικά ένοχος δεν κάνει αντίποινα, απλά γυρίζει την πλάτη μετά την αποφυλάκιση και απομακρύνεται, άρα δεν διατρέχει κίνδυνο η γυναίκα, μιλάμε για ψεύτικες κατηγορίες οι οποίες είναι εκείνες που δημιουργούν στον άντρα την επιθυμία να εκδικιθει με τον τρόπο του, κάτι που είδαμε να συμβαίνει συχνά το τελευταίο εξάμηνο !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook