Θύμα Τούρκων χάκερς η Δωροθέα Μερκούρη Ι Video

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε τηλεφωνικά η Δωροθέα Μερκούρη, το πρωί της Δευτέρας, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης από Τούρκους Χάκερς οι οποίοι κατάφεραν να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς της στο instagram, το whats app, το email αλλά και σε όλα τα προσωπικά στοιχεία της.

«Είχα τρομάξει. Είχα φοβηθεί πολύ. Το πρόβλημα είναι ότι μου χάκαραν και το whats app και το email μου. Τα πάντα. Βρήκα τον καλύτερο τεχνικό στην Ελλάδα γιατί ήμουν πολύ τυχερή. Προσευχόμουν και έλεγα: “Θεέ μου βοήθησέ με να τελειώσει αυτή η ιστορία γρήγορα”. Αισθανόμουν ότι κάποιος με παρακολουθεί μέσα στο σπίτι μου. Ήταν κανονική επίθεση.

Δύο ώρες προσπαθούσα μόνη, αλλά μετά σήκωσα τα χέρια ψηλά. Πήρα τηλέφωνο στη διαφημιστική που δουλεύω και μου έστειλαν έναν εξαιρετικό τεχνικό. Μέσα στη νύχτα μου ήρθε ένα email που μου έλεγε ότι θα μπλοκαριστεί ο λογαριασμός μου στο instagram και να πατήσω ένα ΟΚ. Αυτό ήταν το λάθος μου… Αυτός είναι ο καινούργιος πόλεμος. Δεν μας έφτανε ο κορoνοϊός, έχουμε και τον ηλεκτρονικό πόλεμο» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: topontiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ